Opublikowano sobota o 10:424 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gierka dawno juz ograna i kupiona w cyfrze. Ale tytul tak miodny i okladka tak ladna, ze nie moglem sobie odpuscic pudla do kolekcji. Ps. Aktualnie na eShop mozna dorwac za 8zl Edytowane sobota o 11:024 dni przez Pierre Deck
Opublikowano sobota o 14:354 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czasem zamówi się z innego miejsca niż Perfect Blue bo albo nie jest dostepne albo naprawdę dobra promka. Tak właśnie było w tym przypadku i rynce opadają. Atomic z MediaMarkt - otwieram paczkomat a w środku kartonik z jednym bąblem z powietrzem ... paczuszka calkowicie otwarta, ale na szczęście nic nie uszkodzone.Dead Space z RTVEuroAGD - odbieram z tego automatu DPD i gierka wrzucona luzem w foliopaku, który chyba przez błoto był ciągnięty. Płyta lata w środku ale pudełko całe.Docisnąłem płytę przez pudełko i wskoczyła w odpowiednie miejsce.Jebać te markety pradem.
Opublikowano sobota o 14:464 dni tak euro jest okropne, już nigdy od nich gry nie zamówie choćby dawali ją za pół darmo
Opublikowano sobota o 17:444 dni 3 godziny temu, Ins napisał(a):Czasem zamówi się z innego miejsca niż Perfect Blue bo albo nie jest dostepne albo naprawdę dobra promka. Tak właśnie było w tym przypadku i rynce opadają.Atomic z MediaMarkt - otwieram paczkomat a w środku kartonik z jednym bąblem z powietrzem ... paczuszka calkowicie otwarta, ale na szczęście nic nie uszkodzone.Dead Space z RTVEuroAGD - odbieram z tego automatu DPD i gierka wrzucona luzem w foliopaku, który chyba przez błoto był ciągnięty. Płyta lata w środku ale pudełko całe.Docisnąłem płytę przez pudełko i wskoczyła w odpowiednie miejsce.Jebać te markety pradem.EuroRTV-oni smartwatcha wkładają w ten worek i wysyłają. Karton jakieś 5x za duży i zero wypełnienia- w środku zegarek, ROG też tak wysłali. Asus też tak wysłał Rogala.OLEOLE- kolekcjonerka Zeldy w worek foliowy. Dałem 2/5 ocenę na Allegro, potem dostałem meila z przeprosinami i żebym ocenę zmienił/ usunął. Zmieniłem na 1/5. MediaMarkt grę jeszcze wsadza w te małe kartony, to jeszcze spoko.
Opublikowano wczoraj o 08:36 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wleciał upgrade tuż przed podwyżkami
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Wow patrzcie grę na PC se kupilem. 200 zł to kosztowało: jakaś blaszka, dwie naklejki i klucz steam. Pudełko kartonowe rozjebalo się od samego otwierania. Wow, 200 zł … nie no… @Suavek dał cynk że w euro RTV jest za 49 zl. Także polecam. Wczoraj na wieczór zamówiłem, a dzisiaj o 10:00 już w dpd pickup. Taniej niż na Steam
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Złapałem lenia i od pewnego czasu nie wrzucałem dobroci ale dziś przyszła paczka to zapodam małe retro plus dwie nowsze pozycje.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Same zajebistości, Tenchu, Grandia, ParasiteEve, T3. Gratuluję zakupów!
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Prawie zawsze kupuję w UK z nieocenioną pomocą ziomka. Gry muszą być kompletne i ładne, nigdy nie biorę w ciemno. No i przede wszystkim szukam tylko rzeczy z wishlisty. Na niektóre tytuły czekam dłuuugimi miesiącami ale cierpliwość jest częścią zabawy -_-
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Marzy mi się taki solidny remake Parasite Eve i Tenchu. Ależ te gierki miały klimat.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie growe zakupy tuż przed podwyżkami. Ps5 Pro za 3199zł plus napęd. Re9 i podstawka nie załapały się do fotki.Przy okazji wleciał LG G5 83' a co! Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez mleko2099
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ale duży telewizor. Weź ten karton za drzwi, niech sąsiedzi widzą jaki wielki kolos sąsiad sobie sprawił.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy dla zielonych i niebieskich
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Też skorzystałem z promocji w RTV Euro AGD i kupiłem kilka tytułów na XSX (+ Oblivion z Media Markt). A tu bonus, nie planowałem zakupu, ale gdy zobaczyłem pudełko od razu pomyślałem o nieodżałowanym Wezyrze Białegostoku. Paolo, trzymaj się tam!