Opublikowano 21 maja 20241 r 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Piękna selekcja. Nioszek z PB, tak? Dzięki. Tego slave zero chyba będę męczyć na Arcade Sticku xd Nioch nioch od Games4You
Opublikowano 21 maja 20241 r 8 minut temu, Dr.Czekolada napisał(a): Dzięki. Tego slave zero chyba będę męczyć na Arcade Sticku xd Też wziąłem ale na Switchu to podobno źle chodzi, ja poczekam z ograniem na Switcha 2.
Opublikowano 22 maja 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miła niespodzianka w paczkomacie. Spodziewałem się dostawy w przyszłym miesiącu.
Opublikowano 22 maja 20241 r 2 godziny temu, iluck85 napisał(a): Sprawdzimy teraz ekran Oled Ty to też jesteś ładny szajbus ze sprzętem
Opublikowano 22 maja 20241 r Moje 2 nowe nabytki. Jakoś się zepsuła nie wiem czemu tego zdjęcia ;/. Edytowane 22 maja 20241 r przez Whisper_of_Ice
Opublikowano 23 maja 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Startujemy z Paper Mario. Do tej pory przeszedłem jedynie Origami King więc apetyt na tę "zdecydowanie lepszą" odsłonę jest spory. World of Horror to o ile dobrze kojarzę produkcja rodzima i jednoosobowa, do tego niezłe recki i więcej nie trzeba żebym zamawiał i ogrywał. Zakupy dopełnia Dead Space w promo za 79pln oraz Eiyuden (wersja kickstarterowa) i tutaj myślałem, że twórcy się trochę wysilą i coś tam dorzucą miłego dla wpłacających... dupa bo nie dorzucili nic.
Opublikowano 23 maja 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czas na NS ponoć nigdy nie jest za późno
Opublikowano 23 maja 20241 r Godzinę temu, Assassins_78 napisał(a): Ten rządek z dołu wyjebać. Ale gry na górze Masz przed sobą dużo dobrej zabawy
Opublikowano 23 maja 20241 r Gamefinity, nie wiem czy jeszcze mają ale pakowanie klasa, duży płaski kwadratowy karton. Nie ma szans żeby cokolwiek się zgniotło.
Opublikowano 23 maja 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marzenie z dzieciństwa spełnione. Marzenie o Spoiler homoseksualizmie. Nie no, trzecia konsola Nintendo to się zeruje. Dziękuję pan @ping
Opublikowano 24 maja 20241 r 12 godzin temu, creatinfreak napisał(a): Ten rządek z dołu wyjebać. Ale gry na górze Masz przed sobą dużo dobrej zabawy Akurat Kangurek to przyjemna platformówka
Opublikowano 24 maja 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trzeci Baldur utknął w transporcie na niemieckiej ziemi, więc wrzutka będzie mniej okazała, niż zakładałem:
Opublikowano 25 maja 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gdzieś pół roku posiadam pstryka i dopiero teraz wjechała gra, głównie dla której kupiłem konsolę. Jaram się jak małe dziecko
Opublikowano 25 maja 20241 r Wrzutka po wrzutce ale w soboty Inpost też dowozi a kolekcja sama się nie uzupełni
Opublikowano 25 maja 20241 r 5 minut temu, Ukukuki napisał(a): Widzę ,że ci się gry do kupienia kończą na liście życzeń xd Nadal twarda selekcja
Opublikowano 25 maja 20241 r W dniu 23.05.2024 o 15:31, Assassins_78 napisał(a): Czas na NS ponoć nigdy nie jest za późno Jakieś 300-400h w zapasie by ograc te sztosy?