Opublikowano 5 października 20195 l Jest dużo wyścigów w singlu. Masz tryb kampanii,a w min GT league, czyli "kariera" w stylu poprzednich części, z tym że nie ma żadnych mistrzostw, a wszystkie wyścigi są pojedyncze. Oprócz tego nauka jazdy, czyli licencje, wyzwania misji, czyli różne predefiniowane zadania i praktyka na torze, czyli jazda na torach na czas (sektory i pełne okrążenia). Ogółem dla nowego gracza jest od groma grania na dzisiaj. Możesz też tworzyć sobie wyścigi z wszelkimi ustawieniami, Jak zużycie opon, paliwa, ilość czasu/okrążeń, kategorii itp. Do tego teraz wyrwiesz tanio grę, więc bierz śmiało. P.s. Od premiery doszło 150 fur, a tras/wariacji jest ze dwa razy więcej niż na premierę. Edytowane 5 października 20195 l przez Luqat
Opublikowano 6 października 20195 l Ok dzieki za odpowiedzi. To chyba jednak zdecyduje sie na ps4Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 6 października 20195 l Spoko, ale jak już kupisz konsolę, to przy okazji warto zagrać w jeszcze kilka innych gier
Opublikowano 6 października 20195 l A no to wiadomo. Ale teraz mam xbox one, i kupuje ps4 przedewystkim dla gran turismo, ale szkoda mi znowu serii forza z xboxa. A da sie grac w gry z ps3 lub ps2 na ps4? Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 6 października 20195 l Nie da się. Nie ma wstecznej kompatybilności jak na xone, no a poza tym trzeba zarobić na remasterach .
Opublikowano 6 października 20195 l A sa na remasterach np gran turismo 5 lub 6 albo jakies gry wrestlingowe? Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 listopada 20195 l Ogrywał ktoś może te nowe Baldur's Gate/Icewind Dale/Planescape: Torment na plejce? Da się w to pograć i czy ma język polski? Strasznie mnie ciekawia te tytuły bo nigdy nie miałem okazji zagrać
Opublikowano 27 listopada 20195 l Pany, co byście wybrali: Death Stranding czy Star Wars Jedi Fallen Order?
Opublikowano 27 listopada 20195 l Zayebiste pytanie - por#chałbyś, czy zjadł dobry obiad? Dwie różne gry, dwie zayebiste gry, choć Death Stranding raczej nie dla każdego. Wejdź w tematy obydwu tytułów, poczytaj czy to Twoja bajka i bierz - ja polecam obydwie i tak też kupiłem.
Opublikowano 27 listopada 20195 l Ruchanie po obiedzie, ale nie za wcześnie żeby się nie porzygać. Wiem że to dwie różnie gry i chyba by trzeba ten temat zamknąć, bo taki tekst można wkleić w każdej odpowiedzi. Mam z tym dylemat, więc stąd pytanie. EDIT: Wziąłem Star Warsy jakby kogoś to interesowało. Edytowane 28 listopada 20195 l przez Mihau_ALU
Opublikowano 27 listopada 20195 l Z tych dwóch brałbym Star Wars Jedi Fallen Order w pierwszej kolejności.
Opublikowano 27 listopada 20195 l Weź to co tańsze i krótsze. Jak sprzedasz to będzie mniejsza strata. A później kup tę drugą grę.
Opublikowano 22 grudnia 20195 l Trochę czasu minęło od premier więc pytanie : PES 2020 czy Fifa 20 . Zaznaczam że chodzi mi o granie offline jedynie , dwa meczyki dziennie - broń boże żadnych rakowych FUTów czy odpowiednika nawet nie wiem jak on on się tam zwie konkkurencji - liga angielska jedynie , koszulki mogę sobie sam wyedytować . Gameplay lepszy ma ... ???
