Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

20211012_140428.thumb.jpg.ab1961a64d2959d33e01df911bbc82e3.jpg

Potwierdzam, że na nowych konsolach da się nawet w to grac. Póki co jestem pozytywnie zaskoczony.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
W dniu 22.10.2021 o 18:31, Sadzikkk napisał:

W końcu maleństwo będzie dumnie wspierać większą siostrę.

Parka idealna:banderas:

IMG_20211022_182438.jpg

No jeszcze Xbox series s i komplet białasków :notbad:

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano
W dniu 21.10.2021 o 08:04, Tynio napisał:

mGjzRB2.jpg

Tej części mi brakowało na PS3 

Ile dałeś? Bo ostatnio szukałem, ale się z tego biały kruk zrobił.
Rozważam wersję na X360, bo ciut tańsza, no i w ramach wstecznej miałbym ciut ładniej, bo Auto HDR.

Opublikowano
10 godzin temu, Wredny napisał:

Ile dałeś? Bo ostatnio szukałem, ale się z tego biały kruk zrobił.
Rozważam wersję na X360, bo ciut tańsza, no i w ramach wstecznej miałbym ciut ładniej, bo Auto HDR.

50 zł + wysyłka 10 zł  lub 12 zł 

Edytowane przez Tynio

Opublikowano

O cię chuj, ktoś ładnie nie był świadom ceny.

Opublikowano

Ehh no i tak to powinno wyglądać A nie że znalezienie starych średniaków za mniej niż 2 bomby to jak trafić 6 w totka

Opublikowano

Ja wolę homecoming :lapka: w ogóle bardzo lubię tę część.

Opublikowano
2 godziny temu, XM. napisał:

O cię chuj, ktoś ładnie nie był świadom ceny.

Możliwe, co najlepsze to jeszcze miałem 7 dni na zwrot jak by coś nie działało 

Co do Homecoming też mam i kupiłem w dobrej cenie jakieś rok temu 15 zł i okazało się że nie ma książeczki, więc pół roku temu kupiłem jeszcze raz 40 zł - lepszą płytę zostawiłem, a gorszą sprzedałem za 50 zł i poszła mi w 15 minut na OLX :) 

1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Ehh no i tak to powinno wyglądać A nie że znalezienie starych średniaków za mniej niż 2 bomby to jak trafić 6 w totka

Nie ukrywam że 80% używanych gierek byłą kupione w dobrych cenach, np. sporo gier na GB to koszt od 15zł do 50 zł z wysyłką.

Przykładowo

- Donkey Kong Land 3 - 45 zł

- Naruto GBA - 32 zł

- Naruto GC - 50 zł

- Probotector/ Contra - 50 zł

- Sonic Advance 3 - 35 zł

- Loopz - 25 zł

- Pinball Revenge - 22 zł

- The Hobbit: The Prelude to the Lord of the Rings - 15 zł

- konsola N64 za  - Władysława Jagiełłę (bez kabla TV oraz pada - ale to już miałem podwójnie w domu) 

Więcej musiałem dać za 

- Mole Mania 120zł 

- Boktai - 195 zł 

Ale te gry naprawdę potrafią osiadać ceny ponad 250-400 zł 

1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

OLX to największa smarbnica takich ofert. Szkoda, że sam Silent pomimo świetnie budowanego klimatu cierpi na fatalną walkę i nijaki design potworów. :/

To nie OLX, to w sklepie się udało :) 

70% tych gier to zakupu na ebay-u reszta to Allegro i OLX czasem komis osiedlowy (tam kupiłem rok temu konsolę GB z 8 grami za 160zł)

Co do samej gry to jeszcze nie miałem okazji zagrać 

Edytowane przez Tynio

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Udało mi się zakupić ten zestaw w BARDZO przyzwoitej cenie. :) Dock jest w pudełku jakby ktoś pytał. xD

IMG-8200.jpg

Edytowane przez Snake_Plissken

Opublikowano

Ostatnie zakupy w tym jedna gierka od forumowicza:lapka:2B61EF6D-72A6-4DB3-9E89-97F02C4DDD58.thumb.jpeg.0b9e7273a4a1357f367d46469a938d27.jpeg

Opublikowano
13 godzin temu, creatinfreak napisał:

Z ciekawości ile?

Za Switch V2 (w stanie naprawdę nówki ze sklepu), etui Skull&Go grip i case, Split Pad Pro, dodatkowe JoyCony i Animal Crossing dałem 1000 zł. ;)

Opublikowano

Jak za darmo. Pewnie jakaś staruszka sprzedawała, która nie ogarnia :oh_you:;)

Opublikowano

Wszystkie cztery ogram z wielką przyjemnością. Od pewnego czasu (chyba ostatni był Dead Space) unikałem horrorów i thrillerów no ale czas się przemóc.
Winyl TTT prezentuje się dobrze, jest kilka ilustracji z wojownikami, trzy płyty w pastelowych kolorach no i olbrzymia dawka sentymentu, która popłynie z tą muzą.

P0Z0FSZ.jpg

XJTnYbi.jpg

BdV72sf.jpg

Opublikowano

Winyl z 3T - miazga :banderas:. Nie powiem, z zachwytu nad obrazkiem postrzeliłem wytryskiem członka rodziny.

Opublikowano

Mi też bydlak bryknął na wrzutę GIGERA, mój typ stuffu.

Opublikowano

Były retrosy z X360 to teraz trzeba coś z konkurencyjnej platformy dla odmiany ^^

1635674167_GTASanAndreas.jpg.3b34433a7da941abfe9660c4e78ea8e1.jpg

Coś, co kiedyś chciałem kupić, a w międzyczasie zdążyłem zapomnieć i nawet się zniechęcić (że nędzny port z komórek itp).

Nadchodząca trylogia remasterów nastawiła mnie jednak nostalgicznie i mimo, że będę mógł zagrać w wersję 4K/60fps (a w tę odsłonę to nawet "za darmo" na XBOXie) to jednak chcę sobie na szybko odświeżyć "oryginał", żeby bardziej docenić, co zostało zmienione.

No i soundtrack - obawiam się, że z nowych wersji coś na pewno wyleci ze względów licencyjnych.

Jest to też pewna forma odpokutowania za grzechy, bo o ile Vice City na PS2 mam oryginalne, tak San Andreas to niestety Verbatim z tytułem nabazgranym za pomocą markera :sweat:

Opublikowano

3 minuty temu, Wredny napisał:

Nadchodząca trylogia remasterów nastawiła mnie jednak nostalgicznie i mimo, że będę mógł zagrać w wersję 4K/60fps (a w tę odsłonę to nawet "za darmo" na XBOXie) to jednak chcę sobie na szybko odświeżyć "oryginał", żeby bardziej docenić, co zostało zmienione.

I to jest PRAWDZIWY kurwa fan!  

Dzięki takim ludziom gaming nie umrze.

Opublikowano
W dniu 25.10.2021 o 20:59, Ukukuki napisał:

Ostatnie zakupy w tym jedna gierka od forumowicza:lapka:2B61EF6D-72A6-4DB3-9E89-97F02C4DDD58.thumb.jpeg.0b9e7273a4a1357f367d46469a938d27.jpeg

Ta okładka sv przy tej switchowej wygląda jak jakiś żart xD

12 minut temu, Wredny napisał:

Były retrosy z X360 to teraz trzeba coś z konkurencyjnej platformy dla odmiany ^^

1635674167_GTASanAndreas.jpg.3b34433a7da941abfe9660c4e78ea8e1.jpg

Coś, co kiedyś chciałem kupić, a w międzyczasie zdążyłem zapomnieć i nawet się zniechęcić (że nędzny port z komórek itp).

No i soundtrack - obawiam się, że z nowych wersji coś na pewno wyleci ze względów licencyjnych.

Jest to też pewna forma odpokutowania za grzechy, bo o ile Vice City na PS2 mam oryginalne, tak San Andreas to niestety Verbatim z tytułem nabazgranym za pomocą markera :sweat:

No przy tym wydaniu to rzeczywiście ta deginitywna edycja może być warta tych 200 zł :pawel:

Opublikowano

Przecież ta pudełkowa wersja na ps3 to kasztan z komórek, z wyciętym soundtrackiem i tragiczna wydajnością. 

Opublikowano

Wredny to jedna z tych person których nie ogarniesz. Gran Turismo pewnie nie zagra w 7 bez znania lore poprzednich sześciu 

Opublikowano

Mój ulubiony zakup wrednego to zdecydowanie darmowy apex w pudełku  :pawel: