Opublikowano 7 kwietnia 20205 l Ogarnijcie chłopa, nazywa się Olivier Richters, 2,18m wzrostu: insta: https://www.instagram.com/thedutchgiant/?hl=pl
Opublikowano 7 kwietnia 20205 l 1 minutę temu, MAJOCHEY_PL napisał: Straszne zwirzęta. A ile koksu muszą wpompować w dupę... Co? To zależy ile masz receptorów androgennych,jak masz ich mało to największe dawki chooja dadzą.
Opublikowano 7 kwietnia 20205 l 39 minut temu, Litwin81 napisał: Co? To zależy ile masz receptorów androgennych,jak masz ich mało to największe dawki chooja dadzą. dlatego jedziesz na małych?
Opublikowano 7 kwietnia 20205 l Godzinę temu, MAJOCHEY_PL napisał: Straszne zwirzęta. A ile koksu muszą wpompować w dupę... Radzikowski to chociaz jest silny jak tur a kulturysci? Tyle sterydow zeby w majtkach na scene wyjsc xd
Opublikowano 7 kwietnia 20205 l Taki to w sredniowieczu szedl na pierwsza linie z wielkim mieczem i ginal od strzaly. Poza tym w fotce w samolocie troche bluber z mordy.
Opublikowano 7 kwietnia 20205 l 1 godzinę temu, kanabis napisał: Radzikowski to chociaz jest silny jak tur a kulturysci? Tyle sterydow zeby w majtkach na scene wyjsc xd Wyczuwam szyderę ale Larry Wheels jest i kulturystą i powerlifterem,jest takich sporo,tyle że ten najsilniejszy.Z Polskiego podwórka to Modzelewski albo Seba Kot.
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l W dniu 7.04.2020 o 10:09, Litwin81 napisał: Co? To zależy ile masz receptorów androgennych,jak masz ich mało to największe dawki chooja dadzą. Można to jakoś zmierzyć w diagnostyce? Najlepiej nie na czczo?
Opublikowano 2 maja 20204 l A tutaj materiał ze Stalowego Szoku, bardzo fajnego kanału o kulturystyce na YT.
Opublikowano 27 maja 20204 l 4kg mi zlecialo na tej kwarantannie, pewnie samo mięso, bo brzuch mi się zalał xd
Opublikowano 29 maja 20204 l W dniu 27.05.2020 o 19:57, Shen napisał: 4kg mi zlecialo na tej kwarantannie, pewnie samo mięso, bo brzuch mi się zalał xd Mam to samo, tylko, że niby przybyło, ale tego nie widać bo poszło w brzuch
Opublikowano 2 lipca 20204 l W dniu 8.04.2020 o 20:19, nieobchodzimnieto napisał: Można to jakoś zmierzyć w diagnostyce? Najlepiej nie na czczo? Sorki że z takim opóźnieniem,ale nie ciągnęło mnie tu,a że mam nudny dzień to zawitałem.Nie,to jest tzw. genetyka,jest ich kilka,rodzaj metabolizmu,rodzaj włókien mięśniowych,miejsca przyczepów i właśnie ilość receptorów.
Opublikowano 14 lipca 20204 l O (pipi) 5:40 xdddd Mogl zrobic pare powtorzen jedna reka. Jak w kreskowce jakiejs
Opublikowano 16 lipca 20204 l warszawski połamaniec zabił się znowu, tym razem przy biegu na 100m coś koło 8:45
Opublikowano 17 lipca 20204 l Nie sledze , kiedy owca z zaje,bistej kulturystycznie ektomorficznej sylwetki zrobil sie bramkarzem w podrzednej warszawskiej melinie? Ale czas niezly
Opublikowano 17 lipca 20204 l Na AWF na 100 m miałem 12:30 także byłaby walka,teraz to chyba z Pączkiem bym przegrał.
Opublikowano 11 sierpnia 20204 l Polecam Generation Iron: King o Ronniem Colemanie (jest na Netflixie). Myślałem że chłop se żyje elegancko z zarobionej kasy i supli, a tu się okazuje że musi poruszać się na wózku inwalidzkim i o kulach, bo kręgosłup i stawy biodrowe