Opublikowano 8 marca 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sega Mega Cd 2 kupiona dość okazyjnie Edytowane 8 marca 20232 l przez czapa
Opublikowano 9 marca 20232 l Mortal Kotek 11, totalnie się zawiodłem na branży Gierkova gdy ujrzałem kod w pudełku na dodatki. Ja myślałem, że to wszystko na płycie będzie
Opublikowano 10 marca 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Prawdopodobnie ostatnie zakupy na switcha przez Zeldą, chociaż kto wie.
Opublikowano 10 marca 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dwie nowe zabawki i Samus prosto z japonii
Opublikowano 10 marca 20232 l Godzinę temu, Grabek napisał: Dwie nowe zabawki i Samus prosto z japonii Ale jak to z Japonii? Kupiłeś go na naszym rynku czy ściągałeś gdzieś z innego?
Opublikowano 10 marca 20232 l 28 minutes ago, Elitesse said: Ale jak to z Japonii? Kupiłeś go na naszym rynku czy ściągałeś gdzieś z innego? Amazon.jp xd nie wiedzialem ze europejczyk ma dwustronna okladke a roznics wyszla 40pln
Opublikowano 10 marca 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwszy zakup na konsolę której nie posiadam:)
Opublikowano 10 marca 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Niniejszy zakup dedykuję kolegom z tematu o BOTW Spoiler nienawidzę was, chu.jki
Opublikowano 11 marca 20232 l 16 godzin temu, Grabek napisał: Amazon.jp xd nie wiedzialem ze europejczyk ma dwustronna okladke a roznics wyszla 40pln Chodziło mi o TV Jeżeli też z Japonii to jak wygląda sprawa z kosztami transportu do PL? Z gwarancją, z ceną itp? Słyszałem o takich, którzy mając do wyboru nowy produkt made in china woleli wybrać made in japan pomimo tego, że ten drugi był wersją wystawową. W tym przypadku chodziło akurat o aparaty cyfrowe i zakup przez pewnego Chińczyka tegoż aparatu na własne potrzeby w Japonii
Opublikowano 11 marca 20232 l 53 minuty temu, Elitesse napisał: Chodziło mi o TV Jeżeli też z Japonii to jak wygląda sprawa z kosztami transportu do PL? Z gwarancją, z ceną itp? Słyszałem o takich, którzy mając do wyboru nowy produkt made in china woleli wybrać made in japan pomimo tego, że ten drugi był wersją wystawową. W tym przypadku chodziło akurat o aparaty cyfrowe i zakup przez pewnego Chińczyka tegoż aparatu na własne potrzeby w Japonii Przeczytaj jeszcze raz jego posta
Opublikowano 11 marca 20232 l 5 minut temu, Ukukuki napisał: Przeczytaj jeszcze raz jego posta Czytałem dwa a nawet trzy razy ale musiałem poprosić google o pomoc Myślałem, że on tak napisał o samsungu Nie jestem Nintendowy więc nie skojarzyłem.
Opublikowano 11 marca 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moje ostatnie zakupy to Metroid oraz import Tetrisa z Japonii. No i trochę prasy, nowego i prawdziwego retro. Uwielbiam Świat Gier Komputerowych, kupuję nawet numer których nie miałem za dzieciaka. Dobrze się to czyta, do tego ta okładka z Fallout z 98 spokojnie mogła by przyozdobić nowy numer PSXE i nie było by wstydu. Okładka z Heroes 3 to się źle zestarzała xd
Opublikowano 11 marca 20232 l 30 minut temu, Ukukuki napisał: Moje ostatnie zakupy to Metroid oraz import Tetrisa z Japonii. No i trochę prasy, nowego i prawdziwego retro. Uwielbiam Świat Gier Komputerowych, kupuję nawet numer których nie miałem za dzieciaka. Dobrze się to czyta, do tego ta okładka z Fallout z 98 spokojnie mogła by przyozdobić nowy numer PSXE i nie było by wstydu. Okładka z Heroes 3 to się źle zestarzała xd ten Tetris skąd i za ile piękny kawalerze?
Opublikowano 11 marca 20232 l Nie możecie poczekać aż przejdę i kupić ode mnie używkę?Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 marca 20232 l @tlas Matko, myślałem, że jestem jedyną osobą w Polsce, która ogrywała Theatrhythm
Opublikowano 12 marca 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. @WisnieR Wyjdzie tyle samo, a hajpik nie wróci Kilka ostatnich zakupów Coś tu się porobiło przy scaleniu Jakby ktoś mógł usunąć to zdublowane to