Opublikowano czwartek o 18:473 dni Też mam Generation no ale dzisiaj nie ma sensu tego ogrywać w ten sposób jak jest Black Mesa.
Opublikowano czwartek o 19:193 dni 39 minut temu, Mejm napisał(a):Bylo fajnie do momentu jak skrolujac pojawila sie klawiatura.Ta klawiatura to tani badziew XD Udaje mechaniczną z wyglądu i ma tylko ten jeden tryb podświetlenia. Kupiłem ją tylko dlatego że była trochę lepsza od takiej absolutnie najtańszej, której nie chciałem. Przycebuliłem z budżetem więc wziąłem tą bo kosztowała,może ze 40zł. Ten tryb pseudo RGB w żadnym wypadku nie był motywatorem zakupu, ot nic lepszego za grosze nie było.Spokojnie, nie ma powodu do obaw. Nie jestem jednym z RGB świrów (no offence) ;)30 minut temu, Ukukuki napisał(a):Też mam Generation no ale dzisiaj nie ma sensu tego ogrywać w ten sposób jak jest Black Mesa.Dla mnie wystarczy nostalgia. 20 lat temu śliniłem się do tego wydania. Chłopak siostry to miał, ja budżetowo sobie wypaliłem i skserowałem okładkę na czarno-biało Edytowane czwartek o 19:203 dni przez Quake96
Opublikowano piątek o 07:262 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Już ostatni growy zakup w tym roku. Dawno ograne w Plusie, ale przed DS2 chcę jeszcze pobyć w tym świecie, a może i wymaksować zawartość pod platynkę.
Opublikowano piątek o 07:422 dni Godzinę temu, Ukukuki napisał(a):@messer33 to ty?Nawet nazwisko na Fb na cześć profesjonalnej konsoli.
Opublikowano piątek o 08:222 dni Sory to nie ja. Już raz kupując switcha 2 dałem się zrobić w chuja.Więcej nie zamierzam przepłacać za gry na zacofanej konsoli.Tak się zastanawiam te pro to jakieś mocne tak to pewnie bez problemu zagracie na tym w crash team racing i RdR 2 w 60 klatkach?
Opublikowano piątek o 17:342 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nareszcie coś do pogrania 😀
Opublikowano piątek o 20:092 dni Ziomo sprzedał mi dzisiaj cynk, że na glovo można se gierki zamówić. Myślę, że ni chuja ale wchodzę w apkę a tam z oferty lokalnego media Marktu jest dosyć spora biblioteka gier do wyboru. Space Marine 2 na ps5 za 100zł wpadł w oko to myślę se 'a zamówię dla jaj'. I kurwa za pół godziny Levon mi przywozi gierkę pod nos za 100zł + 15zł przesyłka xD
Opublikowano wczoraj o 11:37 1 dzień W dniu 28.11.2025 o 11:20, Emtebe napisał(a):Byłby plusik ale widzę że nawet nie chciało ci się mamuta załatwić
Opublikowano wczoraj o 14:23 1 dzień Sorry, na razie rozkmniam jak pojechać do ZONY by zrobić foto do S.t.a.l.k.e.r.a 2 :/
Opublikowano wczoraj o 18:25 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wjechało na black friday bo cena była dobra (1899). Plus oczywiście gra, która w tym roku u mnie była w top3 oczekiwań (przy Clair i MGS Delta). Udało mi się wytrzymać z jej zakupem aż do premiery pudełkowej z czego jestem z siebie dumny ;) Hades jedynka to u mnie top10 gier wszechczasów.
Opublikowano wczoraj o 18:51 1 dzień 7 godzin temu, suteq napisał(a):Byłby plusik ale widzę że nawet nie chciało ci się mamuta załatwić Niech do @oFi napisze ;)
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Listopad w zasadzie za nami, pora na szybkie podsumowanko.Poza regularną prasą, na przełomie miesiąca ukazały się również dwie publikacje książkowe, na które chyba pomału trzeba zacząć wydzielać osobną, sporych rozmiarów półkę.Na Switcha to głównie nadrabianie zaległości i grzebanie w niszy. Coraz częściej przyłapuję się na tym, że wszystko na czym mi zależało mam już w kolekcji, a nowych gier nie mam motywacji kupować, skoro w większości to karty z kluczem na grę. Jakieś to takie nie wiem.Na PS5 obficiej. Nieco zaległości, nieco świeżynek i odrobina eksperymentalnej niszy. Prawdopodobnie żadnego mesjasza, ale lubię grzebać poza głównym nurtem.No i na koniec perełka tego miesiąca. Oczywiście dawno ograna w cyfrze, ale wciąż świeża w mojej pamięci. Wreszcie możliwa do czułego dotknięcia. Nie wstydzę się tego uczucia <3