Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

4zMoRfl.jpg

GPD to sztos, od dzisiaj mój ulubiony przenośniak :banderas:

Edytowane przez Ukukuki

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Ojesu... cudownie. :) Wszystko w jakimś za(pipi)istym bundlu czy brałeś od sztuki?

Z nowych to właśnie to co na górze czyli SFIV oraz MGS5, natomiast reszta to lata zbierania a ponieważ nie miałem nigdy czasu wstawiać pojedynczo tak wiec wleciało wszystko razem :xboss:

Opublikowano

Dzięki, @Josh

20200909_104134.jpg

Opublikowano
12 godzin temu, marbel007 napisał:

Settlesy były na DSa?? Wow. Które to? Po grafice na pudełku wnioskuję że SII 10th anniversary. Miałem ją na PC. Opisz pokrótce @Ukukuki

Jest to oryginalna 2 znana z PC. Bardzo fajny port pod względem funkcjonalności. Jeden ekran służy za menusy co w strategiach się świetnie sprawdza. Jednak sporym problemem są spadki płynności przy bardziej rozbudowanych mapach i wioskach co dosyć mocno przeszkadza na późniejszych etapach. Ogrywałem to lata temu, teraz kupiłem z sentymentu. Co ciekawe jak ds żył to tą gierkę można było dostać za 20 zł a teraz chyba coś koło 60 zł musiałem zapłacić.

Opublikowano
15 godzin temu, Ukukuki napisał:

4zMoRfl.jpg

GPD to sztos, od dzisiaj mój ulubiony przenośniak :banderas:

Ile dałes za GPD i gdzie kupowałes? Czy przypadkiem bardzo niedługo ma nie byc nowego modelu?

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano
3 godziny temu, pawelgr5 napisał:

Ile dałes za GPD i gdzie kupowałes? Czy przypadkiem bardzo niedługo ma nie byc nowego modelu?

Używka z allegro za 1600 zł ale stan idealny. Zero śladów zużycia. Jest ta wersja max ale dla mnie za duża żeby traktować to jako przenosniaka. Jak wyjdzie GPD Win 3 to będzie kosztował pewnie coś koło 900 $. Teraz bym dał bo tego spróbowałem ale wcześniej nie byłem pewny jak to się sprawdza. Jestem mega zadowolony, wczoraj kilka godzin bawiłem się w konfigurowanie emulatorów i zrobienie biblioteczki gier. Przy okazji skończyłem kilka części Metal Sluga i sterowanie jest spoko, tego się trochę obawialem.  Zainstalowałem też steam, goga i będę testował indyczki dzisiaj. Na YT jest pełno filmów jak działa konkretna gierka.

Opublikowano

Zakupy z początku tygodnia. Kolekcjo przybywaj !

IMG202009_qqxssrp.jpg

Edytowane przez szymon@

Opublikowano

Wskazówka: można wkleić link bezpośrednio do zdjęcia i zdjęcie się pokaże, nie trzeba kombinować z jakimiś BB codes. 

Opublikowano

Hori Split Pad Pro sprawił że mobilne granie na Switchu stało się 2x lepsze. :ohboy:

20200911-144156-3.jpg

Opublikowano

Kolejna porcja wjechała, tym razem załapało się też trochę stuffu na PS4.

ps4-1.jpgps4-2.jpg

ps4-3.jpgps4-4.jpg

No i Słiczunio obowiązkowo...

IMG-20200904-233522.jpg

IMG-20200905-173610.jpg

IMG-20200904-233536.jpg

IMG-20200904-233545.jpg

IMG-20200905-174117.jpg

IMG-20200905-174205.jpg

IMG-20200908-171039.jpg

IMG-20200910-164121.jpg

IMG-20200910-170555.jpg

IMG-20200910-170621.jpg

IMG-20200910-170649.jpg

IMG-20200910-171255.jpg

IMG-20200911-145450.jpg

IMG-20200911-144225.jpg

IMG-20200911-145507.jpg

Opublikowano

lrzUCsM.jpg

Opublikowano

8BC1BEA8-BEEA-450C-90DC-89DE85D38390.thumb.jpeg.4b7e21223be0ff65021003438b930d81.jpeg

Jak nostalgia to z najwyzszej polki, a nie jakies ksieciowe pierdoly z pseudo-przerobka. Platyna we wszystkich trzech moze spowodowac przemoc w rodzinie i rozwod? Pytam powaznie :D

Opublikowano

15b392e930fb860d.jpg

Coś utrudnione wklejanie zdjęć na forum.....

Opublikowano

Xboxowych zbrojeń ciąg dalszy...

Forza Horizon itp.JPG

@Paolo de Vesir dał mi znać o promocji na Forzę Horizon 3, a że nie wypadało nie mieć dwójki, to i ją zamówiłem.
Na FIFĘ nie zwracajcie uwagi - dorzucono gratis w ramach przeprosin za lipę z FH2 właśnie (rozcięty grzbiet, ale już wymieniona i F17 na osłodę - żeby było śmieszniej, jak zwykle gardzę FIFĄ, tak akurat tę odsłonę mam od premiery na PS4).
Gears 5 z tą śmieszną menstruacją na okładce, a do kompletu xboxowy "EX", o istnieniu którego przypomniał mi @u55r - nawet nie wiedziałem, że drugi Wiesław dostał takie fajne, hybrydowe wydanie.

Opublikowano

No akurat ten zestaw mało porywający, bo piłkarzyk, generyczne samochodziki, memiczna "stronk fimejl protagonist with menstruejszyn" i wieśkowy zlepek, ale to nie wina XBOXa tylko tych okładek właśnie.
Imo zielone pudełka z tym białym napisem wyglądają świetnie i się fajnie komponują z okładkami, a takie recore czy State of Decay 2 (czy Sea of Thieves np) mają śliczne okładki.

Opublikowano

Czas w końcu exksy ograć na ps4

spacer.png

Opublikowano

spacer.png

trochę gerek z GP bo nie chce mi się tego przedłużać i kilka, które chciałem zagrać ale bez pośpiechu, ciekawostka - serwery do mario maker na 3ds nadal online