piecia997 39 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Wiedźmak miał średnią na Metacriticu równą 90 dopóki nie pojawiła sie TA recenzja. Minusy - niezrozumiała historia, niedopracowana grafika, brak więzi z NPCami, za trudna walka i ocena 4.5 / 10... Polecam lekturę komentarzy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Wie ktoś może, gdzie można zmienić wielkość napisów na CRT?.Przeszukałem wszystko i nie mogę znaleźc takiej opcji po mojemu nie ma takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Znalazłem takie info w paru recenzjach, moze chodzi o to ze gra sama dostosowuje sie do telewizora i samemu nic nie trzeba zaznaczac w opcjach Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Z tego co pamietam to pytalo sie przy pierwszym odpaleniu gry czy chcemy zmienic czcionke do telewizorow CRT Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Eeeee, ja czegoś takiego nie miałem, gra sama dopasowała się do mojego telewizorka. Zresztą szacun dla CDP własnie za to, że gra wygląda bardzo dobrze na starych telewizorach - nie trzeba siedzieć z nosem w ekranie, żeby coś przeczytać, a i grafika to nie "PS2 na sterydach". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Potwierdzam, przy pierwszym uruchomieniu wyskoczyło zapytanie o dopasowanie napisów, do tego w opcjach widziałem gdzieś taką pozycję Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 W opcjach raczej na 99% nie ma, a przy 1 uruchomieniu widocznie przeoczylem, ale teraz zeby mi sie pojawilo ponowne zapytanie o napisy musze usunac 2 cd witchera z dysku??Bo savy usunalem wszystkie ale zapytania nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Wydaje mi sie, ze usuniecie pamieci tymczasowej (cache) powinno wystarczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
leszekch 5 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Ja w trakcie grania zmieniłem na duże napisy ,męczyły mnie te małe tabelki bo siedze dość daleko od telewizora ,więc na bank taka opcja jest tylko nie pamiętam gdzie i nie mam jak teraz sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 ustawienia->grafika->duże czcionki i nie wmawiajcie mi że czegoś takiego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Naprawde dziwne, ale moglbym wkleic taki sam screen tylko bez opcji duze czcionki Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Jak grasz na starym TV, to automatycznie masz duże czcionki. Dlatego tej opcji nie widzisz. Na HDTV możesz sobie przełączać, na SD są tylko duże. Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Wie ktoś może, gdzie można zmienić wielkość napisów na CRT?.Przeszukałem wszystko i nie mogę znaleźc takiej opcji po mojemu nie ma takiej opcji. Jest taka opcja - pojawia się przy pierwszym odpaleniu gry Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Krótkie pytanie - skończyłem drugi akt, mam na końcówce 31 poziom doświadczenia. Dojadę w trzecim akcie do 35 poziomu, czy szukać na siłę jakiegoś respawnu niemilców? Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ja bym radził poszukać stworków bo możesz mieć taką niespodziankę jak ja. Do 35 lvl brakło mi 488 punktów i nie dało się już nigdzie podbić expa Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Z 31 na 35 powinieneś dobić bez problemu w 3 akcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 w końcu miałem więcej czasu żeby pograć w W2 i krótko mówiąc...fabuła, dialogi, świat gry i klimat wciąga jak czarna dziura, już nie pamiętam gry żeby same dialogi tak mnie trzymały przy ekranie ;] no i granie w stylu jeszcze 10minut i spadam a tutaj 2godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Mam pytanie dla tych którzy zakupili grę w UK. Czy gra kupiona w tym kraju posiada Polski dubing czy moze tylko napisy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Podejrzewam, że wersja UK nie będzie miała ani napisów ani dialogów pl. Wersja PL ma nasz ojczysty język i ruski, nie ma w nim angielskiego na 100%. Czyli w angliku pewnie nie będzie j. polskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
TRANCEREZ 7 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Mam pytanie dla tych którzy zakupili grę w UK. Czy gra kupiona w tym kraju posiada Polski dubing czy moze tylko napisy ?? Jest dubbing i napisy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Podejrzewam, że wersja UK nie będzie miała ani napisów ani dialogów pl. Wersja PL ma nasz ojczysty język i ruski, nie ma w nim angielskiego na 100%. Czyli w angliku pewnie nie będzie j. polskiego. U nas jest specjalna wersja, bo gra jest sprzedawana dużo taniej niż na Zachodzie. Osobne SKU, które przykładowo zabezpiecza przed importem. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) potwierdzam sa napisy i jest dubbing - tylko pudelko i instruckcja sa w jezyku ang. wersja kupiona w tutejszym sklepie. (Irlandia) Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez danielskii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Piwo_HD 5 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ja kupilem w Niemczech i sa tylko Polskie napisy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) strasznie wkur.wia mnie mapa w drugim akcie w Verden. eidt. rozmowa z trollem miażdży! Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez Wściekły Pies Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 strasznie wkur.wia mnie mapa w drugim akcie w Verden. faktycznie - tej miejscówki trzeba się nauczyć, bo mapa jest do bani. Ale mimo, że Verden wydaje się jakoś rozbudowany, jest prosty jak drut, tyle, że kilkupoziomowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi