Opublikowano 17 stycznia 20232 l To była młoda dziewczyna, tylko właśnie liczyłem że coś zadziała podpowie a nie od razu zapisy na serię zabiegów falą uderzeniową Myślałem, że będzie jak Miyagi z Karate Kid pomasuje porozciera i będzie git Znalazłem jeszcze drugą w okolicy ale niestety nie mogłem się dodzwonić ale pewnie jeszcze raz spróbuję, może ona coś pomoże.
Opublikowano 17 stycznia 20232 l Co do butów podpytam się - macie jakieś opinie/wrażenia odnośnie biegania w ultraboostach? Na promce udało mi się ostatnio wyrwać model 22 z zamiarem używania ich jako głównych butów do latania po asfalcie po ok 10 km na bieg, ale tak sobie w nich dla testów po prostu chodzę i jakoś tak szczerze mówiąc mnie nie powalają. Owszem, amortyzacja jest i fajnie ją czuć, ale pierwszy raz mam na girze but bez klasycznego języka i pomimo wzięcia numeru o 2/3 większego na górze stopy jest troszku zbyt opinająco. Ten materiał to się z czasem rozciąga i jest szansa na dopasowanie czy po prostu taka jego natura? Dodatkowo do tej pory latałem głównie w butach z jakąś siateczką, a ten materiał w ultraboostach na pierwszy rzut oka nie jest chyba jakoś specjalnie zbyt przewiewny (a może się mylę).
Opublikowano 18 stycznia 20232 l Raz tylko mierzyłem, dla mnie zbyt kapciowate i rozlazłe, ale to dawno było to nie wiem jak te nowsze. Z Nike miałem kiedyś model Vomero, więc z największą amortyzacją od Nike z myślą na budowanie bazy w zimę długimi biegami i nie byłem zadowolony. Jednak wolę coś pomiędzy jeśli chodzi o amortyzacją.
Opublikowano 18 stycznia 20232 l Zamówię parę par butów i szczerze to sam nie wiem co wybrać Najgorsze okazały się te https://www.eobuwie.com.pl/buty-asics-gel-azumaya-1011b195-black-pure-silver-002.html jakieś takie rozlazłe, może mam za wąską stopę, ogólnie wrażenia negatywne i te https://www.eobuwie.com.pl/buty-under-armour-ua-micro-g-pursuit-bp-3021953-001-blk.html strasznie sztywne i jakoś średnio czuć jakąś amortyzację Trochę lepsze okazały się https://www.eobuwie.com.pl/buty-under-armour-ua-charged-rogue-3-3024877-002-blk-gry.html wygodne, dobrze leżą na nodze i w sumie tyle. Czuć trochę lepszą amortyzację niż w moich NB No ale te są nowe także wiadomo. Następne w kolejności https://www.eobuwie.com.pl/buty-nike-air-zoom-structure-24-da8535-002-black-metallic-silver-off-noir.html też wygodne i dobrze leżą na nodze plus wydaje mi się, że mają trochę lepszą amortyzację pięty No i na koniec zostały https://www.eobuwie.com.pl/buty-nike-air-zoom-pegasus-39-dh4071-001-black-white-dk-smoke-grey.html też wygodne, dobrze leżą na nodze no i tu amortyzacja robi robotę. Czuć nawet jak się truchta w domu te poduszki powietrza. Do miasta pewnie idealne, no i chyba po jakiejś leśnej ścieżce też pewnie polecą. Jeszcze się zastanawiam ale na te Pegasusy pewnie będę polował. Na tę chwilę i tak siedzę na dupie bo nie wiem czy nie przesadzam z tym codziennym rolowanie bo już i pięta mnie pobolewa
Opublikowano 18 stycznia 20232 l Nie dziwię się, że pegasusy wygrały bo nie dałeś im żadnej konkurencji. Te trzy pierwsze pary to w ogóle lol. Już Ci mówiłem, że to buty co najwyżej na siłownię lub spacer. Z tego co pamiętam biegasz w podobnej chujni
Opublikowano 18 stycznia 20232 l Wiesz do niedawna mi to wystarczało a niestety nie mam jakiegoś większego doświadczenia z butami do biegania akurat była promka w sklepie biegacza 550 a 380 to już niezła różnica Edytowane 18 stycznia 20232 l przez BRY@N
Opublikowano 18 stycznia 20232 l @BRY@N nie wiem z jakiego miasta jesteś ale czasami w fizycznych outletach Acisa mają ceny zbliżone do Twojego budżetu. Ja tak właśnie kupiłem swoje pierwsze Cumulusy za 350 zł przecenione z ponad 500zł. Jak masz w mieście sklep typowo z art do biegania to tam powiinni mieć bierznię z kamerą i można potstować kilka modeli a potem w necie kupić najtańszy
Opublikowano 19 stycznia 20232 l Tak jak pisze DB Cooper z nike wziales flagowca a reszta Sprawdz ghosty od brooks, cumulusy od asicsa, bostony od adidasa i wtedy mozesz powiedziec ze porownales Chociaz jak piszesz ze masz stosunkowo wąską stope to bym nie kombinowal i bral pegazy.
Opublikowano 19 stycznia 20232 l Wziąłem właśnie w tej promce w sklepie-biegacza za te 380zł. I tak pewnie w porównaniu do tego co mam różnica będzie bardzo duża.
Opublikowano 23 stycznia 20232 l Dziś pierwsze bieganie w tych Pegasusach i na początku było faktycznie takie wow, bo było czuć tą amortyzację. Pod koniec noga już się przyzwyczaiła i nie było to aż tak odczuwalne ale na pewno zdrowiej dla nóg przy bieganiu po mieście. Odcinek raczej, krótki na sprawdzenie czy dalej będzie mnie noga bolała i w sumie przez 3km było ok, bolała mnie tylko zewnętrzna część stopy ale tak mam zawsze przy nowych butach. Pod koniec oczywiście za bardzo ściąłem zakręt i się trochę noga odezwała ale może jakoś po trochu wrócę do normalnego biegania.
Opublikowano 24 stycznia 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moja sprawa dotycząca pogryzienia właśnie dobiegła końca. Obyło się bez sądu, choć z pomocą adwokata. Gotówka przekazana. Starczy na oleda i jeszcze na kurwę zostanie A podobno biegając amatorsko nie idzie zarobić
Opublikowano 26 stycznia 20232 l Wracam po latach do tematu i okazuje się, że bieganie to bardzo niebezpieczny sport. Mnie kiedyś pies ugryzł jak na rowerze jechałem za dzieciaka. Tak szybki był, że nie zdążyłem spyerdolić.
Opublikowano 26 stycznia 20232 l Pamietam jak ja kiedys na treningu ale na kolarzówie zahaczylem o tesciow bo mieli dla mnie kielbase wlasnej roboty to chyba wszystkie psy za mna lecialy ze wsi przez dobre pare kilometrow. Ale nie byly agresywne
Opublikowano 3 lutego 20232 l Nie wiem, dlaczego piszę to w tym temacie, ale przypominam, że dziś Karaś ma w końcu walkę w MMA, doczekał się i dotrwał bez kontuzji
Opublikowano 7 lutego 20232 l Jade na diamentową lige Pierwszy sektor od bieżni gdzie jest start 100m Oh boy, jaram sie jak nastolatka jadaca na koncert backstreet boys w latach 90
Opublikowano 7 lutego 20232 l W dniu 3.02.2023 o 11:45, krupek napisał: Nie wiem, dlaczego piszę to w tym temacie, ale przypominam, że dziś Karaś ma w końcu walkę w MMA, doczekał się i dotrwał bez kontuzji Tamta kontuzja z AJ była mu na rękę i nie zdziwiłbym się jakby ktoś poszedł po rozum do głowy i podpowiedział mu ze Aj rozjedzie go jak gówno na polu i lepiej żeby coś wymyślił żeby z nim nie walczyć. A obecną walkę wygrał i to całkiem fajnie.
Opublikowano 19 lutego 20232 l Dziś spiąłem dupsko i w Biegu Wedla w Warszawie udało mi się przebiec 5km w 25 minut. Co jest sporym progresem, ponieważ ostatnio miałem czas 26:54 na 5km z tym, że po mieście. Fakt, że trasa idealna bo praktycznie cała płaska
Opublikowano 23 lutego 20232 l Moja kobieta ma Forerunnera 45, który ma połączenie zegarka z paskiem na sztywno, a nie przegubowo. Wyłamało się mocowanie śrub podczas oparcia ręką, więc jedyne co można było zrobić to skleić. Urządzenie 2 miesiące po gwarancji, ale support napisał, żeby wysłać to obejrzą. Po niecałym tygodniu przysłali nowy zegarek
Opublikowano 23 lutego 20232 l No tak dziala serwis garmina. Moze i zegarki drozsze za samą marke ale nie pierdolą sie w tańcu jesli chodzi o serwis. Najlepiej zeby tak sie caly czas psuly miesiac przed koncem gwarancji
Opublikowano 23 lutego 20232 l To, że serwis gwarancyjny mają dobry to wiem, ale po gwarancji to się mogli wypiąć, a potraktowali bardzo profesjonalnie. Dużo producentów nawet na gwarancji by nic z tym nie zrobiło, bo to w końcu usterka mechaniczna.
Opublikowano 23 lutego 20232 l Sory nie doczytalem i zrozumialem ze 2 miesiace po kupieniu a to juz po gwarancji. No to grubo
Opublikowano 23 lutego 20232 l I cyk kolejne 24 mc gwarancji Wtedy jak ktoś chce oczywiście, jest najlepszy moment na zmianę zegarka na wyższy model. Starego sprzedajesz w dobrej cenie i dokładasz do nowego modelu.
Opublikowano 26 lutego 20232 l Dziś Wiązowna i bieg na 5km. Udało się pobiec poniżej 25min, czas 24:44 Wyniki osób które wygrały to dla mnie jakiś kosmos 5km - 14:13 półmaraton - 1:03 Edytowane 26 lutego 20232 l przez BRY@N