Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 9 godzin temu, Square napisał(a):Bez sensu, ale ok.No trochę strata czasu i kasy.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Skoro kupił zwyklą to znaczy, że taki miał budżet. To tak jakby się czepiać kogoś bo kupił 5060 zamiast 5070Ti.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 22 minuty temu, Ukukuki napisał(a):Skoro kupił zwyklą to znaczy, że taki miał budżet. To tak jakby się czepiać kogoś bo kupił 5060 zamiast 5070Ti.Dokładnie kolego, dam serduszko jak mi wróci możliwość plusowania. Na ten moment miałem taki budżet i tyle. Do Pro musiałbym dołożyć 1400zł. W ogóle ceny tych konsol to jest tragedia jak się popatrzy na reklamy sklepów z konsolami w starych numerach PE.Co do GTA to najpierw niech wyjdzie to zobaczymy co i jak Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez aux
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Nie każdy ma ciśnienie by dopłacać dość sporo do "lepszej" wersji konsoli. Zresztą jeszcze do niedawna Pro było wyśmiewane i wielu żałowało zamiany. Nagle PSSR stał się mesjaszem branży.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Wiadomo, pece małpy hehe klatki liczą , benchmarki. My jesteśmy konsolorze, tu jest dusza i pieprz a nie graficzka. A potem siedem stron o upscallerach, kto ma gdzie kilka klatek więcej, digital Foundry, mleko.No i nagle na zwykłych konsolach nie da się grać bo są różnice generacji! Dobrze że człowiek się wyłączył przy okazji RE9 bo jeszcze by uwierzył w te głupoty.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Wszystko wina zwyrodnialców z digital foundry, którzy wyprali mózgi dobrym chłopakom cyferkowym pi3rdololo.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu i ja dzisiaj mogę się zabierać za Residencika bożego Plus drobne zaległości do ogarnięcia na później.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzień później, ale zanim się pokapowałem że to chcę to już prawie nigdzie nie było I podkładeczka pod mysz, bo czemu nie.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 56 minut temu, Rtooj napisał(a):Przy okazji, na S2 można grać w joymousem w residenta?Chyba nie, nie sprawdzałem.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie można. Z tego co kojarzę jest tylko sterowanie przy pomocy żyroskopu
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 11 godzin temu, Emtebe napisał(a):Te twoje podwórko wygląda jak żywcem wyjęte z gry? Napisz do Capcomu to może zrobią tam DLC