balon 5 323 Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 7 godzin temu, Mustang napisał: Do jazdy w trasie Q8 pewnie nadaje się świetnie, ale jak z parkowaniem? Czasem nawet Golfem podjeżdżam pod sam krawężnik albo ledwo jestem w stanie wysiąść na parkingu podziemnym, więc takim sporym suvem bym trochę miał obawy jeździć po mieście, to znaczy czułbym się nieco ograniczony w kwestii dostępnych miejsc do zaparkowania. Nie odnotowałem większych różnic względem segmentu D/E, do tego wyższe zawieszenie i kamery 360 pomagają. Zresztą u mnie w centrum, to nigdzie nie ma miejsca Poruszam się tym autem głównie na delegacje oraz dom-praca (fabryka na obrzeżach w strefie) Na centrum najlepszy jest troc żony. Zwinny, dobra widoczność, wyższe zawieszenie. Super nim się manewruje i jeździ po mieście. . 7 godzin temu, krupek napisał: Trzeba parkować tyłem, wysiadać ostrożnie i liczyć na to, że ktoś ci nie uderzy swoimi drzwiami Służbówka to się nie ma co bać Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Faranell 269 Opublikowano 11 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i ani jednej chmurki na niebie. Leciało nas 15 załóg, 14 sztuk 911 w różnych konfiguracjach - Turbo S, Spyder, Targa, GT3RS + jedna Panamera. To jakie wrażenie to robi na drodze, to trudno opisać słowami. Podsyłam kilka fotek z trasy z moją gębą, widzę że jakośc mocno na forum okrojona ale mam nadzieję, że nic nie wybuchnie 19 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Kurwa jak mi brakuje jakiegoś polaczka zazdrośniaczka na forumku co by mu dojebał - pewnie nakradł - w leasing to się nie liczy xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Każdy może wziąć takie autko z wypożyczalni na parę dni Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 38 minut temu, Faranell napisał: Leciało nas 15 załóg, 14 sztuk 911 w różnych konfiguracjach - Turbo S, Spyder, Targa, GT3RS + jedna Panamera. To jakie wrażenie to robi na drodze, to trudno opisać słowami. A D7 VERDE to nie jest 718? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Godzinę temu, Czoperrr napisał: Każdy może wziąć takie autko z wypożyczalni na parę dni "Każdy" ma tyle hajsu żeby kaucje za takie "autko" wpłacić i tyle kasy za wynajem na pare dni? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Godzinę temu, second napisał: A D7 VERDE to nie jest 718? Jest I jeszcze jeden czerwony był, zapomniałem o nim Kilka furek dojechało do nas na drugi dzień + na przełęczy mieliśmy spotkanie z kilkoma furkami z niemieckiego klubu Porsche. Śmieszne to było, bo tam wszyscy właścicielie po 60/70 lat, a u nas średnia pewnie 45, zdziwieni mocn bylo skąd polaczki mają tyle pieniędzy. 37 minut temu, Kenny tJJger napisał: "Każdy" ma tyle hajsu żeby kaucje za takie "autko" wpłacić i tyle kasy za wynajem na pare dni? Żaden z tych samochodów nie jest w wypożyczalni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 5 hours ago, Czoperrr said: Każdy może wziąć takie autko z wypożyczalni na parę dni Przede wszystkim, to lubiąc jazdę, na takich trasach można mieć frajdę każdym samochodem. Jasne, chciałbym polatać czymś sportowym po przełęczach. Oczywiście, mając takie Porsche, chciałbym zabrać je na fajne drogi. Ale z drugiej strony, w portugalskich drogach świetnie bawiłem się wypożyczonym Tipo, a prowadził się on o klasę gorzej od mojego daily. Samo miejsce i widoki już robią swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 1 hour ago, Mustang said: Przede wszystkim, to lubiąc jazdę, na takich trasach można mieć frajdę każdym samochodem. Jasne, chciałbym polatać czymś sportowym po przełęczach. Oczywiście, mając takie Porsche, chciałbym zabrać je na fajne drogi. Ale z drugiej strony, w portugalskich drogach świetnie bawiłem się wypożyczonym Tipo, a prowadził się on o klasę gorzej od mojego daily. Samo miejsce i widoki już robią swoje. Ten post to był żart w nawiązaniu do poprzedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 GRUBO piękne auta! szkoda że forumek tak kompresuje jakość i te nasycone kolory lakieru! Moje oba Audi w kolorach pastelowych Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Jest środa a post @Faranell potencjalnie najbogatszego bling bling usera forumke (sorry @balon) w dojebanych furach jakich tu nigdy nie było zdobywa raptem 14 punktów popularności. XD Czy czujecie to pieczenie odbytu całej reszty i argument "za bogato jak dla mnie"? Mi by chyba pindol stwardniał na cały dzień jakbym się takim cudem przejechał jeszcze w takich okolicznościach terenu. 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hubert249 4 271 Opublikowano 14 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 14 godzin temu, Kenny tJJger napisał: Jest środa a post @Faranell potencjalnie najbogatszego bling bling usera forumke (sorry @balon) w dojebanych furach jakich tu nigdy nie było zdobywa raptem 14 punktów popularności. XD Czy czujecie to pieczenie odbytu całej reszty i argument "za bogato jak dla mnie"? Mi by chyba pindol stwardniał na cały dzień jakbym się takim cudem przejechał jeszcze w takich okolicznościach terenu. Bo to forum o GIERKACH, nie? Jakby był kumaty, to zamiast blachy na czterech kółkach, która W MOMENCIE WYJAZDU Z SALONU TRACI W CHUJ NA WARTOŚCI. Ściągał by sobie z Japonii stare konsole Nintendo i Sega w stanie idealnym. Do tego kilkanaście klasyków z PSXa i jakieś dyskietki do Nintendo SNES z japońskimi okładkami. Do weekendu było by 80 plusów i serduszek. BTW w Forzie to nie takimi furami się jeździło, elo. 2 2 6 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 16 godzin temu, Kenny tJJger napisał: Jest środa a post @Faranell potencjalnie najbogatszego bling bling usera forumke (sorry @balon) w dojebanych furach jakich tu nigdy nie było zdobywa raptem 14 punktów popularności. XD Czy czujecie to pieczenie odbytu całej reszty i argument "za bogato jak dla mnie"? Mi by chyba pindol stwardniał na cały dzień jakbym się takim cudem przejechał jeszcze w takich okolicznościach terenu. Mnie bardziej dziwi, że już czwartek a ten post ma tylko 3 klauny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 chu.jjaszek template, do wyboru: "krupek głupek" "he he kupa guwno" "pozdro tam mordeczki, mam wyje.bane co piszecie, dystansik aaajj" za tym ostatnim najczęściej wlatuje coś z bluzgami i biciem więc zaczynam wątpić czy on wie co to znaczy "mieć dystans" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 31 minut temu, mcp napisał: za tym ostatnim najczęściej wlatuje coś z bluzgami i biciem więc zaczynam wątpić czy on wie co to znaczy "mieć dystans" No jak, walczy na dystans, punktuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Piękny podbródkowy jak u Tysona Fury'ego: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 18 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 No fajne te kolorowe auta fajne, ale zejdźmy na chwilę na ziemię Zdecydowałem się na zmianę auta. Dla osoby która jeździła 23 letnim passatem b5 jest to auto dosyć świeże, no i jakby nie było ciągle najświeższy model(pomijam lift) Było stresu nie powiem, dla mnie to kupa siana. Spoiler Oczywiście król szos Passat. Model B8 Kawał samochodu, jeździ się bardzo komfortowo. Przyciemniłem tylne szyby, zleciłem też pranie tapicerki, polerkę i ceramikę na lakier. Auto z polskiego salonu. 1200km zrobione, póki co wszystko ok. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 To automat? Jak tak, to jak ci się sprawdza skrzynia dsg? Bawisz się łopatkami, czy wyje.bane? Super furka, wcześniej ten ekspres dla kawosza. Chyba zacząłeś wyciągać studolarówki z torby zakopanej na pustyni, kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Pamietam jak myslalem, ze caly czas bede na lopatkach zapierdalal 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 22 minuty temu, Blaise napisał: To automat? Jak tak, to jak ci się sprawdza skrzynia dsg? Bawisz się łopatkami, czy wyje.bane? Super furka, wcześniej ten ekspres dla kawosza. Chyba zacząłeś wyciągać studolarówki z torby zakopanej na pustyni, kolego. Niestety manual. Stwierdziłem, że kolejny stres w postaci wizji remontu dsg nie jest mi potrzebny. Jakbym szukał czegoś poniżej 100k przebiegu to na pewno szedłbym w dsg. Automat jest mi obcy, zawsze latałem manualem, więc aż tak mi to nie przeszkadza, a żona też do manualnej przyzwyczajona. Może następnym razem. Pomału wyciągam, ale muszę uważać. Tym ekspresem już ściągnąłem na siebie uwagę federalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Piękne auto, ale będziesz miał latane na myjkę z tym kolorem. Jak jest czysty to nadkolor, ale wiatr mocniej powieje i wszystko widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 W dniu 14.09.2023 o 10:56, mcp napisał: chu.jjaszek template, do wyboru: "krupek głupek" "he he kupa guwno" "pozdro tam mordeczki, mam wyje.bane co piszecie, dystansik aaajj" za tym ostatnim najczęściej wlatuje coś z bluzgami i biciem więc zaczynam wątpić czy on wie co to znaczy "mieć dystans" Zapomniałeś o "spierdalaj frajerze" Dziekuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 17 hours ago, Dave Czezky said: Pamietam jak myslalem, ze caly czas bede na lopatkach zapiedalal Też spodziewałem się używać tego częściej, ostatecznie przełączam w tryb S i tyle. W aucie nie na tor bym nie dopłacał do łopatek. Porządny Passat, gratki. Manual rzeczywiście rozsądny w takiej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 (edytowane) Nie no kozak auto. Cały czas się poznajemy, właśnie siedzę sobie 250km od chaty czekam na dowiezienie drugiego kompletu kluczyka bo obecny zamknąłem w bagażniku Otworzyłem sam bagażnik i coś tam grzebałem w nim, a kluczyki położyłem obok na wykładzinie, zamykając bagażnik od razu się zaryglował. Skąd miałem wiedzieć, że jest tam technologia z NASA? Inna sprawa, że jestem jebanym debilem zapominając kluczyka z bagażnika. Edytowane 19 Września 2023 przez D.B. Cooper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Dziwne, myślałem, że dzisiejsze auto się nie zamknie, jeśli kluczyk jest w środku. Chociaż to chyba działa tylko jak jest system key free. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi