Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 5 minut temu, xenomorph napisał(a):Nie mam możliwości ani poprzez PC ani Android.Jesteś z przeszłości, czy z przyszłości? 1 godzinę temu, jimmy napisał(a):nie pierwszy i nie ostatni co z pianą latał po Szajbie i Preorderach, a na końcu ląduje z Prosiakiem, napędem i podstawką i fotke wrzuca. Rimember: endgame to zawsze SONKA Teraz widać, to po prostu była ZAZDROŚĆ xD.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 20 godzin temu, Quake96 napisał(a):W oknie pisania posta, tuż pod polem z tekstem masz możliwość dodawania załączników. Dodajesz co chcesz, jak się zuploaduje to pojawi się miniaturka niżej. Wtedy klikasz na nią i zdjęcie dodaje się do posta.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ale z tym discordem i waszymi dramami to wracajcie na discorda. This is forumek
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 godziny temu, MYSZa7 napisał(a):Jeszcze Ferdas którego z serwera wyjebałem Tym to zasłużyłeś na serduszko, nie spierdol tego
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ale mnie nostalgia uderzyła! Pamiętam jak te 20 lat temu miałem styczność z identycznym wydaniem HL. "Oryginalna" wersja CSa z tzw. POD-Botami to było coś, dlatego dzisiaj cofam się w czasie i znowu będę pykał z BOTAmi Swoją drogą, moim zdaniem Half-Life Generation to najlepsze fizyczne wydanie pierwszego HL z dodatkami
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Też mam Generation no ale dzisiaj nie ma sensu tego ogrywać w ten sposób jak jest Black Mesa.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 39 minut temu, Mejm napisał(a):Bylo fajnie do momentu jak skrolujac pojawila sie klawiatura.Ta klawiatura to tani badziew XD Udaje mechaniczną z wyglądu i ma tylko ten jeden tryb podświetlenia. Kupiłem ją tylko dlatego że była trochę lepsza od takiej absolutnie najtańszej, której nie chciałem. Przycebuliłem z budżetem więc wziąłem tą bo kosztowała,może ze 40zł. Ten tryb pseudo RGB w żadnym wypadku nie był motywatorem zakupu, ot nic lepszego za grosze nie było.Spokojnie, nie ma powodu do obaw. Nie jestem jednym z RGB świrów (no offence) ;)30 minut temu, Ukukuki napisał(a):Też mam Generation no ale dzisiaj nie ma sensu tego ogrywać w ten sposób jak jest Black Mesa.Dla mnie wystarczy nostalgia. 20 lat temu śliniłem się do tego wydania. Chłopak siostry to miał, ja budżetowo sobie wypaliłem i skserowałem okładkę na czarno-biało Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Quake96