Opublikowano 16 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie drobiazgi przed zakupem Switcha
Opublikowano 16 lutego 20187 l A mi wpadła dziś kolekcja szefa kuchni. Okazja była, niemiecki box, ale nadal miałem swój polski więc przełożylem płytkę mam nadzieję, że tym razem płytka się nie zepsuje.
Opublikowano 16 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Myślałem nad limitką, ale skoro jest tam tylko cyfrowa jedynka to kaska poszła na film
Opublikowano 16 lutego 20187 l Do ogrania FFXV, myślałem, że to najgorszy fajnal. Za 90zł dla samego steelbooka warto było
Opublikowano 16 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu udało mi się natrafić na gitarę do Guitar Hero w kompletnym boxie. Gry miałem wcześniej ale nie miałem sprzętu by ograć, także będzie co nadrabiać Dodatkowo wpadło Namco Museum, za którym trochę latałem aż w końcu dopadłem. ~220 more games to go
Opublikowano 16 lutego 20187 l W dniu 15.02.2018 o 17:21, Pacquiao napisał: Byście się wstydzili tych biedackich wersji Bayonetty: Wstydzić to się należy generalnie posiadania tej gry. To jest największy cringe w świecie gierek wideo. A żeby nie odbiegać od tematu to kupiłem se Hotline Miami. Ale cyfrowe, więc się chyba nie liczy.
Opublikowano 16 lutego 20187 l Godzinę temu, japco napisał: Wstydzić to się należy generalnie posiadania tej gry. To jest największy cringe w świecie gierek wideo. A żeby nie odbiegać od tematu to kupiłem se Hotline Miami. Ale cyfrowe, więc się chyba nie liczy. Mam mu (pipi)nonc czy zrobi to administracja?
Opublikowano 17 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę Xboksowej miłości ostatnio wpadło No i jeszcze pudełko z kodem w środku
Opublikowano 17 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeszcze trochę Nintendo Edytowane 17 lutego 20187 l przez kes
Opublikowano 17 lutego 20187 l Poszedłem do tesco po sos bbq i tak się jakoś jeszcze poki nawineły. Silver przechodzilem kilka razy, remake tez, a z crystal jakos nie mialem stycznosci. Trzeba nadrobic, bo moja ulubiona generacja.
Opublikowano 17 lutego 20187 l Crystal jest wspaniałe. Te animowane Pokemony na początku walki, jezu jak to wyglądało w podstawówce. Cudeńko.
Opublikowano 17 lutego 20187 l Trochę growego kramu po 5zł/sztuka. Edytowane 17 lutego 20187 l przez Quake96
Opublikowano 17 lutego 20187 l 10 godzin temu, raven_raven napisał: Crystal jest wspaniałe. Te animowane Pokemony na początku walki, jezu jak to wyglądało w podstawówce. Cudeńko. Na mnie największe wrazenie zrobiło to, że upchneli dwa regiony na jednej dyskietce, mimo tego, że drugi był stosunkowo pusty, to nostalgia i tak zrobiła swoje.
Opublikowano 18 lutego 20187 l W dniu 15.02.2018 o 12:08, koso napisał: Amerykański sklep Square Enix Przeciez to ten sam avatar co gregzpl, minusy w uniwersum musza sie zgadzac xd
Opublikowano 18 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kupione jakiś czas temu, ale dopiero wrzucam gdy usiadłem porządnie, dziś padł 10 colossus, CO ZA GRA Edytowane 18 lutego 20187 l przez Fanek
Opublikowano 19 lutego 20187 l Dziś zakupony MH i over na psn jak wrócę, będzie grania Edytowane 20 lutego 20187 l przez Starh
Opublikowano 20 lutego 20187 l Takie tam, powiększanie wyprawki gracza. Edytowane 20 lutego 20187 l przez Hum
Opublikowano 20 lutego 20187 l Godzinę temu, Hum napisał: Takie tam, powiększanie wyprawki gracza. Daj z ciekawości znać jak potestujesz, jak się ten zestaw sprawdza
Opublikowano 20 lutego 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kilka nowości: nowy Uncharted, nowy Kolos i nowy Radiant