Opublikowano wczoraj o 11:27 1 dzień 10 godzin temu, grzybiarz napisał(a):Tak samo z dodatkami na pizzy. Lepiej kupić jakiś premium ser czy inną kiełbachę, niż ładować pół lodówki. W Weronie mają na ten temat inne zdanieI ja im wierzę.
Opublikowano wczoraj o 12:17 1 dzień Wiadomo, "co kto lubi", ale te foty to już 3-daniowy obiad na 1 kawałku.
Opublikowano wczoraj o 12:22 1 dzień Pizza ze schabowym, ziemniakami i mizerią do posypania po upieczeniu - że też nikt nie wpadł na takie combo.
Opublikowano wczoraj o 15:10 1 dzień 2 godziny temu, Shankor napisał(a):Wiadomo, "co kto lubi", ale te foty to już 3-daniowy obiad na 1 kawałku.Tak się mniej więcej czułem, a było po 23.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 9 godzin temu, Rudiok napisał(a):Pizza ze schabowym, ziemniakami i mizerią do posypania po upieczeniu - że też nikt nie wpadł na takie combo.Pizza z ziemniakami to jak rosół z chlebem. Albo sernik z rodzynkami. W sumie czemu do tej pory nikt nie wpadł na pomysł chipsów o smaku "ziemniaczki z schabowym"
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Jest Włoska pizza z ziemniakami ale nie pamiętam jak się nazywa, wbrew pozorm jest pyszna ale do dostania raczej w knajpach prowadzonych przez Włochów.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ano jest, szczególnie popularna w rejonach z wpływami niemieckimi - biały sos, cienko krojone ziemniaki z rozmarynem i cebulka, trochę jak alpejski podpłomyk. Albo w Bolonii z ziemniakami, groszkiem i ragu.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 2 godziny temu, Ukukuki napisał(a):Jest Włoska pizza z ziemniakami ale nie pamiętam jak się nazywa, wbrew pozorm jest pyszna ale do dostania raczej w knajpach prowadzonych przez Włochów.W Zawierciu taka jest Z ziemniakami, ricottą, rozmarynem, cebulką i pieprzem, na białym sosie.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Godzinę temu, Ukukuki napisał(a):Ja jadłem jeszcze wariant z jajkiem na środku.Pizza Bismarck tak wygląda.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Przecież na tym zdjęciu pierwszy po lewo kawałek macie z ziemniakami z rozmarynem i boczuniem. Wariant popularny w całych Włoszech, no może z wyjątkiem południa.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Nie jadłem śniadania by sobie dzisiaj drwala zjeść na launch. Przychodzę do ekraniku, klikam klikam a w ofercie jedynie zwykly. Czytam w necie o co cho. A mcdolan stwierdził że wypuści całą ofertę reszty drwali po 26listopada. I jest aktualnie tylko ten zwykły, suchy jak wiór.Marketingowe samobójstwo. Za tydzień to nikt o tej bule nie będzie pamiętał....
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Wrzucili na testy pewno żeby zobaczyć co się najlepiej sprzeda i czego ludzie będą chcieć najmocniej. Stawiam że jeszcze będą jakieś zmiany w ofercie pod publikę.