Opublikowano sobota o 14:212 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę ostatnich zakupów na Switcha. Zmieniłem trochę podejście do tej platformy. Uzbierało mi się prawie 400 gierek no i tak patrzę na te kolekcję i jest masę śmiecia którego nigdy nie odpalę xd W tym masa którę kupiłem tylko z powodów kolekcjonerskich bo niszowa gierka i nie będzie reprintów. Sprzedałem około 200 gierek i zostało mi około 150 w kolekcji. Teraz już kupuję tylko z wishlistą i gry które faktycznie chce odpalić a nie marne porty z dużych konsol (Nier, Wiesiek 3, Kingdom Come) albo bo zabraknie (Interfax, Shantae, Night Trap, Ikaruga). Prawie rok mi zeszło to posprzedawać a niczego nie próbowałem nawet sprzedać w cenie rynkowej. 50 gierek i tak poszło do sklepu.
Opublikowano sobota o 20:142 dni No i to pokazuje, że łatwo wpaść w pułapkę kupowania jeśli od początku do końca nie trzymamy się jasno określonego celu.
Opublikowano sobota o 22:331 dzień W dniu 18.12.2025 o 10:30, ping napisał(a):Zbieranie na XBOX to niezły heroizm, są już chyba nawet ekipy w internecie, co robią listy, która gra jest na płycie, a która ma tylko licencję.Ee nie przesadzajmy. Na Sony jest jeszcze w miarę, Switch oznaczone.Porównanie do PC tak średnio, bo tam była klasyka „wszyscy grali nikt nie kupił”MS ze swoim Xboxem to nie wizjonerstwo i nadanie kierunku jak Apple. Więc płyty jutro nie padną.
Opublikowano sobota o 22:531 dzień 8 godzin temu, Ukukuki napisał(a):Trochę ostatnich zakupów na Switcha. Zmieniłem trochę podejście do tej platformy. Uzbierało mi się prawie 400 gierek no i tak patrzę na te kolekcję i jest masę śmiecia którego nigdy nie odpalę xd W tym masa którę kupiłem tylko z powodów kolekcjonerskich bo niszowa gierka i nie będzie reprintów. Sprzedałem około 200 gierek i zostało mi około 150 w kolekcji. Teraz już kupuję tylko z wishlistą i gry które faktycznie chce odpalić a nie marne porty z dużych konsol (Nier, Wiesiek 3, Kingdom Come) albo bo zabraknie (Interfax, Shantae, Night Trap, Ikaruga). Prawie rok mi zeszło to posprzedawać a niczego nie próbowałem nawet sprzedać w cenie rynkowej. 50 gierek i tak poszło do sklepu.Budowa, dom, dziecko w drodze. Kumulacja tego wszystkiego przy „faktycznie chce odpalić” brzmi odważnie :) BTW taki Tomb Raider, Quake brane pod opcję przenośna tylko? Chyba lepiej się ogrywa na normalnej konsoli.
Opublikowano sobota o 23:521 dzień Haha musiałeś być pod kreską skoro zacząłeś się wyprzedawać Moje zakupowe plany growe na następny rok są mega proste. Póki co to na radarze mam tylko cztery gry: GTA6, ten nadchodzący remaster DragonQuesta, TombRaider Legasy Atlantisa i AceCombat8.
Opublikowano wczoraj o 07:14 1 dzień 7 hours ago, SebaSan1981 said:Haha musiałeś być pod kreską skoro zacząłeś się wyprzedawać Moje zakupowe plany growe na następny rok są mega proste. Póki co to na radarze mam tylko cztery gry: GTA6, ten nadchodzący remaster DragonQuesta, TombRaider Legasy Atlantisa i AceCombat8.Niekoniecznie, czasami przychodzi refleksja że nie ma co trzymać czegoś do czego nie mamy żadnego sentymentu albo planów grania w to.
Opublikowano wczoraj o 08:37 1 dzień Tzw. „punkt krytyczny” procesu zbieractwa wszelakiego rodzaju szmelcu
Opublikowano wczoraj o 14:00 1 dzień Dziękuję Pan @Chadovsky i pan sklep Gold games - zamówione w piętek o 15, a w sobotę byłojuz do odbioru w allegromacie.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W dniu 20.12.2025 o 13:17, michu86- napisał(a):Ostatnie zakupy w tym roku, jeszcze Zelda BOTW zamówiona u Świętego Mikołaja ;), sam padzik świetny przydają się bardzo dodatkowe przyciski z tyłu np w Hadesie II to genialnie się sprawdza.Ło boźenko, jak ja po cichu liczę na tego padzika od Mikołaja, ale boje się, że mógł się nie domyślić A za zelde szanuję bardzo, bo właśnie ogrywam, mam wrażenie że ledwo liznąłem (mniej niż połowa odkrytej mapy), a już 80 h na liczniku. Mam nadzieję że apka switcha już ściągnięta, u mnie cały czas podczas grania odpalone Zelda notes.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Moza R3, zamówiona trochę pod wpływem emocji. Dzisiaj rano przyszła, testowałem cały dzień, ale wrażenia i odczucia raczej umiarkowane. Chyba pójdzie zwrot, temat raczej nie dla mnie. Gdyby nie kosztowało tyle co 32gb ramu ddr5 pewnie bym zostawił, ale tak to szkoda mi żeby leżało w szafie i było używane 2 razy do roku.Aczkolwiek rzecz fajna, super zrobiona, oprogramowanie czytelne, więc jak ktoś myśli czy kupić i jest zajarany wyścigami to polecam. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez rafanus2
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, Manor napisał(a):Ło boźenko, jak ja po cichu liczę na tego padzika od Mikołaja, ale boje się, że mógł się nie domyślić A za zelde szanuję bardzo, bo właśnie ogrywam, mam wrażenie że ledwo liznąłem (mniej niż połowa odkrytej mapy), a już 80 h na liczniku. Mam nadzieję że apka switcha już ściągnięta, u mnie cały czas podczas grania odpalone Zelda notes.Nawet nie wiedziałem że jakieś notatki istnieją;) ale sprawdzę temat. Jeśli chodzi o pada to polecam bardzo, leży w łapie świetnie! Mój Mikołaj właśnie by się nie domyślił więc go wyleczyłem