Opublikowano środa o 11:275 dni 10 godzin temu, grzybiarz napisał(a):Tak samo z dodatkami na pizzy. Lepiej kupić jakiś premium ser czy inną kiełbachę, niż ładować pół lodówki. W Weronie mają na ten temat inne zdanieI ja im wierzę.
Opublikowano środa o 12:175 dni Wiadomo, "co kto lubi", ale te foty to już 3-daniowy obiad na 1 kawałku.
Opublikowano środa o 12:225 dni Pizza ze schabowym, ziemniakami i mizerią do posypania po upieczeniu - że też nikt nie wpadł na takie combo.
Opublikowano środa o 15:105 dni 2 godziny temu, Shankor napisał(a):Wiadomo, "co kto lubi", ale te foty to już 3-daniowy obiad na 1 kawałku.Tak się mniej więcej czułem, a było po 23.
Opublikowano środa o 22:054 dni 9 godzin temu, Rudiok napisał(a):Pizza ze schabowym, ziemniakami i mizerią do posypania po upieczeniu - że też nikt nie wpadł na takie combo.Pizza z ziemniakami to jak rosół z chlebem. Albo sernik z rodzynkami. W sumie czemu do tej pory nikt nie wpadł na pomysł chipsów o smaku "ziemniaczki z schabowym"
Opublikowano czwartek o 06:374 dni Jest Włoska pizza z ziemniakami ale nie pamiętam jak się nazywa, wbrew pozorm jest pyszna ale do dostania raczej w knajpach prowadzonych przez Włochów.
Opublikowano czwartek o 07:114 dni Ano jest, szczególnie popularna w rejonach z wpływami niemieckimi - biały sos, cienko krojone ziemniaki z rozmarynem i cebulka, trochę jak alpejski podpłomyk. Albo w Bolonii z ziemniakami, groszkiem i ragu.
Opublikowano czwartek o 09:234 dni 2 godziny temu, Ukukuki napisał(a):Jest Włoska pizza z ziemniakami ale nie pamiętam jak się nazywa, wbrew pozorm jest pyszna ale do dostania raczej w knajpach prowadzonych przez Włochów.W Zawierciu taka jest Z ziemniakami, ricottą, rozmarynem, cebulką i pieprzem, na białym sosie.
Opublikowano czwartek o 09:304 dni Godzinę temu, Ukukuki napisał(a):Ja jadłem jeszcze wariant z jajkiem na środku.Pizza Bismarck tak wygląda.
Opublikowano czwartek o 10:164 dni Przecież na tym zdjęciu pierwszy po lewo kawałek macie z ziemniakami z rozmarynem i boczuniem. Wariant popularny w całych Włoszech, no może z wyjątkiem południa.
Opublikowano czwartek o 12:044 dni Nie jadłem śniadania by sobie dzisiaj drwala zjeść na launch. Przychodzę do ekraniku, klikam klikam a w ofercie jedynie zwykly. Czytam w necie o co cho. A mcdolan stwierdził że wypuści całą ofertę reszty drwali po 26listopada. I jest aktualnie tylko ten zwykły, suchy jak wiór.Marketingowe samobójstwo. Za tydzień to nikt o tej bule nie będzie pamiętał....
