Opublikowano 23 października 20213 l Potwierdzam, że na nowych konsolach da się nawet w to grac. Póki co jestem pozytywnie zaskoczony.
Opublikowano 23 października 20213 l W dniu 22.10.2021 o 18:31, Sadzikkk napisał: W końcu maleństwo będzie dumnie wspierać większą siostrę. Parka idealna No jeszcze Xbox series s i komplet białasków Edytowane 23 października 20213 l przez creatinfreak
Opublikowano 24 października 20213 l W dniu 21.10.2021 o 08:04, Tynio napisał: Tej części mi brakowało na PS3 Ile dałeś? Bo ostatnio szukałem, ale się z tego biały kruk zrobił. Rozważam wersję na X360, bo ciut tańsza, no i w ramach wstecznej miałbym ciut ładniej, bo Auto HDR.
Opublikowano 25 października 20213 l 10 godzin temu, Wredny napisał: Ile dałeś? Bo ostatnio szukałem, ale się z tego biały kruk zrobił. Rozważam wersję na X360, bo ciut tańsza, no i w ramach wstecznej miałbym ciut ładniej, bo Auto HDR. 50 zł + wysyłka 10 zł lub 12 zł Edytowane 25 października 20213 l przez Tynio
Opublikowano 25 października 20213 l Ehh no i tak to powinno wyglądać A nie że znalezienie starych średniaków za mniej niż 2 bomby to jak trafić 6 w totka
Opublikowano 25 października 20213 l OLX to największa smarbnica takich ofert. Szkoda, że sam Silent pomimo świetnie budowanego klimatu cierpi na fatalną walkę i nijaki design potworów.
Opublikowano 25 października 20213 l 2 godziny temu, XM. napisał: O cię chuj, ktoś ładnie nie był świadom ceny. Możliwe, co najlepsze to jeszcze miałem 7 dni na zwrot jak by coś nie działało Co do Homecoming też mam i kupiłem w dobrej cenie jakieś rok temu 15 zł i okazało się że nie ma książeczki, więc pół roku temu kupiłem jeszcze raz 40 zł - lepszą płytę zostawiłem, a gorszą sprzedałem za 50 zł i poszła mi w 15 minut na OLX 1 godzinę temu, Pupcio napisał: Ehh no i tak to powinno wyglądać A nie że znalezienie starych średniaków za mniej niż 2 bomby to jak trafić 6 w totka Nie ukrywam że 80% używanych gierek byłą kupione w dobrych cenach, np. sporo gier na GB to koszt od 15zł do 50 zł z wysyłką. Przykładowo - Donkey Kong Land 3 - 45 zł - Naruto GBA - 32 zł - Naruto GC - 50 zł - Probotector/ Contra - 50 zł - Sonic Advance 3 - 35 zł - Loopz - 25 zł - Pinball Revenge - 22 zł - The Hobbit: The Prelude to the Lord of the Rings - 15 zł - konsola N64 za - Władysława Jagiełłę (bez kabla TV oraz pada - ale to już miałem podwójnie w domu) Więcej musiałem dać za - Mole Mania 120zł - Boktai - 195 zł Ale te gry naprawdę potrafią osiadać ceny ponad 250-400 zł 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: OLX to największa smarbnica takich ofert. Szkoda, że sam Silent pomimo świetnie budowanego klimatu cierpi na fatalną walkę i nijaki design potworów. To nie OLX, to w sklepie się udało 70% tych gier to zakupu na ebay-u reszta to Allegro i OLX czasem komis osiedlowy (tam kupiłem rok temu konsolę GB z 8 grami za 160zł) Co do samej gry to jeszcze nie miałem okazji zagrać Edytowane 25 października 20213 l przez Tynio
Opublikowano 25 października 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udało mi się zakupić ten zestaw w BARDZO przyzwoitej cenie. Dock jest w pudełku jakby ktoś pytał. xD Edytowane 25 października 20213 l przez Snake_Plissken
Opublikowano 25 października 20213 l 6 godzin temu, Snake_Plissken napisał: Udało mi się zakupić ten zestaw w BARDZO przyzwoitej cenie. Dock jest w pudełku jakby ktoś pytał. xD Z ciekawości ile?
