Gość Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Godzinę temu, Mojave napisał: Wyśmienity tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza
squaresofter 221 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Z cyklu zdjęcia nowych nabytków robione moim ulubionym kartoflem. 1.Umineko. Chyba najlepsza obok Clannada i Steins;Gate gra z gatunku visual novel dostępna na rynku, która tak mnie zmaskarowała fabularnie, że po jej ukończeniu już nigdy nigdzie nie napiszę, że Wiedźmin 3 jest grą obecnej generacji. Opowiada o walce o życie pewnej bogatej rodziny z tysiącletnią wiedźmą i służącymi jej demonami z piekła rodem. Doskonale łączy w sobie elementy horroru, kryminału i fantasy i jest chyba pierwszą grą od czasu Parasite Eve, która nie bała się tworzyć atmosfery grozy za pomocą muzyki elektronicznej. Ścieżka dźwiękowa Umineko posiada aż 200 różnych kawałków muzycznych. 2. O The House in Fata Morgana powiedział mi kolega. Wiem o niej tylko tyle, że to horror, który ma bardzo pasujące mi character arty. Sam nie mogę się doczekać, aż w końcu w to zagram. Zaletą obu wydań jest to, że w pudełku z grą na płycie otrzymujemy także całkowicie za darmo klucz na Steama. Szkoda, że na podobne kroki nie decydują się wydawcy konsolowi. Ciekawy jest też przypadek moda do Umineko dodającego do niego japoński dubbing i tekstury z niewydanej poza granicami Japonii wersji na PS3. Po takim patchu Umineko wygląda jak całkiem nowa gra. To pokazuje różnice między rynkiem pecetowym i konsolowym. Na PC w remake zagramy za darmo, jeśli przygotują go hobbyści. Wystarczy pobrać odpowiedni plik do katalogu z grą. Remake na konsoli to koszt nowej konsoli plus koszt starej-nowej gry. Edytowane 11 Stycznia 2019 przez squaresofter 8 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 294 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Do kącika retro. Zgarnięty na olx 29 cali, 30 kilo, 100 Hz, Trinitron. I kącik już funkcjonuje. Mam zamiar nadrobic całą generacje PS2 która przegapilem. Wczoraj zacząłem Medal of Honor Rising Sun. Niesamowita magia playstation 2 wrecz wylewa sie z ekranu. Jakos tak playstation 4 tego nie ma. 24 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Poluje dokladnie na ten sam model, dokladnie z tym samym zamyslem co Ty Moze mnie az tak bardzo ta generacja nie ominela, ale jest jeszcze wiele swietnych tytulow ktore bym chcial ukonczyc na tej konsoli Z ciekawosci ile dales? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Kurde jakbym miał miejsce to też bym sobie taki kącik zrobił. Edytowane 11 Stycznia 2019 przez Ukukuki Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sprite 1 783 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Będzie łojone po weekendzie 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Copper 2 657 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Jak zawsze ostatnio - mało ale solidnie Vesperię już przeszedłem dawno na 360ce i to jeden z moich ulubionych jrpg, a za 250zł to chyba jeszcze nie kupiłem nigdy fajniejszej kolekcjonerki 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
squaresofter 221 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Cudnie wygląda ta kolekcjonerka Vesperii. Aż mnie naszła ochota, żeby przejść tą grę jeszcze raz na X360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kosmos 2 711 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Sonowcy wyścigowcy Edytowane 11 Stycznia 2019 przez Kosmos 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Jak będziesz grał online w BP to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Leci! 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daffy 10 529 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Wiiu i x360 nie miałem wiec remasterki jak nowe gierki 17 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cottage 343 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zakupy z ostatnich 14 dni 19 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 855 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Jaka 6 latek strasznie chciałem mieć Saturna. Reszta gierek jeszcze w drodze. 