Skocz do zawartości

Video shows o grach

Featured Replies

Opublikowano

To zdradzę że tego co nie ma na wideo to podobno pies ogrodnika. Reszta chciała się rozwijać, otworzyć patronite i iść dalej a ten czwarty się nie zgodził a że tylko on ma dostęp do kanału to chlopaki postanowili ciągnąć to na swoich zasadach gdzieś indziej.

• Odpowiedzi 756
  • Wyświetleń 104,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W sumie wrzucę tu info, czemu nie .   Kilka miesięcy temu założyłem kanał na YT, który jest poświęcony bijatykom i scenie: https://www.youtube.com/@JakubDi   W każdą sobotę o 18 pu

• Joseph Anderson.

• Serio ktoś stracił prawie 1.5h na słuchanie gościa który próbuje obrzydzic grę którą jest bardzo ok?

Opublikowano
2 godziny temu, pawelgr5 napisał(a):

Nie wiem ile osob zna ale byl naprawde spoko content. Szkoda ze padlo:

Ogladam ich od poczatku, czyli wlasnie od tych 10 lat kiedy na forum Pixela (tak, wraz z wydaniem tych dwoch pierwszych numerow Secret Service powstalo tez forum ktore b.szybko zdechlo) ktos z nich wrzucil info, ze powstal taki kanal. 8bit moze i moje czasy (bo polska nadrabiala) ale nie moje klimaty bo gralem wtedy juz na pc, ale jako prawdziwy gracz chcialem troche bardziej orientowac sie w tych wszystkich mikrokomputerach a tym wlasnie Loading na poczatku sie zajmowal. I tak zostalem do dzis.

Co do nowego kanalu to jesli Labocha juz sie od tego odcial (jestem do tylu pare materialow ale jego znikniecie odbieralem jako tymczasowe) to moze zeby sprawiedliwie sie podzielic kasa z wyswietlen, to to co tworzyli razem zostalo na Loadingu a Kiendra i Panczyk poszli robic juz na swoje konto na Next.

Oni troche jak zolwie ninja byli. Kiendra ogarniacz Leonardo, Panczyk technik Donatello, Hubert smieszek Michaelangelo no i powazny Labocha Rafael. Nie da sie ukryc ze ten ostatni na pewno wzbudzal najwiecej kontrowersji u widziow bo czesto nawiazywal do komentarzy w filmikach. A jeden z nich na pewno jest zarejestrowany na forumie ale sie nie udziela.

7 minut temu, suteq napisał(a):

otworzyć patronite

A nie mieli patronite juz jakis czas temu? Byl temat ze tez sie wzbraniali dlugo (jak wiekszosc jutuberow na poczatku) a potem juz byl. Chyba ze to co innego zalozyli.

Opublikowano

Już wrzucili filmik z kanału Loading Next. Będzie to samo, i dobrze. W sumie trochę piaskownica: dorośli faceci pokłócili się o malutki kanalik o retrogierkach...

Opublikowano
49 minut temu, Homelander napisał(a):

Już wrzucili filmik z kanału Loading Next. Będzie to samo, i dobrze. W sumie trochę piaskownica: dorośli faceci pokłócili się o malutki kanalik o retrogierkach...

Zgadzam się ale zastanów się czy jak byś coś w sumie robił z pasji i sie tym bawił to chciałbys sie przy okazji użerać z jednym typem który Ci robi problemy? Ja na ich miejscu zrobiłbym to samo. Nie będzie Labochy banderas

Opublikowano
Just now, pawelgr5 said:

Zgadzam się ale zastanów się czy jak byś coś w sumie robił z pasji i sie tym bawił to chciałbys sie przy okazji użerać z jednym typem który Ci robi problemy? Ja na ich miejscu zrobiłbym to samo. Nie będzie Labochy banderas

Nie no jasne. Jak trzech kolesi potrafi się dogadać, a jeden nie to nie z tymi trzema jest coś nie tak, zwłaszcza jak ten jeden robi im pod górkę

Opublikowano
59 minut temu, Homelander napisał(a):

dorośli faceci pokłócili się o malutki kanalik o retrogierkach...

Skad to info?

Opublikowano
3 minutes ago, Mejm said:

Skad to info?

No jeżeli trzech gości z czterech odchodzi tworząc od nowa taki sam kanał o prawie takiej samej nazwie w dodatku zachowując i discorda i facebooka no to chyba konkluzja jest dosyć jasna