Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

20211012_140428.thumb.jpg.ab1961a64d2959d33e01df911bbc82e3.jpg

Potwierdzam, że na nowych konsolach da się nawet w to grac. Póki co jestem pozytywnie zaskoczony.

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
W dniu 22.10.2021 o 18:31, Sadzikkk napisał:

W końcu maleństwo będzie dumnie wspierać większą siostrę.

Parka idealna:banderas:

IMG_20211022_182438.jpg

No jeszcze Xbox series s i komplet białasków :notbad:

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano
W dniu 21.10.2021 o 08:04, Tynio napisał:

mGjzRB2.jpg

Tej części mi brakowało na PS3 

Ile dałeś? Bo ostatnio szukałem, ale się z tego biały kruk zrobił.
Rozważam wersję na X360, bo ciut tańsza, no i w ramach wstecznej miałbym ciut ładniej, bo Auto HDR.

Opublikowano
10 godzin temu, Wredny napisał:

Ile dałeś? Bo ostatnio szukałem, ale się z tego biały kruk zrobił.
Rozważam wersję na X360, bo ciut tańsza, no i w ramach wstecznej miałbym ciut ładniej, bo Auto HDR.

50 zł + wysyłka 10 zł  lub 12 zł 

Edytowane przez Tynio

Opublikowano

O cię chuj, ktoś ładnie nie był świadom ceny.

Opublikowano

Ehh no i tak to powinno wyglądać A nie że znalezienie starych średniaków za mniej niż 2 bomby to jak trafić 6 w totka

Opublikowano

Ja wolę homecoming :lapka: w ogóle bardzo lubię tę część.

Opublikowano
2 godziny temu, XM. napisał:

O cię chuj, ktoś ładnie nie był świadom ceny.

Możliwe, co najlepsze to jeszcze miałem 7 dni na zwrot jak by coś nie działało 

Co do Homecoming też mam i kupiłem w dobrej cenie jakieś rok temu 15 zł i okazało się że nie ma książeczki, więc pół roku temu kupiłem jeszcze raz 40 zł - lepszą płytę zostawiłem, a gorszą sprzedałem za 50 zł i poszła mi w 15 minut na OLX :) 

1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Ehh no i tak to powinno wyglądać A nie że znalezienie starych średniaków za mniej niż 2 bomby to jak trafić 6 w totka

Nie ukrywam że 80% używanych gierek byłą kupione w dobrych cenach, np. sporo gier na GB to koszt od 15zł do 50 zł z wysyłką.

Przykładowo

- Donkey Kong Land 3 - 45 zł

- Naruto GBA - 32 zł

- Naruto GC - 50 zł

- Probotector/ Contra - 50 zł

- Sonic Advance 3 - 35 zł

- Loopz - 25 zł

- Pinball Revenge - 22 zł

- The Hobbit: The Prelude to the Lord of the Rings - 15 zł

- konsola N64 za  - Władysława Jagiełłę (bez kabla TV oraz pada - ale to już miałem podwójnie w domu) 

Więcej musiałem dać za 

- Mole Mania 120zł 

- Boktai - 195 zł 

Ale te gry naprawdę potrafią osiadać ceny ponad 250-400 zł 

1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

OLX to największa smarbnica takich ofert. Szkoda, że sam Silent pomimo świetnie budowanego klimatu cierpi na fatalną walkę i nijaki design potworów. :/

To nie OLX, to w sklepie się udało :) 

70% tych gier to zakupu na ebay-u reszta to Allegro i OLX czasem komis osiedlowy (tam kupiłem rok temu konsolę GB z 8 grami za 160zł)

Co do samej gry to jeszcze nie miałem okazji zagrać 

Edytowane przez Tynio

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Udało mi się zakupić ten zestaw w BARDZO przyzwoitej cenie. :) Dock jest w pudełku jakby ktoś pytał. xD

IMG-8200.jpg

Edytowane przez Snake_Plissken

Opublikowano

Ostatnie zakupy w tym jedna gierka od forumowicza:lapka:2B61EF6D-72A6-4DB3-9E89-97F02C4DDD58.thumb.jpeg.0b9e7273a4a1357f367d46469a938d27.jpeg

Opublikowano
13 godzin temu, creatinfreak napisał:

Z ciekawości ile?

