Opublikowano 11 grudnia 20213 l Jest darmowy update pod PS5, ale faktycznie była bardziej promowana na next gen. Edytowane 11 grudnia 20213 l przez ginn
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Jest i "Super Mario Collection", czyli mój pierwszy growy nabytek na SNESa! Powiem wam, że chyba nigdy się tak nie jarałem kupnem Mario jak teraz No i w końcu mam jakąś grę, która może mnie przyciągnąć przed konsolę na dłużej. Poza tym, standardowe powiększanie zbioru na Xboxa One. Wolfensteina wziąłem, bo "The Old Blood" skończyłem całkiem niedawno i chętnie zagram w część poprzednią. Robiłem już raz nawet podejście do tej gry, też na XO, ale wtedy trafiłem na "niemca" i zwróciłem grę tak szybko jak kupiłem. Gearsy to taki totalnie odpałowy zakup. Szukałem czegoś jeszcze do kupienia i stwierdziłem, że sprawdzę o co kaman z tą serią, bo prawdę mówiąc nigdy nie miałem z nią większej styczności. Jakoś tak te "przyszłościowe" shootery (z wyjątkami) nie przyciągają. Może tym razem będzie lepiej?
Opublikowano 12 grudnia 20213 l PC cyfrowo, Xbox cyfrowo, PS5 cyfrowo....ale Switch-a to nie wypada cyfrowo, zakupy w tym tygodniu: Edytowane 12 grudnia 20213 l przez Labtec
Opublikowano 12 grudnia 20213 l 44 minuty temu, Labtec napisał: PC cyfrowo, Xbox cyfrowo, PS5 cyfrowo....ale Switch-a to nie wypada cyfrowo, zakupy w tym tygodniu: Chyba coś nie pykło ze zdjęciem.
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. słuchaweczki do ps4/pc na blackweekowej promocji switch oled z media marktu po okazyjnej cenie i trochę akcesoriów garść gierek z media marktu i od Czezky'iego dodatkowe pierdoły myślę, że ten okres świąteczny będzie całkiem udany
Opublikowano 12 grudnia 20213 l 1 hour ago, adasiulko said: Chyba coś nie pykło ze zdjęciem. dzięki, poprawione
Opublikowano 12 grudnia 20213 l W dniu 11.12.2021 o 19:31, Quake96 napisał: Robiłem już raz nawet podejście do tej gry, też na XO, ale wtedy trafiłem na "niemca" i zwróciłem grę tak szybko jak kupiłem. Nie chcę Cię martwić, ale Wolfenstein to taka gra, w której dość często trafiasz na Niemców Oczywiście żarcik i rozumiem, że chodzi o paskudne USK na okładce i cenzurę u tych oszołomów - też unikam jak ognia. 1 godzinę temu, golab napisał: słuchaweczki do ps4/pc na blackweekowej promocji I chyba też sobie takie sprawię do PS5, bo niby i tak ten dźwięk 3D ma działać na wszystkim, a k#rwica mnie bierze na samą myśl noszenia na głowie niewygodnych słuchawek od Sony. Mam A50 (tylko te 3gen) na XBOXa i to najwygodniejsze słuchawki, jakie miałem na łbie. Ile dałeś?
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Godzinę temu, Wredny napisał: Oczywiście żarcik i rozumiem, że chodzi o paskudne USK na okładce i cenzurę u tych oszołomów - też unikam jak ognia. Też nie do końca trafiłeś USK mnie "wisi" w sumie, cenzurę mógłbym pewnie znieść, ale gra mi się odpaliła po germańsku i nie dała zmienić języka. Poczytałem i się okazało, że "ten typ tak ma już" więc darowałem sobie taką grę
Opublikowano 13 grudnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Muszę się pochwalić JEBANE 800 STRON KOMIKSOW Z ME
Opublikowano 13 grudnia 20213 l 1 minutę temu, XM. napisał: Muszę się pochwalić JEBANE 800 STRON KOMIKSOW Z ME mój egzemplarz ma przyjść w środę
Opublikowano 13 grudnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No to obadamy w święta o czym to jest. edit oja yebie wystarczy kupić gierke w folii i więcej plusów niz za jakiś dobry pocisk w WKP. Chore ludzie...
Opublikowano 14 grudnia 20213 l 21 godzin temu, _Red_ napisał: No to obadamy w święta o czym to jest. Mam taki sam plan. Dużo wolnego będzie to sobie poczytam zamiar pograć!
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Się tak tylko pochwale Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GOTY 2021 właśnie wyjęte z paczkomatu - trzeba sprawdzić przed końcem roku, czy i na mojej liście zajmie czołową lokatę. Uprzedzając pytania o XSX i Gamepassa informuję, że była to decyzja czysto ekonomiczna - gierka na PS4 to wydatek gdzieś o stówkę mniejszy niż koszt drugiego pada do "klocucha" Będzie ogrywane z żoną w weekend, ciekawe jak się kobita odnajdzie, bo pady to ona ma w rękach jedynie, gdy je przekłada, ścierając kurze
Opublikowano 15 grudnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zaczynam zbieranie mojego top klasyków dzieciństwa, żeby za kolejne 25 lat pokazać wnukom na czym się dziadek wychował. Rayman - jedna z pierwszych gier, które widziałem i w którą grałem na PSXie w 1995/6 roku. Rysowane tła i paleta kolorów robiły mega wrażenie. Pierwszą plansze mam wyrytą w pamięci z każdym najmniejszym szczegółem. Heart of Darkness zawsze chciałem przejść, a nigdy nie udało mi się nawet zagrać. Pamiętam tylko, że główny bohater strzelał z jakichś piorunów w cienie, które go atakowały - pewnie wideorecencje widziałem w jakimś Escape z narracją Tomasza Knapika
Opublikowano 15 grudnia 20213 l Z Heart of Darkness mam dokładnie tak samo - też zawsze chciałem zagrać, bo to gierka od Erica Chahi - twórcy mojego ukochanego Another World, ale jakoś nigdy nie kupiłem/spiraciłem i zupełnie zapomniałem. Teraz nawet pierwszego Plejaka nie mam już, żeby to nadrobić
Opublikowano 16 grudnia 20213 l 7 godzin temu, Wredny napisał: Teraz nawet pierwszego Plejaka nie mam już, żeby to nadrobić Masz Xboxa, ściągnij sobie darmowy port (albo emulator PSX) i nadrobisz.
Opublikowano 16 grudnia 20213 l obiecywałem sobie że nic już nie kupię spod skrzydeł EA ale nie wyszło
Opublikowano 16 grudnia 20213 l Heart of Darkness dostałem razem z PSXem na komunię. Piękna gra, całkiem niedawno z nostalgii oglądałem walktrough. A tutaj zakup świąteczny: