Opublikowano 4 września 20204 l 18 godzin temu, giger_andrus napisał: Good coffee trzyma poziom? Tak, próbowałem już kilku różnych i bardzo solidna kawka w dobrej cenie
Opublikowano 4 września 20204 l Akurat całe życie grałem na DS w Tony Hawki i tak jakoś tradycji stalo się zadość
Opublikowano 4 września 20204 l Godzinę temu, bluber napisał: Tak, próbowałem już kilku różnych i bardzo solidna kawka w dobrej cenie Sprawdź warszawską La Cavę.
Opublikowano 4 września 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No to syn spać żona spać i jedziemy. Jedyne miejsce gdzie mieli od ręki to Euro w manufakturze. Edytowane 4 września 20204 l przez Bartg
Opublikowano 4 września 20204 l Pytałeś czy tylko rzuciłeś okiem na półki? Bo wiesz, u mnie podobna sytuacja, tzn wbijam do Euro odebrać grę z zamówienia internetowego, na półkach wyeksponowane 0 sztuk (zero!), ale na zapleczu wsio dostępne i elegancko się kisi. Dziwna ta ich polityka - dzień premiery, mocny tytuł, no ale jak wiadomo "z zaplecza" sprzedaje się najlepiej.
Opublikowano 4 września 20204 l 19 minut temu, Amer napisał: Pytałeś czy tylko rzuciłeś okiem na półki? Bo wiesz, u mnie podobna sytuacja, tzn wbijam do Euro odebrać grę z zamówienia internetowego, na półkach wyeksponowane 0 sztuk (zero!), ale na zapleczu wsio dostępne i elegancko się kisi. Dziwna ta ich polityka - dzień premiery, mocny tytuł, no ale jak wiadomo "z zaplecza" sprzedaje się najlepiej. Zarezerwowalem wcześniej i też z magazynu dostałem, to było jedyne euro gdzie można było na dzisiaj klepac odbiór
Opublikowano 4 września 20204 l Moi mili, można też kupić nie wychodząc z domu. A chyba takiej gry sprzedawać nie będziecie?
Opublikowano 5 września 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z perfectblue. Ktoś tu pisał, że gry na switcha to tylko kartridż i pudełko. Od nintendo możliwe ale sega > nintendo:
Opublikowano 5 września 20204 l 16 hours ago, Rozi said: Moi mili, można też kupić nie wychodząc z domu. A chyba takiej gry sprzedawać nie będziecie? Jestem stary i lubię pudełko na półce
Opublikowano 5 września 20204 l 2 godziny temu, Rozi napisał: Co to za bonusiki? A nie wiem. W pudełku było.
Opublikowano 8 września 20204 l @u55r nie gotuje Ci się amplituner w tej szafce? wygląda że jest ciasno Tak pytam bo sam szukałem dużej szafki rtv i nic nie znalazłem. Skończyło się zamówieniem u stolarza na wymiar Edytowane 8 września 20204 l przez Fanek
Opublikowano 8 września 20204 l 35 minutes ago, Fanek said: @u55r nie gotuje Ci się amplituner w tej szafce? wygląda że jest ciasno Tak pytam bo sam szukałem dużej szafki rtv i nic nie znalazłem. Skończyło się zamówieniem u stolarza na wymiar Wbrew pozorowi Ampli ma w tej wnęce sporo miejsca po obu stronach, z góry i z tyłu po 10 cm. To tylko tak wygląda że jest upchany. Szafka RTV jest duża i wpasował się tam idealnie.
Opublikowano 8 września 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Spoiler Xbox Game Pass - Physical Edition
Opublikowano 8 września 20204 l Ojesu... cudownie. Wszystko w jakimś za(pipi)istym bundlu czy brałeś od sztuki?