Opublikowano wtorek o 18:082 dni 3 hours ago, Uzytnik30 said:Dotarła upragniona przepustka do Zony.Ale zmasakrowali okładkę tymi napisami
Opublikowano wtorek o 18:272 dni 10 minut temu, Czoperrr napisał(a):Ale zmasakrowali okładkę tymi napisamiNo lekko ich fantazja poniosła, ale tragedii nie ma. A że cena wyszła kusząca za zestaw ze steelbookiem, to nie wybrzydzam
Opublikowano wczoraj o 11:34 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam nadzieję, że pojawi sie paczyk pod pstryka 2.
Opublikowano wczoraj o 18:53 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tym razem to nie mój zakup, a prezent od żony :) Okazja nie byle jaka, bo małymi krokami zbliżają się moje... 30ste urodziny Co prawda przypada to dosłownie chwilkę po nowym roku, ale moja żona też jest niecierpliwa i nie byłaby w stanie tyle czasu tego kisić Poza tym urodziny wypadają mi w zasadzie pod koniec tego całego "świąteczno-noworocznego" okresu urlopowego, więc nie zdążyłbym się nim nacieszyć wtedy, gdy będę miał na to najwięcej czasu. Jasne, ktoś powie że z takim prezentem powinno się poczekać do urodzin, ale ja tam jestem zdania, że skoro można kogoś uszczęśliwić tu i teraz to dlaczego nie? No a tak słowem więcej o samym prezencie... Moja pani wie doskonale, że mam tzw. "pierdolca" na punkcie growych pudełek. Wiedziała też, że od dawna po cichu śliniłem się na zakup NESa, bo zawsze chciałem poznać tego "oryginalnego pegazusa" osobiście. Połączyła więc kropki i tak długo szukała aż znalazła po prostu najlepszy zestaw pod słońcem Nie dość, że jest to chyba jeden z najbardziej wypasionych, fabrycznych zestawów NESa to jeszcze jest w nim absolutnie wszystko. Są pady, pistolet, gra w oryginalnej obwolucie, okablowanie a nawet komplet oryginalnych papierów! W kwestii stanu można śmiało powiedzieć, że jak na sprzęt starszy nawet ode mnie to jest rewelacja! Pady wyglądają i działają rewelacyjnie, zapper klika jakby był niemalże nieużywany, a cieszą mnie nawet takie smaczki jak ta tekturowa obwolutka na kartridż z grą Jako maniak nie tylko konsol i gier samych w sobie, ale i oryginalnych kompletów jestem nie tylko usatysfakcjonowany, ale i wręcz zachwycony! PS: Dostałem nawet małego CRTka do pogrania w kaczki. Żona sprytnie wyciągnęła gdzieś ode mnie informację, że zapper nie zadziała na LCDku
Opublikowano wczoraj o 20:18 1 dzień Weź no wrzuć foty bezpośrednio na forum zamiast dupnych linków, które nie działają i nie wyświetlają zawartości.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kirby obecnie na tapecie, bo idealnie sprawdza się w krótszych sesjach. Zeldunie czekają na chwilę wolnego od pracy. Do tej pory kompletnie nie miałem z nimi styczności, a ponoć to całkiem spoko gierki. Edytowane 14 godzin temu14 godz. przez Amer
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Oj, dużo bym dał żeby jeszcze raz w BOTW pierwszy raz zagrać, gra żyćka
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Amer, ta chwila wolnego od pracy żeby ograć dwie Zeldy.. to kwartał najbidniej szykuj xD
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. No wiem, wiem 😉 Niemniej wolę zacząć w jakiś dłuższy weekend czy podczas innej przerwy i poświęcić te kilka ładnych godzin na wgryzienie się w gierkę, niż łapać po 1h wieczorem (od tego mam indyki). Przynajmniej na starcie 😀
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zobaczymy co to warte, trzeba będzie potestować PSSR w grach gdzie sporo krzaków
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Haha cioty jak minusuja, ale niedojebany tablet manty z niedziałającym dlssem to cymes, albo port z Wii po kosztach. Albo importy guwien z azji, gierki o cycatch dziewczynkach, siedemnasta jakuze lub dziesiąte wydanie Red Dead.Wybiórczość tego forumka nie zna granic ;)
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Chore dawać minusy za zakup konsoli innej niż Xbox Co jest z wami?!
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Wszyscy grają w te same gry na krzyż. Więc pozostaje sie gryźć o to na czym grać. Branża ma nas dawno w garści ,a niektorzy łudzą sie że znają lepszą, idealną drogę ku naszemu hobby. Banda spoceńców tego nie zrozumie.Gratuluje zakupu PROThis is the way
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 23 minuty temu, drozdu7 napisał(a):Haha cioty jak minusuja, ale niedojebany tablet manty z niedziałającym dlssem to cymes, albo port z Wii po kosztach. Albo importy guwien z azji, gierki o cycatch dziewczynkach, siedemnasta jakuze lub dziesiąte wydanie Red Dead.Wybiórczość tego forumka nie zna granic ;)Ta sama forumowa elita co zawsze. Pewnie się mszczą za klauny w statusach :)
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ale jebać sonkę za brak podstawki do ustawienia w pionie konsoli w zestawie, musiałem zamówić jakiś zamiennik za 3 dyszki.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 16 minut temu, Josh napisał(a):Ta sama forumowa elita co zawsze. Pewnie się mszczą za klauny w statusach :)Messerek, naczelny discordowiec dostaje minusiki od innych discordziarzy, a najbardziej zesrani są forumowicze Jeszcze Ferdas którego z serwera wyjebałem
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. nie pierwszy i nie ostatni co z pianą latał po Szajbie i Preorderach, a na końcu ląduje z Prosiakiem, napędem i podstawką i fotke wrzuca. Rimember: endgame to zawsze SONKA
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 19 godzin temu, SebaSan1981 napisał(a):Weź no wrzuć foty bezpośrednio na forum zamiast dupnych linków, które nie działają i nie wyświetlają zawartości.Nie mam możliwości ani poprzez PC ani Android.