Opublikowano niedziela o 21:115 dni W 2000 to się "zagrywałem". Stworzyłem nawet kawałek "Baba u Lekarza".
Opublikowano poniedziałek o 09:055 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Właśnie wylądował brat w oczekiwaniu na AYN Thor
Opublikowano poniedziałek o 19:405 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobrze sie gra. Gra nie zestarzala sie tak, jakbym mogl przypuszczac. Tylko zagadki z przesuwaniem blokow troche juz archaiczne. Edytowane poniedziałek o 19:445 dni przez Lukas_AT
Opublikowano wtorek o 08:024 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piekło zamarzło!Gearsy na PlayStationA tu w towarzystwie starszych wydań:
Opublikowano wtorek o 15:204 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gearsy na plejstację :)A tutaj zdjęcie całej rodzinki :)
Opublikowano wtorek o 22:043 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 3/4 gry za mną. Gorąco rekomenduję. "Och, banana". MGS 3 to - obok takich pozycji jak seria Tekken, seria Raczet i Klank, VF4 Evo, Burnout 3 czy Viewtiful Joe - jedna z moich ulubionych gier na kultową PS2. Nie mogło zatem być inaczej, choć szkoda, że najprawdopodobniej jakościowo nie stanie on w jednej linii z takimi odświeżeniami jak Resident Evil 2 czy Demon’s Souls.
Opublikowano środa o 14:243 dni Takie coś mi właśnie wpadło dzisiaj do skrzyneczki z UK:Gość wystawił na eBayu od niskiej kwoty i z jakiegoś powodu tylko ja zalicytowałem. Połowicznie się spodziewałem, że się spróbuje wykręcić (choć na eBayu to chyba trudne) albo że przyjdzie puste pudełko, a jednak wszystko jest git. Nawet z drogą wysyłką i opłatami celnymi cena niższa, niż chcą u nas na olx i do tego kulturalne angielskie pudełko. Same korzyści.Teraz tylko pozostaje mi odczekać jeszcze 3h aż się reszta gry dociągnie. Słabe to zagranie z ich strony.
Opublikowano środa o 15:203 dni 55 minutes ago, dominalien said:Takie coś mi właśnie wpadło dzisiaj do skrzyneczki z UK:Gość wystawił na eBayu od niskiej kwoty i z jakiegoś powodu tylko ja zalicytowałem. Połowicznie się spodziewałem, że się spróbuje wykręcić (choć na eBayu to chyba trudne) albo że przyjdzie puste pudełko, a jednak wszystko jest git. Nawet z drogą wysyłką i opłatami celnymi cena niższa, niż chcą u nas na olx i do tego kulturalne angielskie pudełko. Same korzyści.Teraz tylko pozostaje mi odczekać jeszcze 3h aż się reszta gry dociągnie. Słabe to zagranie z ich strony.Mogliby ogarnąć wcześniejsze pobieranie jak na Xboxie. Tam ściągasz sobie co chcesz i kiedy chcesz a jak przyjdzie płytka to wkładasz i od razu grasz.
Opublikowano środa o 15:283 dni 7 minut temu, Czoperrr napisał(a):Mogliby ogarnąć wcześniejsze pobieranie jak na Xboxie. Tam ściągasz sobie co chcesz i kiedy chcesz a jak przyjdzie płytka to wkładasz i od razu grasz.Fajne, ciekawe kto płaci za ten transfer.
Opublikowano środa o 16:263 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kilka dni temu wylicytowane na allegrolokalnie za zawrotne 3 złote + wysyłka
Opublikowano czwartek o 13:342 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 20 lat mineło jak jeden dzień
Opublikowano czwartek o 13:552 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MGS musi być w kolekcji, nie ważne kto go zrobił, byle nie Survive.
Opublikowano czwartek o 14:142 dni 39 minutes ago, Patapon said:20 lat mineło jak jeden dzieńDziwne wydanie, mój MGS3 kupiony w dzień premiery ma pudełko jasne, przeźroczyste.
Opublikowano czwartek o 14:592 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyszło wreszcie zamówienie z LRG:
Opublikowano czwartek o 18:312 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. " Kept you waiting, huh? "SpoilerEva
Opublikowano czwartek o 18:362 dni 3 hours ago, Wredny said:Przyszło wreszcie zamówienie z LRG:Ile wyszło za te darmówki z Epica? :)
Opublikowano czwartek o 19:082 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Powrót na stare śmieci razy dwa :)
Opublikowano czwartek o 19:242 dni W dniu 27.08.2025 o 18:26, funditto napisał(a):Kilka dni temu wylicytowane na allegrolokalnie za zawrotne 3 złote + wysyłka Moja pierwsza gra na ps3 w 2014 roku. Tak przespalem generacje wtedy pamiętam calą ale studia byly niestety ważniejsze.Milego granka, bo to gra w stylu easy to play hard to master
Opublikowano wczoraj o 06:03 1 dzień 11 godzin temu, Czoperrr napisał(a):Ile wyszło za te darmówki z Epica? :)Nie mam i prawdopodobnie nigdy nie będę miał komputera do grania (chyba, że skuszę sie na jakiegoś ROGa kiedyś), więc kij mnie obchodzą cyfrowe darmówki z jakiegoś PeCetowego launchera.Tu jest temat o zakupach fizycznych wydań, a ja chciałem mieć te gierki w pudełku, więc skoro to był jedyny sposób to cena nie gra roli.