Opublikowano 18 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mój pierwszy PSX. Mam już małą bibliotekę gier na Saturna teraz czas na konkurencję. No nie powiem, ładna konsolka.
Opublikowano 18 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daaaaawno nic nie kupowałem, ale wreszcie pękłem, bo miałem chęć zagrania w coś, co nie jest retrogierką z Gamepassa Co prawda rozum podpowiadał, że taki jednorazowy tytuł za tyle kasy to nie jest najmądrzejszy pomysł i że rozsądniej będzie poczekać jakieś pół roku, kiedy jego cena będzie o 100zł mniejsza... No ale właśnie - ciśnienie zagrania w jakąś nowość zwyciężyło i mimo, że na same Resident Evil Village to ciśnienie było znikome, to jednak chęć sprawdzenia czegoś, co wreszcie choć trochę przetestuje mojego OLEDa zwyciężyła i oto jest - mój pierwszy "nie-EX" na XBOXa Powiem, że dziwnie się czułem, kupując tytuł z serii na coś innego, niż PlayStation, ale wiem, że platyna i tak mi nie grozi (jeszcze w życiu nie wymaksowałem żadnego Residenta), więc stwierdziłem, że walić sentymenty i skoro mam możliwość zagrania w najlepszej konsolowej jakości to trzeba z tej możliwości skorzystać
Opublikowano 19 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forumowa sekta Oculusowa powiększa się. Mój pierwszy VR w życiu, element jaranka obecny
Opublikowano 19 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wyszedł patch pod ps5 więc szybki temat na olx, ahh nareszcie
Opublikowano 19 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Growe? Growe! Przenoszę się ostatnio na analogowe zabawy. Jestem zachwycony zawartością. Więcej w odpowiednim temacie.
Opublikowano 20 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Podobno dobra gierka dla dzieci.
Opublikowano 21 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. @WisnieR polecam urlop/L4 bo ta gra to istny pożeracz czasu, właśnie nabiłem 135 godzin Ja ostatnio zakupiłem to, Ring dziś przyszedł i po pierwszym podejściu jestem w domu, po zimie i covidzie kondycja poleciała na łeb, wspaniały zakup. Edytowane 21 maja 20213 l przez Arkady
Opublikowano 22 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wjechał upgrade z series 1 na dwójeczkę
Opublikowano 23 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Headset MSu, DB Atmos pięknie wchodzi teraz, MR. X w RE2 jebaniutki podnosi ciśnienie x2 jak chodzi po komisariacie.
Opublikowano 24 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kilka dni temu 189 zl allegro 2-3 tygodnie teraz L4 po wycięciu wyrostka - ależ będzie granie
Opublikowano 24 maja 20213 l Nowe pudełka. Polecam też tę formę zabawy. Kiedy ja w to wszystko pogram...
Opublikowano 25 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie wiedziałem, że mam tak dużo biomutantów w piwnicy. Spoiler
Opublikowano 25 maja 20213 l Mam i ja - @Dave Czezky jak zwykle nie zawodzi, choć bez wisiorka, bo brałem z allegro (). Skusiła mnie lepsza cena niż w sklepiku, no i miałem jeszcze kuponik, więc motzno. No i bateryjki z innego źródła - coraz bardziej staję się botem
Opublikowano 25 maja 20213 l Stawanie się botem jest nieuniknione, ja zdradziłem markę z której się wywodzę po po 24 latach fanboystwa. No, ale 4k vs full hd mówi samo za siebie. Na pewno wrócę, bo jest sporo tytułów dla których będę zmuszony z radością wrócić, ale póki co
Opublikowano 25 maja 20213 l no niezła jest posucha gierkowa, skoro ludzie biorą jakieś osrane biomutanty i to na premierę
Opublikowano 27 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnio kupiłem znowu kilka gierek i jedną konsolę Fajny zestaw w bardzo dobrym stanie. Nowy GBA w dobrym stanie technicznym, wizualnie już trochę gorzej, ale jak ma się zaplecze nowych obudów to można coś takiego wyczarować Przyszła obudowa i nowy ekran LCD, a że w domu GBA nie brakuje to sobie zrobiłem podświetlenie. Spoiler Różnicę widać gołym okiem, a konsola z LCD ma 10 poziomów podświetlenia. No i udało się w dobrym stanie kupić Metroid na GBA Ostatnio ciężko kupić w dobrej cenie.
Opublikowano 27 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mnie, żonka zrobiła przedwczesny prezent na imieniny i czuję się jakbym wrócił do techbazy.