Skocz do zawartości

Persona 5

Featured Replies

Opublikowano

Dziwna ta sytuacja z eMag.pl. Sam zamówiłem tam steelbooka, po czym jeszcze tego samego dnia gra zniknęła z oferty i pojawiła się już z wyższą ceną (249 zł) w statusie "towar wyczerpany". Moja zamówienie nie zostało anulowane, ale sam się zacząłem zastanawiać jak to będzie z jego realizacją. Zadzwoniłem więc do tego sklepu i konsultant zapewniał mnie, że nie będzie problemów z dostępnością. Zobaczymy, w dniu premiery mam zamiar do nich zadzwonić i się upewnić. Mnie osobiście wisi jaką mi przyślą wersję, bowiem z UK będę miał edycję kolekcjonerską, ale to pewnie dopiero tydzień po premierze, a chciałem zagrać od razu, po czym po otrzymaniu kolekcjonerki opchnąć zwykłą edycję na Allegro. 

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 311,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• SKOŃCZYŁEM  ok 120 h na liczniku. Ostatnie 20 h to gra mną mocno pozamiatała i nie pozwalała odejść od konsoli (każdą wolną chwilę grałem w persone). Wymaksowałem wszystkich i true ending bez poradnik

• Persona 5 wreszcie skończona, po 4 latach... Czyli bardziej "przemęczona". Muszę z siebie wyrzucić parę rzeczy, nawet jeśli opinia mało kogo obchodzi. Ktoś pewnie powie, że sam jestem sobie winien, że

• Patrzę na P5 i mam w pamięci P4 i P3 - myślę jak to za(pipi)iście ewoluowało, brawa! Mam w pamięci FFVI,VII,VIII,IX, X - patrzę na FFXV i myślę - ku*wa co poszło nie tak ? Stary, dobry turowy syste

Opublikowano

Dawno nic z Zavvi nie zamawiałem. Ile dni przed premierą realizują oni wysyłkę towaru?

Mam nadzieję, że celnicy nie przetrzymają przesyłki. Kiedyś zamawiałem z zavvi większe pudło, to okazało się, że wysyłka fizycznie była z jakichś terytoriów zamorskich nie wchodzących w skład EU i musiałem dopłacać. No ale to było dobrych kilka lat temu, nie wiem czy coś się zmieniło od tego czasu.

Opublikowano

Zamawiałeś z UK? Jeśli tak, to nie masz co się martwić o celników, bowiem przesyłki z UE są poza ich zainteresowaniem.

Co do kolekcjonerki - pojawiła się tutaj

Opublikowano

No właśnie mówię, że kiedyś się okazało, iż Zavvi ma magazyny gdzieś na terytorium nie będącym formalnie w UE i stamtąd fizycznie mi wysłali przesyłkę (afair Guernsey), przez co musiałem dopłacić cło.

Opublikowano

17 marca zamówiłem w KiG (bo miałem 40dyszki zniżki) Lego City Undercover i Personę w steelbooku i mi anulowali dzisiaj.

I jeszcze tekst "Jeśli chciałbyś poznać powód anulowania prosimy o kontakt przez nasz formularz:"... no nieładnie, nieładnie.

Opublikowano

a nie mowilem? ;]

Opublikowano

Tez zamowilem 17 marca i oplacilem, nic nie anulowali - jeszcze.

Opublikowano

moze ty sie zalapiesz, od razu klikales na agito ;)

szykuje sie powtorka z niera generalnie, tylko na wieksza skale ;]

rozumiem, że dobrze zrobiłem, obstając przy swoim pierwotnym zamówieniu :obama:

Opublikowano

Znajomy dzwoni i też z żalem, że anulowani zamówienie. 

Dobrze, że jest Dave :obama:

Opublikowano

bierzcie i gracie z tego wszyscy :D

Czezki prorokiem FPE :obama:

nie do konca prorokiem, po prostu ogladalem z bliska fenomenalny performance polskiego dystrybutora, ktorego z grzecznosci nie skomentuje ;]

Opublikowano

Profesor Czezki i tajemnica Persony.

Opublikowano

Ja chcial bym tylko wszystkim ktorzy beda grac od dzisiaj/jutra zyczyc 7 lat nieszczescia i choroby wenerycznej.

Opublikowano

A jak odfoliujesz nie swoja zamiast poslac dalej to zycze ci tego samego.

Opublikowano

Ja tylko czekam na info od Dave'a, że wysłał dzisiaj. I od tej pory zaczynam odliczanie do przyjazdu kuriera. Biedne, inne, niedokończone gry, które będą musiały poczekać z miesiąc czasu ;) Nie będę nawet zaglądał na oceny tej gry wcześniej niż przed premierą. Cholera, że też ta gra nie mogła wyjść w lutym, kiedy miałem więcej czasu na granie  :/

Opublikowano

Serio nie ma jap voice'u do premiery?  :beksa:

Opublikowano

Szczerze mówiąc to jeszcze nie zdecydowałem, którą wersję językową wybiorę. U Atlusa angielski dubbing potrafi być czasami lepszy od japońskiego.

Opublikowano

No grać bez konsoli raczej nie będziesz  :Coolface: