Opublikowano środa o 16:134 dni 57 minut temu, Wredny napisał(a):Co prawda jeszcze nie SAROS (ten ma być u mnie dopiero w sobotę), ale w ramach przygotowań wpadł do kolekcji jeden z poprzednich tytułów Housemarque - NEX MACHINA.Chyba moja ulubiona gra od nich. Szkoda, że się słabo sprzedała, bo nie wydali dodatków.
Opublikowano środa o 17:014 dni 19 minut temu, jimmy napisał(a):Saros ma naprawdę świetną okładkę.Świetna to by ona była gdyby nie pewien detal
Opublikowano środa o 18:194 dni 2 godziny temu, Square napisał(a):Chyba moja ulubiona gra od nich. Szkoda, że się słabo sprzedała, bo nie wydali dodatków.Czaję się od dłuższego czasu żeby ją ograć.
Opublikowano czwartek o 07:303 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu będę mógł sprawdzać twardość drzew w ac rally w nowej jakości. A tak serio to cieszę się jak dziecko : ]
Opublikowano czwartek o 09:143 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sarosik boży i CDA dla rankingu FPSów, który niestety nie wyszedł za dobrze xD
Opublikowano czwartek o 09:183 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolekcja figurek nieznacznie się zwiększyła - polowałem na tą figurkę Tify od prawie roku, Vanille zdobyta w dobrej cenie uzupełnia resztę bohaterów z FF XIII. Funko POP Aloy w tym pancerzu do kolekcji, zostało mi zdobyć Thunderjaw i Watcher.
Opublikowano czwartek o 09:233 dni 8 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Sarosik boży i CDA dla rankingu FPSów, który niestety nie wyszedł za dobrze xDJak wygląda top 10?
Opublikowano czwartek o 09:413 dni 13 minut temu, Josh napisał(a):Jak wygląda top 10?Nie ma w top 10 żadnego Bioshocka, a Half Life 2 nie jest na podium, dodatkowo w top 6 w zasadzie 3 serie... no nie wiemQuakeCall Of DutyHalf-LifeQuake 3Call Of Duty 4Half-Life 2Duke 3DDoom EternalMedal of Honor Allied AssaultUnreal Tournament
Opublikowano czwartek o 09:453 dni Nie jest tak tragicznie, aczkolwiek brak oryginalnego Dooma to troszeczkę KEK.
Opublikowano czwartek o 10:593 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jest i ON - Pan Konrad z allegro znów opatrzył paczkę stosowną naklejką (choć ten Pajeet wygląda trochę, jakby się najebał i nie mógł ustać na nogach)Wraz z najnowszym dzieckiem Housemarque przyszły również trzy inne gierki, będące od dawna na zakupowej liście.Dragon's Dogma II, Sackboy: A Big Adventure i KENA Bridge of Spirits - tę mam już na PS4 i tam ją nawet splatynowałem, ale jakoś tak podoba mi się wydanie PS5 z tym oznaczeniem z The Game Awards, więc wziąłem, żeby nadchodzący sequel miał się do czego przytulić na półce
Opublikowano czwartek o 11:293 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Saros boży oraz ostatnio cegiełka wsparcia dla Xbox game studios
Opublikowano czwartek o 11:403 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kierownik jak zwykle nie zawodzi! A że musi dokładać to interesu, to już inna historia
Opublikowano czwartek o 12:153 dni 2 godziny temu, Josh napisał(a):Nie jest tak tragicznie, aczkolwiek brak oryginalnego Dooma to troszeczkę KEK.Jest to wyjaśnione, w rankingu biorą udział gry które miały recenzje w magazynie. Każdy wie, że Doom to król fpsów.
Opublikowano czwartek o 12:253 dni Komuś po pijaku coś się naklikało, Mietek już wpisał do excela i tak poszło
Opublikowano czwartek o 13:423 dni Godzinę temu, Bzduras napisał(a):Komuś po pijaku coś się naklikało, Mietek już wpisał do excela i tak poszło Najlepsze, że kupiona w oficjalnym sklepie Square
Opublikowano czwartek o 13:453 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu...P.S.Mieliście kod za pre-order w pudle bo u mnie ME na maila wysyłał kod.
Opublikowano czwartek o 14:113 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ta paczka poprawi humor A kod @Kierownik Chad podesłał na allegro.
Opublikowano czwartek o 14:533 dni 41 minut temu, triboy napisał(a):Ta paczka poprawi humor A kod @Kierownik Chad podesłał na allegro.A dla nie allegrowiczów to nie ma kodu?!;D
Opublikowano czwartek o 15:173 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wszyscy wrzucają Sarosa to u mnie coś innego dla odmiany: Edytowane czwartek o 20:232 dni przez Ins
Opublikowano czwartek o 16:363 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 2x pudełko francuz (jak widać w gumie haha ), Quarry 39 zł, Scarlet 29 zł. Nexusa kiedyś nie skończyłem, bo brakło zajawki i w końcu spadł z GP. A gry masywnych lubię
Opublikowano czwartek o 18:502 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piękne siadło- jedno i drugie premiera w tym samym dniu.