Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

własnie ukonczyłem...

Featured Replies

Opublikowano

Tego Tomb Raidera robiło inne studio, pewnie dlatego wyszło co wyszło. Crystal Dynamics było zajęte przy Avengers, więc chyba jeszcze gorzej

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak widze forumowych "wspierajacych" day 1:   czwartek, caly dzien, statusy na forum - gdzie ten ku.rwa kurier, zaje.bie ch.uja, juz czwartek a jeszcze go nie ma, no ku.rwa lepiej zeby byl przed we

• Call of Duty Black Ops 3 - nigdy nie lubiłem podserii Black Ops. Jedynka doceniana za fajny scenariusz moim zdaniem klęka od natłoku złych gameplayowych rozwiązań, dwójka miała tak żenująco naciąganą

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Kingdom Come: Deliverance (PS4) Przykład na to, że gierkom warto dawać drugą, a czasami nawet trzecią szansę. Tym bardziej, jeśli instynktownie czujemy, że ów gra powinna nam siąść, tylko coś początk

Opublikowano
17 minut temu, Homelander napisał(a):

Tego Tomb Raidera robiło inne studio, pewnie dlatego wyszło co wyszło. Crystal Dynamics było zajęte przy Avengers, więc chyba jeszcze gorzej

A to nawet nie widziałem, że komuś to oddali. Dziwny zabieg biznesowy. To tak jakby oddać swoją wiodącą markę komuś innemu i oczekiwać, ze zrobią coś na tyle dobrze, że się sprzeda.

Opublikowano
3 minutes ago, oFi said:

A to nawet nie widziałem, że komuś to oddali. Dziwny zabieg biznesowy. To tak jakby oddać swoją wiodącą markę komuś innemu i oczekiwać, ze zrobią coś na tyle dobrze, że się sprzeda.

No taka wiodąca właśnie była, że najpierw oddali innemu studiu, a potem sprzedali za bezcen (

Opublikowano

Dla mnie też najsłabsza odsłona z cyklu. Ale też zmęczyłem )

Opublikowano

Mnie najbardziej w tej grze rozbawiła cała seria umiejętności powiązanych z łukiem. Po ch00y mi to jak mam znacznie lepszą broń palną? Przeszedłem, ale bez większego entuzjazmu.

Opublikowano

Początek mi się bardzo podobał: ładna i klimatyczna lokacja, walka o przetrwanie w dziczy, mocne skojarzono z dżunglą z TR3. A chwilę później JEB lądujesz w osadzie pełnej ludzi i wykonujesz dla nich questy jak w jakimś Asasynie dynia Najbardziej mi się podobały opcjonalne świątynie, początek + to, to były jedyne momenty, kiedy czuć było starego, dobrego Tomb Raidera.

Opublikowano

Tę świątynie rzeczywiście ratowały sytuację, ale każda kolejna gorsza od poprzedniej.

Dokładnie ten łuk to beka wnusiu, bo mam wytłumiona broń palną więc po co mi ten łuk [

Ta osada tych stojących kukieł.... chciałbym zapomnieć. Do tego Lara wali do nich po angielsku a oni w swoim języku odpowiadają. Co to krwa jest? Xd

Opublikowano
5 minut temu, oFi napisał(a):

Ta osada tych stojących kukieł.... chciałbym zapomnieć. Do tego Lara wali do nich po angielsku a oni w swoim języku odpowiadają. Co to krwa jest? Xd

Może oglądali kiedyś Młode Wilki, tam też dziewczyna do wszystkich gada po angielsku i wszyscy rozumieją.

Opublikowano

Pewnie było tak:

Zebranie:

• Ty, a może zrobimy tak, że tubylcy będą szprechać po swojemu i Lara też w inchnim jezyku?

• O kurwa, zajebisty pomysł, to nagrywamy najpierw tubylców, a potem Larę

Jakiś czas później w studio nagraniowym

• Co tu się kurwa dzieje?

• A nagrywamy tubylców w ich tubylczym języku, a potem nagramy Larę. Zajebiście immersyjnie to będzie!

• A czy wy wiecie debile, że mamy chyba z 10 różnych dubbingów? I co, będziecie to samo nagrywać z 10 różnymi aktorkami? To będzie kosztować w chuj!

• No nie pomyślelimy. No dobra, a co z tym co mamy? Wyjebać? Prawie skończone

• No to już trudno, najwyżej tubylcy będą po swojemu a Lara po swojemu

• No ale to będzie głupio wyglądać

• Jebać to. Ta gra zresztą i tak nikogo nie obchodzi, będzie jak będzie

I tak właśnie było. No bo jak nie tak to jak?

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Można zmienić język tubylców na angielski to nie będzie tak razić xD

Można, ale z defaultu dali właśnie taki schemat niki