Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 10 godzin temu, grzybiarz napisał(a):Tak samo z dodatkami na pizzy. Lepiej kupić jakiś premium ser czy inną kiełbachę, niż ładować pół lodówki. W Weronie mają na ten temat inne zdanieI ja im wierzę.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Wiadomo, "co kto lubi", ale te foty to już 3-daniowy obiad na 1 kawałku.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Pizza ze schabowym, ziemniakami i mizerią do posypania po upieczeniu - że też nikt nie wpadł na takie combo.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 2 godziny temu, Shankor napisał(a):Wiadomo, "co kto lubi", ale te foty to już 3-daniowy obiad na 1 kawałku.Tak się mniej więcej czułem, a było po 23.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 9 godzin temu, Rudiok napisał(a):Pizza ze schabowym, ziemniakami i mizerią do posypania po upieczeniu - że też nikt nie wpadł na takie combo.Pizza z ziemniakami to jak rosół z chlebem. Albo sernik z rodzynkami. W sumie czemu do tej pory nikt nie wpadł na pomysł chipsów o smaku "ziemniaczki z schabowym"
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jest Włoska pizza z ziemniakami ale nie pamiętam jak się nazywa, wbrew pozorm jest pyszna ale do dostania raczej w knajpach prowadzonych przez Włochów.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ano jest, szczególnie popularna w rejonach z wpływami niemieckimi - biały sos, cienko krojone ziemniaki z rozmarynem i cebulka, trochę jak alpejski podpłomyk. Albo w Bolonii z ziemniakami, groszkiem i ragu.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.