Metoda 1 323 Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Mięsa to pożałowali, albo takie zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Mięso było wszędzie, kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 145 Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Wszędzie tylko nie w kanapce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 72 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 kawe espreso Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 694 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Wczoraj na obiad własnoręcznie robiona pizza, a dziś mięso ze świnki z przeglądem lodówki czyli gulasz. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 7 946 Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) mm, ale obiadek sobie właśnie zrobiłem. Kurczak smażony oddzielnie na oleju, cała reszta na oliwie. Zamarynowany ryż, marchewka i pieczarki z parowaru, świeży szpinak, papryka, pomidor, troszkę kiełek, a to wszystko posypane nerkowcami. Jestem dumy, bo wyszło smacznie i zdrowo. Szkoda że świeży szpinak jest tak drogi. @MaZZeo ja rozumiem tego chlora, ale jaki Ty masz problem Edytowane 24 Lutego 2020 przez Figaro 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 394 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Smaczne i o dziwo, nie są suche. Do dostania w Lidlu. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 055 Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 krupek ile Ty już mięsa nie jadasz? Czy bluber musiał umrzeć za swoje grzechy i dopiero musiało to nastąpić? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 394 Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 25 minut temu, grzybiarz napisał: krupek ile Ty już mięsa nie jadasz? Aktualnie od niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 394 Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Pokroiłem ziemniaki, pietruszkę i marchewkę w słupki, zamarynowałem w oleju rzepakowym chilli&suszony pomidor+syrop klonowy+sos teriyaki, obsypałem wędzoną papryką i cyk do piekarnika, do tego hummus i wyszło elegancko. Dodatkowo, niedawno jadłem też: Całkiem spoko śmieciuch, kotlet mokry i smaczny. Jest kozag, następnym razem zrobię sałatkę gyros z tym. Edytowane 27 Marca 2020 przez krupek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 14 797 Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Sprobowalem tych paroweczek veganskich wegierskich i albo cos zle zrobilem (tylko usmazylem na patelni) ale w ogole mi one nie podeszly. Moze jeszcze nie jestem przyzwyczajony do takich smakow. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 W dniu 27.03.2020 o 13:37, Mejm napisał: cos zle zrobilem Tak, kupiłeś je. Cytuj Odnośnik do komentarza
alb84 942 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Coś na szybko, 10 do 15 minut i wychodzi całkiem dobra micha. Potrzebna krewetkowa zupka typu instant (imo najlepsza z vifona). Warzywa, akurat pod ręką miałem co widać : zielony ogórek(trza wyebac miąższ), rzodkiew, oliwki, kukurydza, pietrucha i suszone płatki chilli dla zwiększenia mocy. Wcześniej robiłem z czerwoną i zieloną papryką , porem, przesmażonymi małymi pieczarkami, imbirem i co tam jeszcze można wymyślić do profilu takiej chińskiej zupki. Czosnek szczypior whatever, co pod ręką :). "Paluszki surimi" zamiast robali? Też git! Do rzeczy. Podgotować robale (jeszcze ewentualnie króciutko przesmażyć), wywarem zalać ówcześnie przygotowany instant i... w zasadzie gotowe. Smacznego i zdróweczko Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez alb84 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 394 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Robiłem podobnie, ale zamiast śmieciucha dawałem Tajską od Pana Pomidora i makaron noodle. A ja dziś chyba pierwszy raz jadłem komosę ryżową, mega smaczne i wartościowe, można zrobić na słodko i wytrawnie. Ja zrobiłem w curry z bobem, groszkiem, marchewką, słonecznikiem i pestkami dyni, wyszło pysznie. Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez krupek Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 716 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Wlasnie o(pipi)alem szakszuke, omg jakie to jest dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Barthez 41 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Spoiler Nie ma jak kwarantanna.Do tego tzatyki,sos tatarski,ogorasy curry,czosnkowe buleczki wlasnego wypieku,i zimna wodeczka!:)pozdrowki 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 O Ty taki i owaki Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 039 Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Pierogi z mięsem firmy Swojska Chata zjadłem i muszę powiedzieć, że smakowały wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 080 Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Wegeburger z żabki wjechał. Pozytywne zaskoczenie, fajna konsystencja, lekko pikantne. Jeszcze zwykłe czisy mają, trzeba będzie spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 572 Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 W czym oni to grzeją? Calego do mikrofali czy poszczególne elementy się grillują jak parowki do hotdogow? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 394 Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Ja burgera kupowałem do podgrzania w domu, na miejscu chyba w całości grzeją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 080 Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 A to nawet nie wiedziałem, że na miejscu też to serwują. Normalnie na minutę do mikrofali 700W i włala. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 394 Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 W Lidlu kupiłem takiego, jest jakby surowy, trzeba go usmażyć, a nie tylko podgrzać. Ciekawy smak, zupełnie coś innego niż te od dobrej kalorii, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 036 Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Ile taka przyjemność kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 394 Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 10 zł za 2 kotlety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.