Opublikowano 24 lutego 20223 l Mam i ja To z tego co widzę edycja premierowa. Jest tam steelbook? Bo sam nie wiem co to to z tym artem jest jak na screenie:
Opublikowano 24 lutego 20223 l 7 minut temu, elvis004 napisał: To z tego co widzę edycja premierowa. Jest tam steelbook? Bo sam nie wiem co to to z tym artem jest jak na screenie: Koperta na te "pocztówki".
Opublikowano 24 lutego 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 24 lutego 20223 l przez Lord Protector
Opublikowano 24 lutego 20223 l @elvis004 To jest chyba koperta na część tych papierowych fantów. Steelbooka tam nie ma, on był tylko w sklepie namco dostępny.
Opublikowano 24 lutego 20223 l 39 minut temu, Lord Protector napisał: Tę nową pudełka są kurva okropne. Wygląda jak gierka na PC z kodem w środku
Opublikowano 24 lutego 20223 l Nooo to chyba czas na przerwe od Horizona Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 24 lutego 20223 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Czy ta edycja ma steelbook? Steelbook jest jedynie dodawany do zamówien ze sklepu bandai
Opublikowano 25 lutego 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No i co ja mam teraz wybrac? Spoiler Edytowane 25 lutego 20223 l przez smallv86
Opublikowano 25 lutego 20223 l Prezent od żony, dostarczony przez @Dave Czezky W weekend uciekam do świata fantasy
Opublikowano 25 lutego 20223 l 52 minuty temu, Czoperrr napisał: Prezent od żony, dostarczony przez @Dave Czezky W weekend uciekam do świata fantasy Czezky dostarczył gierkę od żonki, Czoperrr przed konsolę, a Czezky z powrotem do żonki Wszyscy zadowoleni.
Opublikowano 25 lutego 20223 l Nowa Zeldunia przybyła Jedyna prawilna wersja z P O T Ę Ż N Y M Quick Resume