Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Nuggetsy roślinne w Maxie to jest życie, myślałem, że mnie w chuya robią i sprzedali mi kurczakowe. 

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 575 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Jeśli chodzi o burgery to życie to znalazłem jedynie w pasibusie. 

Opublikowano
7 godzin temu, bluber napisał:

Nuggetsy roślinne w Maxie to jest życie, myślałem, że mnie w chuya robią i sprzedali mi kurczakowe. 

Ta ich buła z imitacją kurczaka też mega. Swego czasu mieli też taki twór coś na wzór szarpanej wieprzowiny i też było dobre.

W KFC chyba dalej z wege tylko bułka z plackiem ziemniaczanym, a w Maku od 2 lat się pałują i nie mogą u nas nic roślinnego wprowadzić.

Opublikowano

Zdążyłem jeszcze przed świętami opierdolić limitowanego drwala o smaku konspiracji, spożywanego pod ruchomymi schodami. Miał żurawinę.

Towarzyszyło mi kilku podobnych partyzantów. Panowała wysoka kultura, wszyscy życzyli sobie smacznego, nie obyło się też bez śmieszkowania z absurdu sytuacji. 

Ochrona w manufakturze jest gorsza niż policja w cyberpanku. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Promocyjne zestawy (okazyeah) z maka tylko z wodą. Już układają nam życie pisjeby z korpo xd. Tak to tylko normalne zestawy z napojami są. 

Opublikowano

Fast food bez coli? Po śmieciuchu to trzeba beknąć, aż migdałki w rezonans wpadną.

Opublikowano

Mac z woda xDDD Ta woda to chyba do wyplukiwania frytek z soli.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A co do maca to wypadają drwale i wjeżdżają maestro burgery. Dla mnie spoko zamiana bo te maestro są nawet całkiem spoko jak na ten szajs z maca

A i z tego co widzę wróciła cola do zestawów z kuponów 

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Ej no ta ustawa spoko nawet bo teraz taki Tigerek czy Red Bull mają po 13 g cukru na puchę. :cool:

Opublikowano

W UK McDonald nie ma specjalnych burgerów. :(

Żadnych wieśmaków ani nic. 

Trochę Wam zazdroszczę. Ja sobie biorę potrójne cheesburgery. Jedyny burger, który nie jest za suchy dla mnie. Żonie też smakuje.

Opublikowano
3 godziny temu, C1REX napisał:

W UK McDonald nie ma specjalnych burgerów. :(

Żadnych wieśmaków ani nic. 

Trochę Wam zazdroszczę. Ja sobie biorę potrójne cheesburgery. Jedyny burger, który nie jest za suchy dla mnie. Żonie też smakuje.

Jak to nie ma? :notsure: Masz teraz Big Tasty a od przyszlego tygodnia wjezdza Grand Mac i homestyle chicken?

Opublikowano
2 hours ago, kes said:

Jak to nie ma? :notsure: Masz teraz Big Tasty a od przyszlego tygodnia wjezdza Grand Mac i homestyle chicken?

Big Tasty to specjalna buła? A to nie wiedziałem. Wcale mi nie smakuje.

Ten cheeseburger mi o tyle pasuje, że jest najwięcej mięsa i sosu, a jednocześnie stosunkowo mało bułki za około połowę ceny big maca i innych bułek.

Biorę sobie dwa lub trzy i najadam się czymś więcej, niż samymi węglowodanami.

Opublikowano

Wieśmaca nie masz, bo on jest na Polski rynek. Każdy zagraniczny mak ma swojego podwórkowego burgera. 

Opublikowano

Chciałem w końcu spróbować tego legendarnego drwala a tu dupa, wycofali. Co innego warto wziąć w macu? Maestro? 

Opublikowano

Podwojny macroyal albo wiesmac (rowniez najlepiej podwojny). Nie widze mesjaszy w tych maestrach poza tym, ze maja wyzsza cene, inna bulke i ogolnie sa marketingowym strzalem w kolano.

Opublikowano
Godzinę temu, mcp napisał:

Chciałem w końcu spróbować tego legendarnego drwala a tu dupa, wycofali. Co innego warto wziąć w macu? Maestro? 

Tak ta seria Maestro to najbardziej zjadliwe cos z maca ;) no oczywiscie szejkow i lodow nie licze

Opublikowano
26 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

@krupek Ty nie porzuciłeś mięsa? To już któryś z rzędu post w tematach żywieniowych gdzie mówisz o roślinnych alternatywach dla standardowych dań. :lapka: 

Porzuciłem. Marzy mi się ranga vegan, albo plant-based user na forum.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Z maka znika kurczakburger (ktoś to w ogóle jadał to dziadostwo? XD), mówi się, że na jego miejsce wejdzie jakieś fresh tasty.

Opublikowano
18 minut temu, Faka napisał:

Z maka znika kurczakburger (ktoś to w ogóle jadał to dziadostwo? XD).

Kurczakburger cały czas był/jest w kuponach, więc pewnie w pizdę ludzi.

Opublikowano

Fresh tasty obrzydlistwo XD pamiętam było kiedyś w kuponach za złotówkę, kupiłem dwa i nigdy więcej. Jak dla mnie smak spalonej kawy.

Opublikowano

Fresh Tasty :obama: Niech kolejnym krokiem będzie Big Tasty Bacon.