Opublikowano 25 października 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie zakupy w tym jedna gierka od forumowicza
Opublikowano 26 października 20213 l 13 godzin temu, creatinfreak napisał: Z ciekawości ile? Za Switch V2 (w stanie naprawdę nówki ze sklepu), etui Skull&Go grip i case, Split Pad Pro, dodatkowe JoyCony i Animal Crossing dałem 1000 zł.
Opublikowano 26 października 20213 l Jak za darmo. Pewnie jakaś staruszka sprzedawała, która nie ogarnia
Opublikowano 26 października 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wszystkie cztery ogram z wielką przyjemnością. Od pewnego czasu (chyba ostatni był Dead Space) unikałem horrorów i thrillerów no ale czas się przemóc. Winyl TTT prezentuje się dobrze, jest kilka ilustracji z wojownikami, trzy płyty w pastelowych kolorach no i olbrzymia dawka sentymentu, która popłynie z tą muzą.
Opublikowano 26 października 20213 l Winyl z 3T - miazga . Nie powiem, z zachwytu nad obrazkiem postrzeliłem wytryskiem członka rodziny.
Opublikowano 27 października 20213 l Były retrosy z X360 to teraz trzeba coś z konkurencyjnej platformy dla odmiany Coś, co kiedyś chciałem kupić, a w międzyczasie zdążyłem zapomnieć i nawet się zniechęcić (że nędzny port z komórek itp). Nadchodząca trylogia remasterów nastawiła mnie jednak nostalgicznie i mimo, że będę mógł zagrać w wersję 4K/60fps (a w tę odsłonę to nawet "za darmo" na XBOXie) to jednak chcę sobie na szybko odświeżyć "oryginał", żeby bardziej docenić, co zostało zmienione. No i soundtrack - obawiam się, że z nowych wersji coś na pewno wyleci ze względów licencyjnych. Jest to też pewna forma odpokutowania za grzechy, bo o ile Vice City na PS2 mam oryginalne, tak San Andreas to niestety Verbatim z tytułem nabazgranym za pomocą markera
Opublikowano 27 października 20213 l 3 minuty temu, Wredny napisał: Nadchodząca trylogia remasterów nastawiła mnie jednak nostalgicznie i mimo, że będę mógł zagrać w wersję 4K/60fps (a w tę odsłonę to nawet "za darmo" na XBOXie) to jednak chcę sobie na szybko odświeżyć "oryginał", żeby bardziej docenić, co zostało zmienione. I to jest PRAWDZIWY kurwa fan! Dzięki takim ludziom gaming nie umrze.
Opublikowano 27 października 20213 l W dniu 25.10.2021 o 20:59, Ukukuki napisał: Ostatnie zakupy w tym jedna gierka od forumowicza Ta okładka sv przy tej switchowej wygląda jak jakiś żart xD 12 minut temu, Wredny napisał: Były retrosy z X360 to teraz trzeba coś z konkurencyjnej platformy dla odmiany Coś, co kiedyś chciałem kupić, a w międzyczasie zdążyłem zapomnieć i nawet się zniechęcić (że nędzny port z komórek itp). Nadchodząca trylogia remasterów nastawiła mnie jednak nostalgicznie i mimo, że będę mógł zagrać w wersję 4K/60fps (a w tę odsłonę to nawet "za darmo" na XBOXie) to jednak chcę sobie na szybko odświeżyć "oryginał", żeby bardziej docenić, co zostało zmienione. No i soundtrack - obawiam się, że z nowych wersji coś na pewno wyleci ze względów licencyjnych. Jest to też pewna forma odpokutowania za grzechy, bo o ile Vice City na PS2 mam oryginalne, tak San Andreas to niestety Verbatim z tytułem nabazgranym za pomocą markera No przy tym wydaniu to rzeczywiście ta deginitywna edycja może być warta tych 200 zł
Opublikowano 28 października 20213 l Przecież ta pudełkowa wersja na ps3 to kasztan z komórek, z wyciętym soundtrackiem i tragiczna wydajnością.
Opublikowano 28 października 20213 l Wredny to jedna z tych person których nie ogarniesz. Gran Turismo pewnie nie zagra w 7 bez znania lore poprzednich sześciu
Opublikowano 28 października 20213 l Mój ulubiony zakup wrednego to zdecydowanie darmowy apex w pudełku