Opublikowano czwartek o 12:214 dni Wrzucili na testy pewno żeby zobaczyć co się najlepiej sprzeda i czego ludzie będą chcieć najmocniej. Stawiam że jeszcze będą jakieś zmiany w ofercie pod publikę.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. https://www.rmf.fm/rozrywka/news,85701,gratka-dla-milosnikow-uniwersum-dragon-ball-z-fani-pobiegna-do-kfc.html
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Byłem w Berlinie, jadłem kebsy i burgerki Te kebaby gemüse rzeczywiście pyszna sprawa, ciężko to nazwać fast foodem bo to jest takie leciutkie i świeże, że nie mamy kompletnie uczucia jakbyśmy zgrzeszyli, chciałbym takiego u mnie w mieście ale stawiam go na równi z ulubionymi kebsami w lawaszu z wołowinką. Kurczak pyszny, warzywka super, wszystko skropione limonką ale ja lubię też czasem opierdzielić ciężkie rollo. A burger w Burgermaister no to jest fast food marzeń, dobrze, że jest oddalony 200 km ode mnie bo ja bym nie udźwignął tego zdrowotnie. Pyszne, no idealne. Słodkawa bułeczka, pyszne mięsko, majonez i do tego cudowne fryteczki z kawałkiem skórki porządnie przysolone. Dla mnie wzór tego jak powinien smakować burger w sieciówce.Burger Drwala może się mierzyć chyba jedynie z pączkami u Gesslerowej jeśli chodzi o emocje jakie wywołuje. Niesamowita sprawa, co roku to samo jakbyśmy ciągle odtwarzali jeden i ten sam listopad. Kanapka za mniej niż 30 PLN, jedna z wielu w ofercie a stała się memem, historią, tematem dyskusji/wyzwisk/kłótni. Ja sobie obiecałem, że tym razem sobie daruję tę pozycję. Zawsze ulegam temu klimatowi, zjadam jednego co roku i nigdy nie wiem po co. No jest suche, jest uczucie jakby się przełyk sklejał, trzeba każdy kęs popijać, można się zapchać na jakiś czas no i fajnie ale nic za czym bym tęsknił
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 40 minutes ago, Krzysztof93 said:Byłem w Berlinie, jadłem kebsy i burgerki Te kebaby gemüse rzeczywiście pyszna sprawa, ciężko to nazwać fast foodem bo to jest takie leciutkie i świeże, że nie mamy kompletnie uczucia jakbyśmy zgrzeszyli, chciałbym takiego u mnie w mieście ale stawiam go na równi z ulubionymi kebsami w lawaszu z wołowinką. Kurczak pyszny, warzywka super, wszystko skropione limonką ale ja lubię też czasem opierdzielić ciężkie rollo. A burger w Burgermaister no to jest fast food marzeń, dobrze, że jest oddalony 200 km ode mnie bo ja bym nie udźwignął tego zdrowotnie. Pyszne, no idealne. Słodkawa bułeczka, pyszne mięsko, majonez i do tego cudowne fryteczki z kawałkiem skórki porządnie przysolone. Dla mnie wzór tego jak powinien smakować burger w sieciówce.Burger Drwala może się mierzyć chyba jedynie z pączkami u Gesslerowej jeśli chodzi o emocje jakie wywołuje. Niesamowita sprawa, co roku to samo jakbyśmy ciągle odtwarzali jeden i ten sam listopad. Kanapka za mniej niż 30 PLN, jedna z wielu w ofercie a stała się memem, historią, tematem dyskusji/wyzwisk/kłótni. Ja sobie obiecałem, że tym razem sobie daruję tę pozycję. Zawsze ulegam temu klimatowi, zjadam jednego co roku i nigdy nie wiem po co. No jest suche, jest uczucie jakby się przełyk sklejał, trzeba każdy kęs popijać, można się zapchać na jakiś czas no i fajnie ale nic za czym bym tęskniłU mnie w Opolu jest buda Berlin Gemuse Kebab i serio, jest tak samo zajebisty jak te w Berlinie (mam porównanie). Mnóstwo warzyw, zajebisty sosik, wszystko elegancko i smacznie. Cena droga, pewnie drożej niż w Berlinie bo 32 zł. Turek nie idzie tam w masówkę bo ma otwarte tylko od poniedziałku do piątku, w weekend odpoczywa, a mógłby przecież trzepać hajs.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. kurwa kolejny oplacony przez Big Burger promuje to gowno z Burgermeistera
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Drwal odhaczony. Wracam za rok, chyba że kupony będą to mnie mejm informuj.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, grzybiarz napisał(a):Drwal odhaczony. Wracam za rok, chyba że kupony będą to mnie mejm informuj.Nie czekałeś na reszte smaków? Będą dopiero 26.11
Opublikowano 30 minut temu30 min A może z ciekawości pojadę, ale takie wymysły jak z żurawiną mi nie podchodzą. PS ojciec ostawił w garażu burgera z maca i po dwóch tygodniach dalej tak samo wygląda i nawet nie ma żadnych robali:/
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.