Opublikowano 8 października8 paź 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Nawet są fajne, fizyczne dodatki i czuć ciężkość pudełka za którą tak się tęskni.Wspaniały szpil, chętnie bym przeszedł jeszcze na VR
Opublikowano 8 października8 paź Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wszystko nie tak, GTA miało być na kartdridzu a przyszedł kod. co prawda kupione za grosze to jakoś przeżyje. Galaxy od Czezkiego bez bonusow :( amibo (pierwsze) kupiłem bo było za grosze na amazonie, w sumie nie wiem po co
Opublikowano 9 października9 paź 15 godzin temu, Słupek napisał(a):wszystko nie tak, GTA miało być na kartdridzu a przyszedł kod. co prawda kupione za grosze to jakoś przeżyje. Galaxy od Czezkiego bez bonusow :(amibo (pierwsze) kupiłem bo było za grosze na amazonie, w sumie nie wiem po co Fizyczne GTA (tylko 3 na karcie, a reszte trzeba dociagnac) w pudlach S1 (bezbarwnych) i to aktualnie uzywki. W tej chwili sklepy maja w ofercie chyba jedynie GTA i RDR w formie kodu za ok 120zl
Opublikowano czwartek o 14:135 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cheerleaderska masakra piłą mechaniczną
Opublikowano czwartek o 14:285 dni 5 godzin temu, Pierre Deck napisał(a):Fizyczne GTA (tylko 3 na karcie, a reszte trzeba dociagnac) w pudlach S1 (bezbarwnych) i to aktualnie uzywki. W tej chwili sklepy maja w ofercie chyba jedynie GTA i RDR w formie kodu za ok 120zlMy mamy kartridze Sklep Perfect Blue / Najlepsze i Tanie Gry Konsole GadżetyGTA: The Trilogy – The Definitive Edition na Nintendo Swi...Odkryj klasyczne historie w Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Zremasterowane GTA III, Vice City i San Andreas oferują nową grafikę i ulepszenia.Sklep Perfect Blue / Najlepsze i Tanie Gry Konsole GadżetyGra Nintendo Switch Red Dead Redemption / Perfect BlueFajna gra akcji Red Dead Redemption na konsole Nintendo Switch. Sklep w Warszawie z manga i anime. Importy z USA i Azji. Tanie gry, akcesoria, gadżety.
Opublikowano piątek o 12:554 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę taniochy na PS2 z CeXa i kultowa, polska produkcja na Dreamcasta z alledrogo
Opublikowano piątek o 13:414 dni nie ma piękniejszego formatu pudełek a jak gra nie wymaga pobierania danych to już w ogóle
Opublikowano piątek o 14:564 dni Grało się kiedyś w Top Spiny na starym Xboksie i Xboksie 360, więc skusiłem się za niecałe 3 dyszki na Amazonie.
Opublikowano sobota o 06:024 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wpadła opowieść o pani samuraj oraz perypetie detektywa z Miasta Aniołów.Na deser pierwszy fizyk Wieśka bożego do kolekcji, wydany z okazji rocznicy dojenia marki. „Specjalnie zaprojektowane pudełko”, o którym mówił opis to jak splunięcie w twarz. Fatalne (fotka z tej lepszej strony). Ale steelbook już robi robotę.
Opublikowano sobota o 11:294 dni 5 godzin temu, Uzytnik30 napisał(a):„Specjalnie zaprojektowane pudełko”, o którym mówił opis to jak splunięcie w twarz. Fatalne (fotka z tej lepszej strony). Ale steelbook już robi robotę.podrzuć więcej fot bo zastanawiałem się nad tym ultymatywnym wydaniem
Opublikowano sobota o 11:414 dni 4 minuty temu, jimmy napisał(a):podrzuć więcej fot bo zastanawiałem się nad tym ultymatywnym wydaniemNie rozpakowywałem co prawda, ale wygląda to tak (na yt są już unboxingi)Wersja PC jest chociaż w pełni zabudowana na przodzie, a PS5/XSX - luźny kartonik, wepchnięty magnes, pudełko z grą i steel.
Opublikowano sobota o 13:143 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szukalem szukalem i sie doszukalem 😀
Opublikowano sobota o 13:443 dni 29 minut temu, Yap napisał(a):Szukalem szukalem i sie doszukalem 😀Ile za to wydanie? Też poluję.
Opublikowano sobota o 14:163 dni 28 minutes ago, Paolo de Vesir said:Ile za to wydanie? Też poluję. Podam Tobie w walucie brytyjskiej bo tak placilem - £65.
Opublikowano wczoraj o 05:06 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mialem kupić kiedyś tam w przyszłości no ale wyszło jak wyszło:
Opublikowano wczoraj o 05:34 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Prezent od dziewczyny.
Opublikowano wczoraj o 07:17 1 dzień 1 godzinę temu, Sylvan Wielki napisał(a):Prezent od dziewczyny. Mam nadzieje ze juz po ślubie
Opublikowano wczoraj o 11:19 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnia platformówka zamykająca moją kolekcję i padzik do Switcha drugiego
Opublikowano wczoraj o 11:30 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GEX z LRG, Bye Sweet Carole oraz dwa pudełka, które bardziej pasują do zakupów cyfrowych - BF6 i Oblivion, które na płytach nie zawierają zbyt wielkiej ilości danych