Opublikowano 22 grudnia 20195 l Dwudziesta fifa jest bardzo fajna. Tyle samo czasu poświecam trybowi FUT jak i singlowej karierze mojego awatara. Volta mode też jest spoko, bardzo dynamiczne. Gdybym miał polecać do luźnego grania to zdecydowanie Fifę.
Opublikowano 25 grudnia 20195 l Witam, tak jak w temacie może ktoś wypisać mi jakie są gry wykorzystujące kontrolery ruchu i/lub kamerkę do ps4 ? Szukam tytułów gier na googlach i różnych forach wpisując w wyszukiwarkę i jakoś ciężko coś znaleźć . Jedynie wiem że just Dance wykorzystuje . Będę bardzo wdzięczny . Pozdrawiam
Opublikowano 5 stycznia 20205 l Witam, Będę wymieniał PS4 na Pro i chciałbym się zapytać, z jaka gra wybrać? Ogolnie widziałem 2 zestawy, które mnie interesują - Death Stranding lub RDR2. Zaleglosci z grami mam dużo a zastanawiam się jeszcze nad Horizon, Spderman oraz Detroit... Może jednak kupić „golasa” PS4 i dodatkowo grę? I jeszcze jedno pytanie czy RDR2 jest przytłaczająca jeśli chodzi o rozmiar i czas przejścia gry i co tam można robić? Pozdrawiam
Opublikowano 6 stycznia 20205 l Cześć @pietrex Wybierz którąkolwiek z wyżej wymienionych gier, a otrzymasz znakomity, piękny przy tym tytuł. Przeszedłem je wszystkie i jestem nimi zachwycony. Oczywiście nie są to pozycje pozbawione wad, dalej wszytko zależy od gustu grającego, niemniej ja polecam ograć każdą z nich. Jeżeli chodzi o wybór pomiędzy kombo Pro i gra w zestawie, a sama konsola i dany tytuł osobno, wybierz opcję korzystniejszą finansowo (dla przykładu). Natomiast w kwestii samego Red Dead Redemption II, to faktycznie jest olbrzyma, niesamowicie rozbudowana gra z nieprawdopodobnym przywiązaniem do detali. Mnie jej ukończenie z okazjonalnym wykonywaniem aktywności pobocznych zajęło niemal osiemdziesiąt godzin. Bawiłem się fantastycznie i zdecydowanie jest co tam robić - od partyjki pokera, aż do zabawy w łowcę nagród. Co tam nie wybierzesz - miłego grania.
Opublikowano 9 stycznia 20205 l Dziękuje za odpowiedź zdecydowałem się na zakup z Allegro Ps4 Pro + Death Stranding. Czy jeśli na aukcji piszą „angielska wersja gry” to w menu gry będę mógł uruchomić polskie napisy czy trzeba szukać innych zestawów? Przegladam oferty i nigdzie nie widnieje Death Stranding PL, jedynie zestawy z „europejskiej” dystrybucji.
Opublikowano 27 stycznia 20205 l Jakiś czas temu wbiłem platynę w Sky Force Reloaded i poszukuję czegoś podobnego. Ogólnie uwielbiam takie gry jak SF, Resogun czy Super Stardust.
Opublikowano 28 stycznia 20205 l widzialem ze matterfall (?) gra od tworcow Resoguna jest na promocji w mm za 30 zl
Opublikowano 28 stycznia 20205 l 19 godzin temu, Arkady napisał: Ogólnie uwielbiam takie gry jak SF, Resogun czy Super Stardust. Za Nex Machinę byś się wziął I jak wyżej Matterfalla możesz sprawdzić.
Opublikowano 29 stycznia 20205 l Sprawdzę tego Matterfalla, do Nex Machine ostatnio wróciłem na chwilę i znowu jakiś inny tytuł mnie odciągnął, jakoś nie mogę się przekonac
Opublikowano 29 stycznia 20205 l Ja się jednak odbiłem od Matterfalla, za bardzo mi przypomina tryb commando z Resoguna który mi też nie podszedł