Opublikowano 3 maja 20195 l O kurfa jakie bambosze xD Są jakieś refundacje albo renta za noszenie czegoś takiego ?
Opublikowano 4 maja 20195 l W dniu 14.04.2019 o 17:34, Siara_iwj napisał: Big Star chyba wychodzą taniej, a jakość nienajgorsza. Obczaj firmy znane z robienia spodni jeansowych - często mają linie obuwia, z trampkami w niezłych cenach. Converse ma właściwie monopol na trampki, więc żadna inna firma nawet nie próbuje konkurować i często ich produkty drzemią gdzieś na tyłach stron w dobrych cenach. wziąłem te big stary nie chodziłem w trampkach od czasów przedszkola i nie wiem czy się z nimi polubię, więc płacić z 250zł za conversy, które być może będą leżeć w szafie to nie potrzebna rozrzutność. Akurat ostatni rozmiar był w promocji, wyszło 77zł z przesyłką
Opublikowano 11 maja 20195 l Nowe buciki - Podwójne Monki 1880 Loake Cannon Black. Całkiem fajny pomysł w segmencie ekonomicznym. Po zapastowaniu:
Opublikowano 11 maja 20195 l 3 godziny temu, Tokar napisał: Do szortów na pewno wyglądają ciulowo. rozi mówi że bojówki przejdą ale bermudy już nie
Opublikowano 12 maja 20195 l 17 godzin temu, MaZZeo napisał: Piękne monki, ile? 1300 15 godzin temu, smoo napisał: Piękne monki, chociaż brązowe były by bardziej uniwersalne. Brązowe mam. Potrzebowałem czegoś do wyjścia na eventy kulturowe a co nie jest oxfordem Jeszcze odrobinę jestem wierny no brown in town 15 godzin temu, maciucha napisał: shinian, pensja rezydencka się już chyba skończyła co? Nie. Jestem zmuszony więcej dyżurować bo nie ma odpowiedniej liczby personelu i postanowiłem przynajmniej sobie trochę życie osłodzić.
Opublikowano 12 maja 20195 l 17 minut temu, MaZZeo napisał: co to za marka ze aż tyle plnow? przecież masz na 2 zdjęciach wielki napis
Opublikowano 12 maja 20195 l Widze ze loake ale bardziej mi chodziło o to czym się wyróżnia ta marka ze aż typie pinionszkow ale już doczytałem w necie.
Opublikowano 12 maja 20195 l 18 minut temu, MaZZeo napisał: Widze ze loake ale bardziej mi chodziło o to czym się wyróżnia ta marka ze aż typie pinionszkow ale już doczytałem w necie. W małych pieniądzach fajnie zrobione monki czy brogsy robi polska firma Akardo.Mnie w nich gryzie ta podeszwa natomiast same buty sprawiają wrażenie prawdziwego bogactwa .
Opublikowano 14 maja 20195 l To może dla równowagi trochę biedy Takie tam szmaciaki rybaki, w sam raz na nakurwianie kilometrów na wycieczce po NRD. 150 pieniążków na zalando. Edytowane 14 maja 20195 l przez Tokar