Za Switch V2 (w stanie naprawdę nówki ze sklepu), etui Skull&Go grip i case, Split Pad Pro, dodatkowe JoyCony i Animal Crossing dałem 1000 zł. ;)

Opublikowano

Jak za darmo. Pewnie jakaś staruszka sprzedawała, która nie ogarnia :oh_you:;)

Opublikowano

Wszystkie cztery ogram z wielką przyjemnością. Od pewnego czasu (chyba ostatni był Dead Space) unikałem horrorów i thrillerów no ale czas się przemóc.
Winyl TTT prezentuje się dobrze, jest kilka ilustracji z wojownikami, trzy płyty w pastelowych kolorach no i olbrzymia dawka sentymentu, która popłynie z tą muzą.

P0Z0FSZ.jpg

XJTnYbi.jpg

BdV72sf.jpg

Opublikowano

Winyl z 3T - miazga :banderas:. Nie powiem, z zachwytu nad obrazkiem postrzeliłem wytryskiem członka rodziny.

Opublikowano

Mi też bydlak bryknął na wrzutę GIGERA, mój typ stuffu.

Opublikowano

Były retrosy z X360 to teraz trzeba coś z konkurencyjnej platformy dla odmiany ^^

1635674167_GTASanAndreas.jpg.3b34433a7da941abfe9660c4e78ea8e1.jpg

Coś, co kiedyś chciałem kupić, a w międzyczasie zdążyłem zapomnieć i nawet się zniechęcić (że nędzny port z komórek itp).

Nadchodząca trylogia remasterów nastawiła mnie jednak nostalgicznie i mimo, że będę mógł zagrać w wersję 4K/60fps (a w tę odsłonę to nawet "za darmo" na XBOXie) to jednak chcę sobie na szybko odświeżyć "oryginał", żeby bardziej docenić, co zostało zmienione.

No i soundtrack - obawiam się, że z nowych wersji coś na pewno wyleci ze względów licencyjnych.

Jest to też pewna forma odpokutowania za grzechy, bo o ile Vice City na PS2 mam oryginalne, tak San Andreas to niestety Verbatim z tytułem nabazgranym za pomocą markera :sweat:

Opublikowano

3 minuty temu, Wredny napisał:

Nadchodząca trylogia remasterów nastawiła mnie jednak nostalgicznie i mimo, że będę mógł zagrać w wersję 4K/60fps (a w tę odsłonę to nawet "za darmo" na XBOXie) to jednak chcę sobie na szybko odświeżyć "oryginał", żeby bardziej docenić, co zostało zmienione.

I to jest PRAWDZIWY kurwa fan!  

Dzięki takim ludziom gaming nie umrze.

Opublikowano
W dniu 25.10.2021 o 20:59, Ukukuki napisał:

Ostatnie zakupy w tym jedna gierka od forumowicza:lapka:2B61EF6D-72A6-4DB3-9E89-97F02C4DDD58.thumb.jpeg.0b9e7273a4a1357f367d46469a938d27.jpeg

Ta okładka sv przy tej switchowej wygląda jak jakiś żart xD

12 minut temu, Wredny napisał:

Były retrosy z X360 to teraz trzeba coś z konkurencyjnej platformy dla odmiany ^^

1635674167_GTASanAndreas.jpg.3b34433a7da941abfe9660c4e78ea8e1.jpg

Coś, co kiedyś chciałem kupić, a w międzyczasie zdążyłem zapomnieć i nawet się zniechęcić (że nędzny port z komórek itp).

No i soundtrack - obawiam się, że z nowych wersji coś na pewno wyleci ze względów licencyjnych.

Jest to też pewna forma odpokutowania za grzechy, bo o ile Vice City na PS2 mam oryginalne, tak San Andreas to niestety Verbatim z tytułem nabazgranym za pomocą markera :sweat:

No przy tym wydaniu to rzeczywiście ta deginitywna edycja może być warta tych 200 zł :pawel:

Opublikowano

Przecież ta pudełkowa wersja na ps3 to kasztan z komórek, z wyciętym soundtrackiem i tragiczna wydajnością. 

Opublikowano

Wredny to jedna z tych person których nie ogarniesz. Gran Turismo pewnie nie zagra w 7 bez znania lore poprzednich sześciu 

Opublikowano

Mój ulubiony zakup wrednego to zdecydowanie darmowy apex w pudełku  :pawel: