Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gierka dawno juz ograna i kupiona w cyfrze. Ale tytul tak miodny i okladka tak ladna, ze nie moglem sobie odpuscic pudla do kolekcji. Ps. Aktualnie na eShop mozna dorwac za 8zl Edytowane 4 kwietnia4 kwi przez Pierre Deck
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czasem zamówi się z innego miejsca niż Perfect Blue bo albo nie jest dostepne albo naprawdę dobra promka. Tak właśnie było w tym przypadku i rynce opadają. Atomic z MediaMarkt - otwieram paczkomat a w środku kartonik z jednym bąblem z powietrzem ... paczuszka calkowicie otwarta, ale na szczęście nic nie uszkodzone.Dead Space z RTVEuroAGD - odbieram z tego automatu DPD i gierka wrzucona luzem w foliopaku, który chyba przez błoto był ciągnięty. Płyta lata w środku ale pudełko całe.Docisnąłem płytę przez pudełko i wskoczyła w odpowiednie miejsce.Jebać te markety pradem.
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi tak euro jest okropne, już nigdy od nich gry nie zamówie choćby dawali ją za pół darmo
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi 3 godziny temu, Ins napisał(a):Czasem zamówi się z innego miejsca niż Perfect Blue bo albo nie jest dostepne albo naprawdę dobra promka. Tak właśnie było w tym przypadku i rynce opadają.Atomic z MediaMarkt - otwieram paczkomat a w środku kartonik z jednym bąblem z powietrzem ... paczuszka calkowicie otwarta, ale na szczęście nic nie uszkodzone.Dead Space z RTVEuroAGD - odbieram z tego automatu DPD i gierka wrzucona luzem w foliopaku, który chyba przez błoto był ciągnięty. Płyta lata w środku ale pudełko całe.Docisnąłem płytę przez pudełko i wskoczyła w odpowiednie miejsce.Jebać te markety pradem.EuroRTV-oni smartwatcha wkładają w ten worek i wysyłają. Karton jakieś 5x za duży i zero wypełnienia- w środku zegarek, ROG też tak wysłali. Asus też tak wysłał Rogala.OLEOLE- kolekcjonerka Zeldy w worek foliowy. Dałem 2/5 ocenę na Allegro, potem dostałem meila z przeprosinami i żebym ocenę zmienił/ usunął. Zmieniłem na 1/5. MediaMarkt grę jeszcze wsadza w te małe kartony, to jeszcze spoko.
Opublikowano wtorek o 08:363 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wleciał upgrade tuż przed podwyżkami
Opublikowano środa o 09:172 dni Wow patrzcie grę na PC se kupilem. 200 zł to kosztowało: jakaś blaszka, dwie naklejki i klucz steam. Pudełko kartonowe rozjebalo się od samego otwierania. Wow, 200 zł … nie no… @Suavek dał cynk że w euro RTV jest za 49 zl. Także polecam. Wczoraj na wieczór zamówiłem, a dzisiaj o 10:00 już w dpd pickup. Taniej niż na Steam
Opublikowano środa o 10:182 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Złapałem lenia i od pewnego czasu nie wrzucałem dobroci ale dziś przyszła paczka to zapodam małe retro plus dwie nowsze pozycje.
Opublikowano środa o 11:202 dni Same zajebistości, Tenchu, Grandia, ParasiteEve, T3. Gratuluję zakupów!
Opublikowano środa o 11:482 dni Prawie zawsze kupuję w UK z nieocenioną pomocą ziomka. Gry muszą być kompletne i ładne, nigdy nie biorę w ciemno. No i przede wszystkim szukam tylko rzeczy z wishlisty. Na niektóre tytuły czekam dłuuugimi miesiącami ale cierpliwość jest częścią zabawy -_-
Opublikowano środa o 12:212 dni Marzy mi się taki solidny remake Parasite Eve i Tenchu. Ależ te gierki miały klimat.
Opublikowano środa o 14:352 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie growe zakupy tuż przed podwyżkami. Ps5 Pro za 3199zł plus napęd. Re9 i podstawka nie załapały się do fotki.Przy okazji wleciał LG G5 83' a co! Edytowane środa o 14:362 dni przez mleko2099
Opublikowano środa o 15:242 dni Ale duży telewizor. Weź ten karton za drzwi, niech sąsiedzi widzą jaki wielki kolos sąsiad sobie sprawił:)
Opublikowano środa o 15:262 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy dla zielonych i niebieskich
Opublikowano środa o 16:322 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Też skorzystałem z promocji w RTV Euro AGD i kupiłem kilka tytułów na XSX (+ Oblivion z Media Markt). A tu bonus, nie planowałem zakupu, ale gdy zobaczyłem pudełko od razu pomyślałem o nieodżałowanym Wezyrze Białegostoku. Paolo, trzymaj się tam!
Opublikowano czwartek o 10:001 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dead on Darkness, SUPER WODEN GP i Scarlet Nexus to zamówienie od Rafała z Press X - Sklep z grami (polecam).GreedFall: The Dying World to brakujący element mojego ostatniego zamówienia z Uniblo - z powodu ogłoszonej przez nacon niewypłacalności, anulowano edycję Deluxe na PS5 (XBOX dostał) i byłem zmuszony zmienić na zwykłą.STARFIELD i The Outer Worlds 2 z MediaMarkt Polska, czyli kolejne xboxowe gierki na PlayStation - gry Bethesdy wciąż nie ukończyłem na XBOXie, więc zakup chyba tylko po to, żeby nie okazało się, że za chwilę gra zniknie, albo osiągnie jakieś kosmiczne ceny, jak Indiana Jones.No i Lost Soul Aside z RTV Euro AGD w promocji za 49zł z darmową wysyłką - oczywiście wysłane w przerośniętym, gumowo-foliowym kondonie bez żadnej wkładki zabezpieczającej, ale całe szczęście obyło się bez uszkodzeń.
Opublikowano czwartek o 11:001 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skromnie, ale danie główne zaraz się instaluje.
Opublikowano czwartek o 13:401 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobre promocje, miałem jeszcze w euro Mandragora: Whispers of the Witch Tree za 99zl ale właśnie anulowali. Co za szmaciarze…
Opublikowano czwartek o 16:211 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Była ładna promocja u @Kierownik Chad no to jak tu nie brać. Nie grałem, podobno jakaś nienajgorsza, że ciekawa fabuła i że ładne widoczki.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Zainspirowany sukcesami polskiej reprezentacji (), zapragnąłem pograć w jakąś wirtualna piłeczkę, a że obecnie na rynku nie ma nic innego to postanowiłem sprawdzić najnowszą odsłonę "fify", czyli EA SPORTS FC 26.Wszystko oczywiście poprzedzone było oglądaniem gameplayów na YouTube, ale dopiero własnoręczne sprawdzenie dało mi pełen obraz beznadziei, w jakiej ta seria trwa od wielu lat.W skrócie - ten sam hokej na trawie co zawsze i za cholerę nie przypomina to prawdziwego meczu.Zrezygnowany postanowiłem wrócić do starych PESów, a że na allegro jakiś "pepik" miał do sprzedania rzekomo "Nową" kopię PES 6 na X360 to zamówiłem, mimo że akurat tej odsłony po najlepszej grze piłkarskiej ever (PES5) nie lubiłem zbytnio - oczywiście przyszła używka, z francuską okładką, połamanym pudełkiem (tu akurat wina kuriera) i pękniętą płytą, więc złożyłem reklamację, odzyskałem kasę, a złom mogę zatrzymać - może kiedyś upoluję sprawną wersję.W międzyczasie odpaliłem ten darmowy wynalazek w postaci eFootball i mimo, że gra się w to dużo lepiej niż w piłkę od EA to jednak jest strasznym raczyskiem, a brak trybów do solowego grania (jakieś tam są, ale bieda straszna) sprawia, że nie ma tam nic, czego szukam.Postanowiłem więc zakupić ostatniego PESa ever czyli eFootball PES 2021 Season Update - teraz tylko poszukać jakiegoś dobrego (i darmowego) Option File w sieci i będzie można pograć jakąś karierę.Ech... Fuck Konami...
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. W dniu 8.04.2026 o 18:32, kubicz napisał(a):Też skorzystałem z promocji w RTV Euro AGD i kupiłem kilka tytułów na XSXpo ile mieli SHf na tych wyprzedażach?
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Godzinę temu, Wredny napisał(a):Zainspirowany sukcesami polskiej reprezentacji (), zapragnąłem pograć w jakąś wirtualna piłeczkę, a że obecnie na rynku nie ma nic innego to postanowiłem sprawdzić najnowszą odsłonę "fify", czyli EA SPORTS FC 26.Wszystko oczywiście poprzedzone było oglądaniem gameplayów na YouTube, ale dopiero własnoręczne sprawdzenie dało mi pełen obraz beznadziei, w jakiej ta seria trwa od wielu lat.W skrócie - ten sam hokej na trawie co zawsze i za cholerę nie przypomina to prawdziwego meczu.Zrezygnowany postanowiłem wrócić do starych PESów, a że na allegro jakiś "pepik" miał do sprzedania rzekomo "Nową" kopię PES 6 na X360 to zamówiłem, mimo że akurat tej odsłony po najlepszej grze piłkarskiej ever (PES5) nie lubiłem zbytnio - oczywiście przyszła używka, z francuską okładką, połamanym pudełkiem (tu akurat wina kuriera) i pękniętą płytą, więc złożyłem reklamację, odzyskałem kasę, a złom mogę zatrzymać - może kiedyś upoluję sprawną wersję.W międzyczasie odpaliłem ten darmowy wynalazek w postaci eFootball i mimo, że gra się w to dużo lepiej niż w piłkę od EA to jednak jest strasznym raczyskiem, a brak trybów do solowego grania (jakieś tam są, ale bieda straszna) sprawia, że nie ma tam nic, czego szukam.Postanowiłem więc zakupić ostatniego PESa ever czyli eFootball PES 2021 Season Update - teraz tylko poszukać jakiegoś dobrego (i darmowego) Option File w sieci i będzie można pograć jakąś karierę.Ech... Fuck Konami...ile dałeś za 2021?