Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 257,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

A chinczyki dostaly GOW3: Remastered, Tales of Zestiria i Alienation, super xD

Opublikowano

na gafie jakiś ziutek pisał ostatnio, że lepiej mu się opłaca płacić za plusa azjatyckiego bo i tak działa na wszystkie konta w konsoli, a dają lepsze gry w tym wszystkie mają eng język do wybóru xD

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Nie mogłeś dzień wcześniej :[? To zamiast GoW3 bym kupił azjatyckiego Plusa xd

Ogólnie to żal, ale ostatni raz kiedy byłem zadowolony z Plusa był chyba w 2013 roku.

Opublikowano

chcieliscie duze gierki to macie xDDD najgorsze lbp w historii, w ktorym z bolem bedziecie przechodzic trzy godzinna kampanie, ktora juz chyba teraz mozna dorwac uzywke za jakies 30zl

Opublikowano

No ja dopiero przed premiera Nioha bede kupowal plusa i juz chyba wiem na jakiego sie skusze, bo bardzo chetnie remaster gowa 3 ogram.

Opublikowano

Mała uwaga dla planujących zakup  u "chińczyków". Zakładam, że chodzi wam o PS+ Hong Kong.Sam takie mam i nie wszystkie gry będą z wyborem jezyka angielskiego. Jakieś 70% ma ta opcję ale takie Tales of Zestiria  dodawane z okazji Taipei Games Show jest tylko po chińsku.

Opublikowano

LBP ? kurde wolałbym jakiegoś dobrego indora. Każdy mówi, że to najgorsza część serii. Idąc tym tokiem, janusze doczekają się knacka niedługo ;) 

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

serio

Opublikowano

swego czasu tak podsumowalem lbp3

LBP3 - lubie ta serie, w jedynce, ktora uwielbialem trzasnalem platynke, ukonczylem kazda odslone i trojka na ich tle prezentuje sie bardzo mieszanie. Nowi bohaterowie super, ozywia to ta czesc, niestety etapow z nimi jest co kot naplakal, niesamowicie niewykorzystany potencjal. Sama kampania skandalicznie krótka, skonczylem ja w 2h, z kilkoma pobocznymi zadaniami moze by byla godzina wiecej - skandal, powtarzam raz jeszcze, pomimo faktu, ze te 2h byly na prawde grywalne - pomysl na kampanie byl, misje sa roznorodne, no ale skandalicznie wszystko to sie szybko konczy. Elementy spolecznosciowe takie jak zawsze, etapow w sieci setki tysiecy - jak ktos lyknie bakcyla to moze miesiacami pykac w twory spolecznosci, mnie to juz jako weterana serii nie rusza. Strona audio super, video - zwykly szybki port z ps3, ogolnie ta gra wyglada mi na rozbudowana o krotka kampanie gierke co kiedys sony zapowiedzialo na jakis targach i miala byc free to play (lbp hub), wszystkie nowosci spokojnie moglby by wyjsc jako dlc do dwojki. Ogolnie mocny przeciatniak, LBP1 i LBP Vita to jedyne czesci, ktore po prostu miazdza, trojka im nie dorasta do piet. 

Ocena dla kogos kto juz zjadl zeby na tej serii 6+, nowi pewnie ocenili by ta gierke wyzej 
Opublikowano

Dawno do żadnego LBP nie zaglądałem, a ten edytor (bo tym w gruncie rzeczy LBP jest, a nie jak niektórzy myślą grą platformową z typową kampanią single player) ma ogromne możliwości. Dlatego jestem ciekaw co znajdę w planszach społeczności, jakie minigry - gry w grze, znajdę tam w wolnych chwilach. Przecież to idealny zabijacz chwil czasu. A przy okazji można w multi fajnie śmigać ;)

Opublikowano

(pipi)a, pierwszy raz sie nabralem na trolling pinga

Opublikowano

Kto by teraz sobie głowy zawracał tym zestawem w lutym, jak są takie sztosy jak REVII czy Yakuza, ogólnie te zastawienie szału nie robi ale komentować to szkoda, a indyki to typowo androidowe, a jak zobaczyłem gameplay starwhal, wieloryby z dzidami na ryju i z maską kosmosu  :yao: :yao:   Ninja Senki DX to przypomina gameplay Mega Mana na pegazusa tylko, że z shurikenami, nawet sprawdzę.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Serio LBP3 jest aż takie złe?

Nie, nie jest takie złe jak na tą serię, a za darmoszkę z plusa jak nie ograłeś to bardzo dobry deal.

Opublikowano

Ale tym razem na fanpagu sporo ludzi zadowolonych, jak zawsze odwrotnie niż forumek. To się trochę zawiodą xd

Opublikowano

Przy takim line-up na początku roku wiadomo było, że w plusie nie dadzą nic ciekawego.

Opublikowano

VITA znowu dostała 2 gry dla koneserów  :banderas:

Opublikowano

Pobiorę tylko LBP 3, na resztę szkoda klikania. To chyba mój pierwszy tytuł AAA w plusie na PS4 i od razu taki crap :) Dziwne, że na wyprzedażach, dają gierki po 15-30 zł, a przychodzi co do czego to w Plusie lądują dość drogie gierki.

Opublikowano

Not a hero bdb giera

Opublikowano

Przejrzałem na szybko na jutub jak się prezentują poszczególne gierałki i szkoda strzępić ryja. Jedynie ta Anna mnie zaintrygowała, ale i tak nie zagram, bo mam miliard lepszych gier do ogrania i ewentualnie te Ninja Senki może na Vicie włączę na pięć minut w pracy i szybko zapomnę.

Opublikowano

Not a hero super gierki na vite rownież, a lbp3 to jedno wielkie xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.