Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

wABsaNp.png

Przeprosiłem się z Zeldą, którą sprzedałem w marcu.

Wcześniej podchodziłem do tej gry jak do kolejnego Wiedźmina 3, czyli z nastawieniem na fabułę i względną liniowość. Tego tutaj nie ma i ostro się poirytowałem po kilku godzinach i poszło na olx.

Tym razem poczytałem co nieco i odpaliłem gotowy na sandbox nastawiony na wykorzystywanie wielu różnych mechanik, crafting i poniekąd zręcznościówkę - :obama: 

Cudownie zaskoczyło - to będzie wspaniałe ~100h w Hyrule. 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Przez pierwsze 20h też byłem zachwycony. :) 

Opublikowano

Przetestowałem tylko triala, który zabrał dobre 10h.Dodam że od dobrych 3 lat nic nie brałem na premierę a tym bardziej w sezonie ogórkowym.
Urzekł głównie letnio-lajtowy klimat ala Zeldy z domieszką anime.Ciekawe jest to że do wyboru są polskie napisy gdzie ostatni Resident takich nie posiadał.

IlxVJnS.jpg

Edytowane przez Oldboy

Opublikowano

@maciucha, Ty masz Switcha lite, prawda?

nie masz wrażenia grając w te Zelde, że ta gra trochę się dusi na handheldzie i byłoby fajniej pograć na większym ekranie, czy nie myślisz o tym, bo gra się elegancko tak czy siak?

Opublikowano
1 minutę temu, Ludwes napisał:

@maciucha, Ty masz Switcha lite, prawda?

nie masz wrażenia grając w te Zelde, że ta gra trochę się dusi na handheldzie i byłoby fajniej pograć na większym ekranie, czy nie myślisz o tym, bo gra się elegancko tak czy siak?

Nie grałem na stacjonarce, więc nie wiem czy się dusi w porównaniu.

Na Lite gra się jak najbardziej ok, gra chodzi płynnie, nie pożera baterii, ogólnie polecam.

Opublikowano

Fajnie tak nie mieć backlogu, żeby sobie jedną gierkę kilka razy z nudów przechodzić :notbad:

Opublikowano

@WrednyBacklog jest, ale jakoś specjalnie się nim nie przejmuje i większość czasu growego pochłania mi Apex. Do tego od czasu do czasu trzeba ograć jakieś arcydzieło, a że ostatnie nowe premiery są tylko dobre, to można wrócić do gier wybitnych takich jak np. niedawno ograny dead space czy teraz tlou.

Opublikowano

W sumie mam podobnie, bo mnie też od gier fabularnych odrywa battle royale (tu PUBG), więc poniekąd rozumiem.
Ale na dublowanie gier, nawet wybitnych, teraz już wybitnie nie mam czasu :D
Jeszcze jak się kisiłem tylko w ekosystemie PlayStation to nawet dla trofeów potrafiłem walnąć dubla w jakimś spoko tytule, ale jak na chatę zwalił się Xkloc ze swoimi seriami to nie ma zmiłuj - raz zaliczone i lecimy dalej :xboss:

Opublikowano

Mam nadzieję że nie dałeś więcej niż za 4pak żuberka 

Opublikowano

20210716_093434.jpg

Opublikowano

No i wjechał dźwięk 3D... :banana:

20210716_123409.jpg

Opublikowano

Trochę gierek na super leciutką konsolę przenośną :D

rfr56565.thumb.jpg.99800603be954bb32276fb460f8e9509.jpg

Opublikowano

Nie będę gorszy

2NFQj6A.jpg

+ coś od @blantman

Spoiler

iLIXEvD.jpg

Spoiler

Ale coś takie rozepchane...:yao:

eXDTqZY.jpg

A w środku w pudełku z grą ...:we_need_to_go_deeper:

sVGUIrc.jpg

Wow pięknie dziękuje. Jako że dużo osób, w tym ja jedziemy na hypetrain Gabeboya a Portal kojarzy się z Valve więc prezent jak najbardziej trafiony na tą okazję:newell:

To jest prawdziwy przedmiot kolekcjonerski i zostanie w pudełku na zawsze.

nah

ZqSSI8R.jpg

Opublikowano

UtPYSBV.jpg

Opublikowano

Dzień dobry :)

IMG_20210708_120912.jpg

IMG_20210708_120925.jpg