Opublikowano wczoraj o 18:47 1 dzień Też mam Generation no ale dzisiaj nie ma sensu tego ogrywać w ten sposób jak jest Black Mesa.
Opublikowano wczoraj o 19:19 1 dzień 39 minut temu, Mejm napisał(a):Bylo fajnie do momentu jak skrolujac pojawila sie klawiatura.Ta klawiatura to tani badziew XD Udaje mechaniczną z wyglądu i ma tylko ten jeden tryb podświetlenia. Kupiłem ją tylko dlatego że była trochę lepsza od takiej absolutnie najtańszej, której nie chciałem. Przycebuliłem z budżetem więc wziąłem tą bo kosztowała,może ze 40zł. Ten tryb pseudo RGB w żadnym wypadku nie był motywatorem zakupu, ot nic lepszego za grosze nie było.Spokojnie, nie ma powodu do obaw. Nie jestem jednym z RGB świrów (no offence) ;)30 minut temu, Ukukuki napisał(a):Też mam Generation no ale dzisiaj nie ma sensu tego ogrywać w ten sposób jak jest Black Mesa.Dla mnie wystarczy nostalgia. 20 lat temu śliniłem się do tego wydania. Chłopak siostry to miał, ja budżetowo sobie wypaliłem i skserowałem okładkę na czarno-biało Edytowane wczoraj o 19:20 1 dzień przez Quake96
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Już ostatni growy zakup w tym roku. Dawno ograne w Plusie, ale przed DS2 chcę jeszcze pobyć w tym świecie, a może i wymaksować zawartość pod platynkę.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Godzinę temu, Ukukuki napisał(a):@messer33 to ty?Nawet nazwisko na Fb na cześć profesjonalnej konsoli.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Sory to nie ja. Już raz kupując switcha 2 dałem się zrobić w chuja.Więcej nie zamierzam przepłacać za gry na zacofanej konsoli.Tak się zastanawiam te pro to jakieś mocne tak to pewnie bez problemu zagracie na tym w crash team racing i RdR 2 w 60 klatkach?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 8 hours ago, Emtebe said:Sorry ale z tym śniegiem to już przesada.