Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Jest dużo wyścigów w singlu. Masz tryb kampanii,a w min GT league, czyli "kariera" w stylu poprzednich części, z tym że nie ma żadnych mistrzostw, a wszystkie wyścigi są pojedyncze. Oprócz tego nauka jazdy, czyli licencje, wyzwania misji, czyli różne predefiniowane zadania i praktyka na torze, czyli jazda na torach na czas (sektory i pełne okrążenia). Ogółem dla nowego gracza jest od groma grania na dzisiaj. Możesz też tworzyć sobie wyścigi z wszelkimi ustawieniami, Jak zużycie opon, paliwa, ilość czasu/okrążeń, kategorii itp. Do tego teraz wyrwiesz tanio grę, więc bierz śmiało.

P.s. Od premiery doszło 150 fur, a tras/wariacji jest ze dwa razy więcej niż na premierę.

Edytowane przez Luqat

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 412 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wolfenstein i Doom

• Yakuza 0 warto chcociaz spróbować nie wiem czy ci podejdzie bo gra jest dosyć specyficzna, ale jest na to duża szansa jeśli lubisz gry z mocna historia zaskakującymi zwrotami akcji i gęstym klimatem.

• Nigdy nie rozumiałem fenomenu DB, więc dla mnie pytanie wydaje się absurdalne na maxa To tak jakby ktoś zapytał czy kupić nowy album Enej czy może zremasterowane wydanie koncertu Queen na Wembley -

Opublikowano

Ok dzieki za odpowiedzi. To chyba jednak zdecyduje sie na ps4

Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Spoko, ale jak już kupisz konsolę, to przy okazji warto zagrać w jeszcze kilka innych gier :potter:

Opublikowano

A no to wiadomo. Ale teraz mam xbox one, i kupuje ps4 przedewystkim dla gran turismo, ale szkoda mi znowu serii forza z xboxa. A da sie grac w gry z ps3 lub ps2 na ps4?

Opublikowano

Nie da się. Nie ma wstecznej kompatybilności jak na xone, no a poza tym trzeba zarobić na remasterach .:gayos:

Opublikowano

A sa na remasterach np gran turismo 5 lub 6 albo jakies gry wrestlingowe?

Opublikowano

Nie wydaje mnie się. Gt5/6 na pewno nie ma.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ogrywał ktoś może te nowe Baldur's Gate/Icewind Dale/Planescape: Torment na plejce? Da się w to pograć i czy ma język polski? 

Strasznie mnie ciekawia te tytuły bo nigdy nie miałem okazji zagrać 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pany, co byście wybrali:

Death Stranding czy Star Wars Jedi Fallen Order?

Opublikowano

Zayebiste pytanie - por#chałbyś, czy zjadł dobry obiad?

Dwie różne gry, dwie zayebiste gry, choć Death Stranding raczej nie dla każdego.

Wejdź w tematy obydwu tytułów, poczytaj czy to Twoja bajka i bierz - ja polecam obydwie i tak też kupiłem.

Opublikowano

Ruchanie po obiedzie, ale nie za wcześnie żeby się nie porzygać.

Wiem że to dwie różnie gry i chyba by trzeba ten temat zamknąć, bo taki tekst można wkleić w każdej odpowiedzi.

Mam z tym dylemat, więc stąd pytanie. 

EDIT: Wziąłem Star Warsy jakby kogoś to interesowało.

Edytowane przez Mihau_ALU

Opublikowano

Weź to co tańsze i krótsze. Jak sprzedasz to będzie mniejsza strata. A później kup tę drugą grę.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę czasu minęło od premier więc pytanie : PES 2020 czy Fifa 20 . Zaznaczam że chodzi mi o granie offline jedynie , dwa meczyki dziennie - broń boże żadnych rakowych FUTów czy odpowiednika nawet nie wiem jak on on się tam zwie konkkurencji - liga angielska jedynie , koszulki mogę sobie sam wyedytować . Gameplay lepszy ma ... ???

Opublikowano

Dwudziesta fifa jest bardzo fajna. Tyle samo czasu poświecam trybowi FUT jak i singlowej karierze mojego awatara. Volta mode też jest spoko, bardzo dynamiczne. Gdybym miał polecać do luźnego grania to zdecydowanie Fifę.

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie może ktoś wypisać mi jakie są gry wykorzystujące kontrolery ruchu i/lub kamerkę do ps4 ? Szukam tytułów gier na googlach i różnych forach wpisując w wyszukiwarkę i jakoś ciężko coś znaleźć . Jedynie wiem że just Dance wykorzystuje . Będę bardzo wdzięczny . Pozdrawiam 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Będę wymieniał PS4 na Pro i chciałbym się zapytać, z jaka gra wybrać?

Ogolnie widziałem 2 zestawy, które mnie interesują - Death Stranding lub RDR2.

Zaleglosci z grami mam dużo a zastanawiam się jeszcze nad Horizon, Spderman oraz Detroit...

Może jednak kupić „golasa” PS4 i dodatkowo grę?

I jeszcze jedno pytanie czy RDR2 jest przytłaczająca jeśli chodzi o rozmiar i czas przejścia gry i co tam można robić?

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć @pietrex :drinks:

Wybierz którąkolwiek z wyżej wymienionych gier, a otrzymasz znakomity, piękny przy tym tytuł. :lapka: Przeszedłem je wszystkie i jestem nimi zachwycony. Oczywiście nie są to pozycje pozbawione wad, dalej wszytko zależy od gustu grającego, niemniej ja polecam ograć każdą z nich. :good2:

Jeżeli chodzi o wybór pomiędzy kombo Pro i gra w zestawie, a sama konsola i dany tytuł osobno, wybierz opcję korzystniejszą finansowo (dla przykładu).

Natomiast w kwestii samego Red Dead Redemption II, to faktycznie jest olbrzyma, niesamowicie rozbudowana gra z nieprawdopodobnym przywiązaniem do detali.
Mnie jej ukończenie z okazjonalnym wykonywaniem aktywności pobocznych zajęło niemal osiemdziesiąt godzin. Bawiłem się fantastycznie i zdecydowanie jest co tam robić - od partyjki pokera, aż do zabawy w łowcę nagród. :wio:

Co tam nie wybierzesz - miłego grania. :hi:

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedź :)

zdecydowałem się na zakup z Allegro Ps4 Pro + Death Stranding.

Czy jeśli na aukcji piszą „angielska wersja gry” to w menu gry będę mógł uruchomić polskie napisy czy trzeba szukać innych zestawów?

Przegladam oferty i nigdzie nie widnieje Death Stranding PL, jedynie zestawy z „europejskiej” dystrybucji.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jakiś czas temu wbiłem platynę w Sky Force Reloaded i poszukuję czegoś podobnego. Ogólnie uwielbiam takie gry jak SF, Resogun czy Super Stardust. 

Opublikowano
19 godzin temu, Arkady napisał:

Ogólnie uwielbiam takie gry jak SF, Resogun czy Super Stardust. 

Za Nex Machinę byś się wziął :P I jak wyżej Matterfalla możesz sprawdzić.

Opublikowano

Sprawdzę tego Matterfalla, do Nex Machine ostatnio wróciłem na chwilę i znowu jakiś inny tytuł mnie odciągnął, jakoś nie mogę się przekonac:facepalm:

Opublikowano

Ja się jednak odbiłem od Matterfalla, za bardzo mi przypomina tryb commando z Resoguna który mi też nie podszedł :/