Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mój pierwszy PSX. Mam już małą bibliotekę gier na Saturna teraz czas na konkurencję.

B469CB03-59AF-4B02-82C0-DA408E76B9F2.thumb.jpeg.7f0e6fc50f81d633179f912722863e27.jpeg

DF606235-7934-4235-81D7-D1DD2D86C83E.thumb.jpeg.c88f2ed1958cf2707f0542a3f0e04648.jpeg

No nie powiem, ładna konsolka. 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Daaaaawno nic nie kupowałem, ale wreszcie pękłem, bo miałem chęć zagrania w coś, co nie jest retrogierką z Gamepassa :kaz:
Co prawda rozum podpowiadał, że taki jednorazowy tytuł za tyle kasy to nie jest najmądrzejszy pomysł i że rozsądniej będzie poczekać jakieś pół roku, kiedy jego cena będzie o 100zł mniejsza...
No ale właśnie - ciśnienie zagrania w jakąś nowość zwyciężyło i mimo, że na same Resident Evil Village to ciśnienie było znikome, to jednak chęć sprawdzenia czegoś, co wreszcie choć trochę przetestuje mojego OLEDa zwyciężyła i oto jest - mój pierwszy "nie-EX" na XBOXa :xboss:
Powiem, że dziwnie się czułem, kupując tytuł z serii na coś innego, niż PlayStation, ale wiem, że platyna i tak mi nie grozi (jeszcze w życiu nie wymaksowałem żadnego Residenta), więc stwierdziłem, że walić sentymenty i skoro mam możliwość zagrania w najlepszej konsolowej jakości to trzeba z tej możliwości skorzystać :asax:

Resident Evil Village.jpg

Opublikowano

Forumowa sekta Oculusowa powiększa się. Mój pierwszy VR w życiu, element jaranka obecny :obama:

IMG_20210519_141142060.jpg

Opublikowano

Pozdro wariacie. :lapka: 

Opublikowano

Wyszedł patch pod ps5 więc szybki temat na olx, ahh nareszcie

99ee7160a0565f591b6ba91cd363b3a6.jpg

Opublikowano

Growe? Growe! Przenoszę się ostatnio na analogowe zabawy. 

IMG_20210519_182148.thumb.jpg.999dbb5e1bda9bf50f4be1833c217ffd.jpg

Jestem zachwycony zawartością. Więcej w odpowiednim temacie. 

Opublikowano

Podobno dobra gierka dla dzieci.

IMG-20210520-WA0014.jpeg

Opublikowano

@WisnieR polecam urlop/L4 bo ta gra to istny pożeracz czasu, właśnie nabiłem 135 godzin

Ja ostatnio zakupiłem to, Ring dziś przyszedł i po pierwszym podejściu jestem w domu, po zimie i covidzie kondycja poleciała na łeb, wspaniały zakup.

04C304C6-7FED-4C4A-9D1C-C4B0DBA58221.jpeg

Edytowane przez Arkady

Opublikowano

Wjechał upgrade z series 1 na dwójeczkę

ccR4TUBl.jpg

Opublikowano

IMG-20210523-124754.jpg

IMG-20210523-125803.jpg

Headset MSu, DB Atmos pięknie wchodzi teraz, MR. X w RE2 jebaniutki podnosi ciśnienie x2 jak chodzi po komisariacie.

Opublikowano

Kilka dni temu 189 zl allegro

2-3 tygodnie teraz L4 po wycięciu wyrostka - ależ będzie granie :fsg:

112YT9C.jpg

Opublikowano

W końcu zawitało :banderas:302299fe02014cdc3f8349747917b3ea.jpgf44ef846267b99de484cdb9e4f49f613.jpg

Opublikowano

Nie wiedziałem, że mam tak dużo biomutantów w piwnicy.

20210525-124254.jpg

Spoiler

Smart-Select-20210525-125928-Gallery.jpg

Opublikowano

oRc2JNb.jpg

fQhqqdL.jpg

Opublikowano

Mam i ja - @Dave Czezky jak zwykle nie zawodzi, choć bez wisiorka, bo brałem z allegro (:sweat:). Skusiła mnie lepsza cena niż w sklepiku, no i miałem jeszcze kuponik, więc :cebula: motzno.

Biomutant.jpg.2a7b7f40d9265302ac37161dcbabb8e8.jpg

No i bateryjki z innego źródła - coraz bardziej staję się botem :xboss:

Opublikowano

Stawanie się botem jest nieuniknione, ja zdradziłem markę z której się wywodzę po po 24 latach fanboystwa. No, ale 4k vs full hd mówi samo za siebie. Na pewno wrócę, bo jest sporo tytułów dla których będę zmuszony z radością wrócić, ale póki co :claptrap:

Opublikowano

no niezła jest posucha gierkowa, skoro ludzie biorą jakieś osrane biomutanty i to na premierę 

Opublikowano

Ostatnio kupiłem znowu kilka gierek i jedną konsolę 

LjM0WHl.jpg

soypARO.jpg

vQb3VZJ.jpg

Fajny zestaw w bardzo dobrym stanie. 

satwBdZ.jpg

Nowy GBA w dobrym stanie technicznym, wizualnie już trochę gorzej, ale jak ma się zaplecze nowych obudów to można coś takiego wyczarować

BylGmBy.jpg

tItEezT.jpg

Przyszła obudowa i nowy ekran LCD, a że w domu GBA nie brakuje to sobie zrobiłem podświetlenie.

Spoiler

GwY96rS.jpg

YEtEQP9.jpg

dy7MxRE.jpg

Różnicę widać gołym okiem, a konsola z LCD ma 10 poziomów podświetlenia. 

prQLPB8.jpg

kdD8VU6.jpg

k4oQGbz.jpg

CSRLE42.jpg

oEfWEDm.jpg

RxklvQL.jpg

No i udało się w dobrym stanie kupić Metroid na GBA 

HxdCEXH.jpg

Ostatnio ciężko kupić w dobrej cenie. 

Opublikowano

Mnie, żonka zrobiła przedwczesny prezent na imieniny i czuję się jakbym wrócił do techbazy.

IMG20210527214547.jpg