Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

O kurfa jakie bambosze xD Są jakieś refundacje albo renta za noszenie czegoś takiego ?

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Jest tylko w(pipi) na ulicy.

Opublikowano
W dniu 14.04.2019 o 17:34, Siara_iwj napisał:

Big Star chyba wychodzą taniej, a jakość nienajgorsza. Obczaj firmy znane z robienia spodni jeansowych - często mają linie obuwia, z trampkami w niezłych cenach. Converse ma właściwie monopol na trampki, więc żadna inna firma nawet nie próbuje konkurować i często ich produkty drzemią gdzieś na tyłach stron w dobrych cenach. 

wziąłem te big stary  

big-star-kobieta-tenisowki-i-trampki-cza

nie chodziłem w trampkach od czasów przedszkola i nie wiem czy się z nimi polubię, więc płacić z 250zł za conversy, które być może będą leżeć w szafie to nie potrzebna rozrzutność.  Akurat ostatni rozmiar był w promocji, wyszło 77zł z przesyłką :notbad:

Opublikowano

Siara & Masorz klimatu?

Opublikowano

Nowe buciki - Podwójne Monki 1880 Loake Cannon Black. Całkiem fajny pomysł w segmencie ekonomicznym.

Na08Kxp.jpg

nzoneag.jpg

401GObD.jpg

Po zapastowaniu:

cnfttkK.jpg

XG0huiI.jpg

6KzVL55.jpg

Opublikowano

Za grubo

Opublikowano

Piękne monki, chociaż brązowe były by bardziej uniwersalne.

Opublikowano

Do szortów na pewno wyglądają ciulowo.

Opublikowano
3 godziny temu, Tokar napisał:

Do szortów na pewno wyglądają ciulowo.

rozi mówi że bojówki przejdą ale bermudy już nie

Opublikowano
17 godzin temu, MaZZeo napisał:

Piękne monki, ile?

1300

15 godzin temu, smoo napisał:

Piękne monki, chociaż brązowe były by bardziej uniwersalne.

Brązowe mam. Potrzebowałem czegoś do wyjścia na eventy kulturowe  a co nie jest oxfordem ;) Jeszcze odrobinę jestem wierny no brown in town

15 godzin temu, maciucha napisał:

shinian, pensja rezydencka się już chyba skończyła co? :obama: 

Nie. Jestem zmuszony więcej dyżurować bo nie ma odpowiedniej liczby personelu i postanowiłem przynajmniej sobie trochę życie osłodzić.

Opublikowano
17 minut temu, MaZZeo napisał:

:obama: co to za marka ze aż tyle plnow?

przecież masz na 2 zdjęciach wielki napis

Opublikowano
18 minut temu, MaZZeo napisał:

Widze ze loake ale bardziej mi chodziło o to czym się wyróżnia ta marka ze aż typie pinionszkow ale już doczytałem w necie.

W małych pieniądzach fajnie zrobione monki czy brogsy robi polska firma Akardo.Mnie w nich gryzie ta podeszwa natomiast same buty sprawiają wrażenie prawdziwego bogactwa .

Opublikowano

Przeciez 1000zl to normalna cena za skorzany but DOBREJ jakosci.

Opublikowano

To  może dla równowagi trochę biedy

Reebok_Reago_Essential_Czern_CN5186_01_s

Takie tam szmaciaki rybaki, w sam raz na nakurwianie kilometrów na wycieczce po NRD. 150 pieniążków na zalando.

Edytowane przez Tokar