Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ostatnie drobiazgi przed zakupem Switcha :ohboy:

fxFqaRl.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

:gayos:

A mi wpadła dziś kolekcja szefa kuchni. Okazja była, niemiecki box, ale nadal miałem swój polski więc przełożylem płytkę :) mam nadzieję, że tym razem płytka się nie zepsuje.

07263f621ce26057e7e6d4095e5f5f58.jpg

Opublikowano

Myślałem nad limitką, ale skoro jest tam tylko cyfrowa jedynka to kaska poszła na film :)

6y8I1rt.jpg

Opublikowano

Do ogrania FFXV, myślałem, że to najgorszy fajnal. Za 90zł dla samego steelbooka warto było

YbiQmtV.jpg

Opublikowano

W końcu udało mi się natrafić na gitarę do Guitar Hero w kompletnym boxie. Gry miałem wcześniej ale nie miałem sprzętu by ograć, także będzie co nadrabiać :) Dodatkowo wpadło Namco Museum, za którym trochę latałem aż w końcu dopadłem. ~220 more games to go :) 

C6i4zsz.jpg

Opublikowano
W dniu 15.02.2018 o 17:21, Pacquiao napisał:

Byście się wstydzili tych biedackich wersji Bayonetty:

Wstydzić to się należy generalnie posiadania tej gry. To jest największy cringe w świecie gierek wideo. 

A żeby nie odbiegać od tematu to kupiłem se Hotline Miami. Ale cyfrowe, więc się chyba nie liczy. 

Opublikowano
Godzinę temu, japco napisał:

Wstydzić to się należy generalnie posiadania tej gry. To jest największy cringe w świecie gierek wideo. 

A żeby nie odbiegać od tematu to kupiłem se Hotline Miami. Ale cyfrowe, więc się chyba nie liczy. 

Mam mu (pipi)nonc czy zrobi to administracja?

Opublikowano
12 godzin temu, Shen napisał:

myślałem, że to najgorszy fajnal

:gayos:

Opublikowano

Trochę Xboksowej miłości ostatnio wpadło :wub: 

3Tw0qTQ.jpg

No i jeszcze pudełko z kodem w środku :yao: 

vXRuaN8.jpg

Opublikowano

Jeszcze trochę Nintendo

wojLZrj.jpg

Edytowane przez kes

Opublikowano

Poszedłem do tesco po sos bbq i tak się jakoś jeszcze poki nawineły. Silver przechodzilem kilka razy, remake tez, a z crystal jakos nie mialem stycznosci. Trzeba nadrobic, bo moja ulubiona generacja.

THKhggS.jpg

Opublikowano
10 godzin temu, raven_raven napisał:

Crystal jest wspaniałe. Te animowane Pokemony na początku walki, jezu jak to wyglądało w podstawówce. Cudeńko.

Na mnie największe wrazenie zrobiło to, że upchneli dwa regiony na jednej dyskietce, mimo tego, że drugi był stosunkowo pusty, to nostalgia i tak zrobiła swoje.

Opublikowano
W dniu 15.02.2018 o 12:08, koso napisał:

Amerykański sklep Square Enix :)

DWEviTlWAAAmW-3.jpg:large

Przeciez to ten sam avatar co gregzpl, minusy w uniwersum musza sie zgadzac xd

Opublikowano

Kupione jakiś czas temu, ale dopiero wrzucam gdy usiadłem porządnie, dziś padł 10 colossus, CO ZA GRA :banderas:

rX7OBKd.jpg

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Dziś zakupony MH i over na psn jak wrócę, będzie grania uff.png
7SJbLcp.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Takie tam, powiększanie wyprawki gracza.

2794696c43ab95a51e8cc9b197b01e26.jpg

724807f03d481eaa9fd619cd1dbfeaee.jpg

8adc0d290d7e21a0340717aa72240b47.jpg

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No nie popisał się. 

Opublikowano

Kilka nowości: nowy Uncharted, nowy Kolos i nowy Radiant :kaz:

zVCBwIK.jpg

6Ohm4TR.jpg