Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Tego Tomb Raidera robiło inne studio, pewnie dlatego wyszło co wyszło. Crystal Dynamics było zajęte przy Avengers, więc chyba jeszcze gorzej
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 17 minut temu, Homelander napisał(a):Tego Tomb Raidera robiło inne studio, pewnie dlatego wyszło co wyszło. Crystal Dynamics było zajęte przy Avengers, więc chyba jeszcze gorzejA to nawet nie widziałem, że komuś to oddali. Dziwny zabieg biznesowy. To tak jakby oddać swoją wiodącą markę komuś innemu i oczekiwać, ze zrobią coś na tyle dobrze, że się sprzeda.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 minutes ago, oFi said:A to nawet nie widziałem, że komuś to oddali. Dziwny zabieg biznesowy. To tak jakby oddać swoją wiodącą markę komuś innemu i oczekiwać, ze zrobią coś na tyle dobrze, że się sprzeda.No taka wiodąca właśnie była, że najpierw oddali innemu studiu, a potem sprzedali za bezcen
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mnie najbardziej w tej grze rozbawiła cała seria umiejętności powiązanych z łukiem. Po ch00y mi to jak mam znacznie lepszą broń palną? Przeszedłem, ale bez większego entuzjazmu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Początek mi się bardzo podobał: ładna i klimatyczna lokacja, walka o przetrwanie w dziczy, mocne skojarzono z dżunglą z TR3. A chwilę później JEB lądujesz w osadzie pełnej ludzi i wykonujesz dla nich questy jak w jakimś Asasynie Najbardziej mi się podobały opcjonalne świątynie, początek + to, to były jedyne momenty, kiedy czuć było starego, dobrego Tomb Raidera.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tę świątynie rzeczywiście ratowały sytuację, ale każda kolejna gorsza od poprzedniej.Dokładnie ten łuk to beka wnusiu, bo mam wytłumiona broń palną więc po co mi ten łuk Ta osada tych stojących kukieł.... chciałbym zapomnieć. Do tego Lara wali do nich po angielsku a oni w swoim języku odpowiadają. Co to krwa jest? Xd
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 5 minut temu, oFi napisał(a):Ta osada tych stojących kukieł.... chciałbym zapomnieć. Do tego Lara wali do nich po angielsku a oni w swoim języku odpowiadają. Co to krwa jest? XdMoże oglądali kiedyś Młode Wilki, tam też dziewczyna do wszystkich gada po angielsku i wszyscy rozumieją.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Pewnie było tak: Zebranie: Ty, a może zrobimy tak, że tubylcy będą szprechać po swojemu i Lara też w inchnim jezyku? O kurwa, zajebisty pomysł, to nagrywamy najpierw tubylców, a potem LaręJakiś czas później w studio nagraniowymCo tu się kurwa dzieje?A nagrywamy tubylców w ich tubylczym języku, a potem nagramy Larę. Zajebiście immersyjnie to będzie!A czy wy wiecie debile, że mamy chyba z 10 różnych dubbingów? I co, będziecie to samo nagrywać z 10 różnymi aktorkami? To będzie kosztować w chuj!No nie pomyślelimy. No dobra, a co z tym co mamy? Wyjebać? Prawie skończoneNo to już trudno, najwyżej tubylcy będą po swojemu a Lara po swojemuNo ale to będzie głupio wyglądaćJebać to. Ta gra zresztą i tak nikogo nie obchodzi, będzie jak będzieI tak właśnie było. No bo jak nie tak to jak?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Można zmienić język tubylców na angielski to nie będzie tak razić xD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 7 minut temu, Czoperrr napisał(a):Można zmienić język tubylców na angielski to nie będzie tak razić xDMożna, ale z defaultu dali właśnie taki schemat