21 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Widzę, że posłuchałeś PINGERA i wziąłeś japońca. Bardzo dobrze. Sezon grzewczy ma się dobrze, więc odświeżyłem nieco kącik piecykowy. Na komputerku nie gram zbyt często, ale zawsze chciałem mechaniczną klawierkę: Do tego wziąłem budżetowy fotelik (nie było sensu kupować flagowca za 1,5 klocka, skoro i tak może 2 dni w tygodniu będę na nim siedział), który pomimo budżetowości okazał się mega wygodny. Czekam jeszcze na mychę, niestety INPOST się nie spisał i na weekend nie doręczył :). Edytowane 11 Stycznia 2019 przez ping 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 26 minut temu, ping napisał: Widzę, że posłuchałeś PINGERA i wziąłeś japońca. Bardzo dobrze. Ceny gierek mówią same za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 (edytowane) 8 godzin temu, u55r napisał: Do kącika retro. Zgarnięty na olx 29 cali, 30 kilo, 100 Hz, Trinitron. I kącik już funkcjonuje. Mam zamiar nadrobic całą generacje PS2 która przegapilem. Wczoraj zacząłem Medal of Honor Rising Sun. Niesamowita magia playstation 2 wrecz wylewa sie z ekranu. Jakos tak playstation 4 tego nie ma. Popelnilem ten sam blad co ty swojego czasu - niestety gry retro nie nadaja sie na tak duze ekrany. Pozbylem sie 32 calowej lochy i dzialam na 21' trinitronie - komfort grania wzrosl diametralnie. Edytowane 11 Stycznia 2019 przez stoodio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zależy, jak dla mnie generacja GC, PS2 i Xboxa pierwszego działa super. Pierwszy Xbox miał nawet część gier w 1080i więc jak ktoś miał trochę lepszy ekran to mógł skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 294 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 7 minut temu, stoodio napisał: Popelnilem ten sam blad co ty swojego czasu - niestety gry retro nie nadaja sie na tak duze ekrany. Pozbylem sie 32 calowej lochy i dzialam na 21' trinitronie - komfort grania wzrosl diametralnie. A ja podłączyłem 29 cali dla mnie jest zaje... ście 9 godzin temu, Krzysztof Tomczak napisał: Poluje dokladnie na ten sam model, dokladnie z tym samym zamyslem co Ty Moze mnie az tak bardzo ta generacja nie ominela, ale jest jeszcze wiele swietnych tytulow ktore bym chcial ukonczyc na tej konsoli Z ciekawosci ile dales? Za TV 100 Za Stolik 50 Niewielkie pieniądze za piękny klimacik. 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Użytkownicy, sam jestem posiadaczem tego modelu i chłopak śmiga idealnie. Najlepsza opcja to kabel RGB lub component, aby gierki odpowiednich barw nabrały. Edytowane 11 Stycznia 2019 przez ciwa22 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Ku.rewa 4:3 to jednak 4:3. Ja wciaz ma pansonica 28' ale 16:9 i albo trzeba grac w obcientych bokach, albo snejk 3 ma doope jak szafe. Niemniej nie pozbywam sie bo ma podbicie do 576p wiec gry z ps3 wygladaja jak czlowiek (chyba ze sa ponad 720p). Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. seb.maz 722 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 a ja takie zakupy, tym razem sprzęt... polecam!Cudo Elite i mocna pomoc dla słuchawek http://m.benchmark.pl/testy_i_recenzje/creative-sound-blaster-x-g6-test-i-recenzja.html 18 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 8 godzin temu, Mejm napisał: Ku.rewa 4:3 to jednak 4:3. Ja wciaz ma pansonica 28' ale 16:9 i albo trzeba grac w obcientych bokach, albo snejk 3 ma doope jak szafe No chyba, że masz takie F-Zero GX, które wspiera widescreen i pięknie działa w 60 klatkach na CRT Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Kolekcjonerski poradnik do dwójeczki od lubej na urodzinki oraz jedyneczka do ogrania (kiedyś) na Xboxie One w prawie najlepszej jakości. Spoiler Piękny 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi