Opublikowano środa o 16:071 dzień 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Nawet są fajne, fizyczne dodatki i czuć ciężkość pudełka za którą tak się tęskni.Wspaniały szpil, chętnie bym przeszedł jeszcze na VR
Opublikowano środa o 17:391 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wszystko nie tak, GTA miało być na kartdridzu a przyszedł kod. co prawda kupione za grosze to jakoś przeżyje. Galaxy od Czezkiego bez bonusow :( amibo (pierwsze) kupiłem bo było za grosze na amazonie, w sumie nie wiem po co
Opublikowano wczoraj o 08:46 1 dzień 15 godzin temu, Słupek napisał(a):wszystko nie tak, GTA miało być na kartdridzu a przyszedł kod. co prawda kupione za grosze to jakoś przeżyje. Galaxy od Czezkiego bez bonusow :(amibo (pierwsze) kupiłem bo było za grosze na amazonie, w sumie nie wiem po co Fizyczne GTA (tylko 3 na karcie, a reszte trzeba dociagnac) w pudlach S1 (bezbarwnych) i to aktualnie uzywki. W tej chwili sklepy maja w ofercie chyba jedynie GTA i RDR w formie kodu za ok 120zl
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cheerleaderska masakra piłą mechaniczną
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 5 godzin temu, Pierre Deck napisał(a):Fizyczne GTA (tylko 3 na karcie, a reszte trzeba dociagnac) w pudlach S1 (bezbarwnych) i to aktualnie uzywki. W tej chwili sklepy maja w ofercie chyba jedynie GTA i RDR w formie kodu za ok 120zlMy mamy kartridze Sklep Perfect Blue / Najlepsze i Tanie Gry Konsole GadżetyGTA: The Trilogy – The Definitive Edition na Nintendo Swi...Odkryj klasyczne historie w Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Zremasterowane GTA III, Vice City i San Andreas oferują nową grafikę i ulepszenia.Sklep Perfect Blue / Najlepsze i Tanie Gry Konsole GadżetyGra Nintendo Switch Red Dead Redemption / Perfect BlueFajna gra akcji Red Dead Redemption na konsole Nintendo Switch. Sklep w Warszawie z manga i anime. Importy z USA i Azji. Tanie gry, akcesoria, gadżety.