Opublikowano 14 października 20222 l Od 17.10 jakaś kolaboracja z Ralphem Kaminskim w Maku, niech mnie chuy
Opublikowano 14 października 20222 l Znowu jakieś gówno jak z Matą a ludzie i tak się rzucą, bo chłop na topie.
Opublikowano 14 października 20222 l Godzinę temu, Masorz napisał: Kto to kurwa jest Ralph Kamiński? jak możesz nie wiedzieć, wpisz sobie AUTOBUSY w google
Opublikowano 14 października 20222 l Godzinę temu, Anal Wake napisał: Rozaliusz widzę dalej ostro pozuje na męska wersje alternatywni Ralph Kaminski to nie mój target, tak jak i Mata. Jakby była kolaboracja McDonald's x Young Leosia, albo Sanah, to wtedy jaranko.
Opublikowano 14 października 20222 l no i co ta kolaboracja ma na celu? Nowe smaki, czy promocja wśród targetu artystów? Raczej to drugie, więc mnie to nie interesuje. Natomiast Rozi skąd Ty masz zawsze to info z pierwszej ręki odnośnie Maca?
Opublikowano 14 października 20222 l Promocja znanymi osobami jest bardzo efektywna w marketingu i reklamie, grzybi. Nawet dla ludzi, którzy nie kojarzą takich osób.
Opublikowano 14 października 20222 l 42 minuty temu, grzybiarz napisał: Natomiast Rozi skąd Ty masz zawsze to info z pierwszej ręki odnośnie Maca? To akurat z oficjalnego profilu. A "przecieki" z Wykopu
Opublikowano 14 października 20222 l Przestańcie używać błędnie słowa kolaboracja, bo wam wyjebie Rozi historyk a nie wie, zaskoczyłem się.
Opublikowano 14 października 20222 l Poruszenie w temacie , juz myslalem ze moze ZAPOWIEDZIELI kanapke drwala
Opublikowano 14 października 20222 l 2 godziny temu, MichAelis napisał: Przestańcie używać błędnie słowa kolaboracja, bo wam wyjebie Rozi historyk a nie wie, zaskoczyłem się. Cytat Pierwotnie „kolaboracja” oznaczała każdą współpracę. Obecne znaczenie tego terminu pojawiło się w okresie II wojny światowej. Co tam S A P I E S Z? Cytat Współcześnie słowo to zyskuje kolejną definicję – odnoszącą się do świata twórców – choć nie jest ona akceptowana przez językoznawców. W nowym znaczeniu kolaboracja to współpraca artystów lub projektantów w związku z tworzeniem danego utworu, przedmiotu itd. Niekiedy skracana jest do wyrazu kolabo. W przytoczonym znaczeniu zaciera się negatywny wydźwięk wyrazu
Opublikowano 14 października 20222 l Czyli obecne znaczenie słowa utrzymuje się od WW2 i alternatywne znaczenie nie jest akceptowane przez językoznawców? AHA.
Opublikowano 14 października 20222 l Czyli słowo "kolaboracja" użyte w odniesieniu do współpracy jest poprawne, bo było używane setki lat.
Opublikowano 15 października 20222 l Zwracacam honor. Zawsze mnie to w uszy kuło i ogólnie mówiło się, że to błędne stwierdzenie, a tu się okazuje ze to z laciny nawet oznacza wspópracę
Opublikowano 15 listopada 20222 l Dzisiaj w maczku pani kasjerka zawołała mi ponad 17 zł za big maca Jeszcze niedawno kupowało się z kuponami za 10 zł Ciekawe jaki będzie obraz gastronomii za 6 miesięcy.
Opublikowano 16 listopada 20222 l 44 minuty temu, Sebas napisał: Dzisiaj w maczku pani kasjerka zawołała mi ponad 17 zł za big maca Jeszcze niedawno kupowało się z kuponami za 10 zł Ciekawe jaki będzie obraz gastronomii za 6 miesięcy. Kumpel ma bonifikarte, to big mac, mc royal i wiesmak za 6zł, jak za darmo, 17zł za tego kapcia to bym nie dał
Opublikowano 16 listopada 20222 l Już wystarczy, że w kuponach do maka widziałem zestaw dla dwojga za 65 zł. Pojebało.
Opublikowano 16 listopada 20222 l Chodzi o to? Niby duzo, ale widzę, ze masz dwa zestawy po dwie buły w każdym. Zresztą i tak jebać maka, tam tylko po kawę 400ml/6 zł wpadam na spacerkach.
Opublikowano 16 listopada 20222 l No dla mnie to już sufit cenowy osiągnięty jeżeli chodzi o żarcie tej rangi także też się żegnam raczej. To już wolę stołówkę blisko mojej pracy z pysznym polskim obiadem. Dlatego jestem ciekawy co będzie za 6 miesięcy bo to nie może być koniec podwyżek.
Opublikowano 16 listopada 20222 l U mnie jest zauważalnie mniej aut w mcdrive od jakiś 2 miesięcy ale może o innych porach byłem, nie jestem pewny.
Opublikowano 16 listopada 20222 l W sobotę na S7 się zatrzymałem w Maku, żeby z kibla skorzystać i kupić kawę, to były takie kolejki, że nawet się nie dopchałem do toalety