Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ogólnie tego nie robię, ale w tak epokowym dniu, podzielę się radością.

SIEMA ENIUUU

573DE9A0-3F97-4C30-8995-FC4ECF328569.jpeg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

...to nie Zelda, ale też jest zajebiście :)

eWVNoJ8.jpg

Opublikowano

To nie jest święto przegrywów, to święto zagrajmerów :banderas:

image.thumb.jpeg.f3b95554e959040e68314e4ae20129b8.jpeg

Opublikowano
30 minut temu, Assassins_78 napisał:

...to nie Zelda, ale też jest zajebiście :)

eWVNoJ8.jpg

najlepszy post na stronie, ile fantastycznych gier na jednym obrazku :obama: swoją drogą - podłączasz PS3 pod 4K czy masz dedykowany telewizor?

Opublikowano

Taka PREMIERA, to nawet ja zrobię wyjątek.

Bo też już jestem przygotowany zestawem każdego Zeldziarza na wieczór pełen niezapomnianych wrażeń. 

1683895842049.thumb.jpg.f43aeacd0462b40d7e1fafc0fda72c55.jpg

Opublikowano

Przejrzę tylko artbook i zabieram się za granie :banderas:

IMG_0733.jpeg

Opublikowano
5 godzin temu, Czoperrr napisał:

Na tym łózku dzieje się magia 

Patrząc po pewnym padzie, napewno ràczki nie są na kołdrze :) 

Opublikowano

Wada tych dużych sklepów? Pakują jak gowno

IMG_2147.jpeg

Opublikowano

Ja też się nabrałem na te sztuczki skośnych. Nie planowałem, nie zamawiałem niczego. Byłem obok Media Marktu, więc z ciekawości zajrzałem, czy na mojej wiosce w ogóle słyszeli o takiej gierce. I stał jeden Switch i trzy kolekcjonerki. Jakby wiedzieli, że dużo mi nie trzeba. Nawet jakieś pierdoły dorzucili gratis. Mój pierwszy sprzęt Nintendo od czasu GameBoy Advance. Pewnie skończy się na założeniu konta w tym słynnym sklepie z Warszawy i zamawianiu innych gierek. Co ja najlepszego uczyniłem.

zelda.jpg

Opublikowano
17 minut temu, wrog napisał:

Pewnie skończy się na założeniu konta w tym słynnym sklepie z Warszawy i zamawianiu innych gierek. Co  najlepszego Spencer uczynił.

Fix :xboxssie:

Teraz odp temat, bo trzeba ustalić w CO pierw zagrać :rofl:

Opublikowano
4 godziny temu, jar3czek napisał:

Standardowo Zelda, do tego kilka tytułów do ogrania/na półeczkę, Grip + Case do Switcha i zaległy Steam Deck kupiony podczas promki (na którym gram dużo więcej niż planowałem i z którego zakupem niepotrzebnie się wstrzymywałem):

SZj9f4q.jpg

6j5Om2M.jpg

rGMSNhP.jpg

oFNIhBQ.jpg

Jakie ustawienia dla gothica ?

Opublikowano

Mam i ja :)

20230512_171637.thumb.jpg.4225bab9beef0aefbae3fa6e167a66fe.jpg

20230512_171853.thumb.jpg.244494624ee4c9e45276d6cf689145bf.jpg

20230512_172114.thumb.jpg.4c05e5a1be95abe4bc69867e2771e862.jpg

Jeżeli komuś te naklejki, plakat i moneta niepotrzebne to z chęcią przygarnę za jakąś rozsądną kwotę :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano
23 minuty temu, XM. napisał:

Jakie ustawienia dla gothica ?

Parę modów (trzeba do tego zmienić wersję gry w steam na beta z obsługą steam workshop i później w samym workshop w chyba społeczności gry wyklikać dane mody, nie trzeba się bawić z żadnymi plikami ręcznie) do usprawnienia gameplayu i natywnej obsługi pada + własny układ dodatkowych klawiszy do quick save i quick load (powinno go znaleźć w układach społeczności po takiej nazwie jak na screenie.
Dorzucam też ustawienia tych modów w samej grze, bo już nie pamiętam które to default, a które opcje zmieniałem. Do graficzki w DX11 trzeba tylko jeszcze dodać dodatkowy DLL w trybie pulpitu, ale to już szczegóły mogę na priv podrzucić albo w innym temacie na forum.

Screeny z configiem Steam/gry:
https://imgur.com/a/kJpwqQx 

Opublikowano

Oj ta Zelda troszkę będzie miała sprzedaż, jak nawet w kraju ekosystemu xbox takie zainteresowanie. Dziś np była taka kolejka na nocną premierę w PB - jakieś kilkaset osób…

75CF876E-1EE5-4F43-BADB-C99EED879DFD.png

Oj ta Zelda troszkę będzie miała sprzedaż, jak nawet w kraju xboxa takie zainteresowanie. Dziś np była taka kolejka na nocną premierę w PB - jakieś kilkaset osób…

Opublikowano

Wszyscy mają mambe mam i ja :bella:

IMG_20230512_182225.jpg

Opublikowano

5EF6C948-1D76-4966-8AA3-23CC3410FDB2.thumb.jpeg.bbf383f9bf41e87d1f8be9693607c4ae.jpeg

Po 6 latach czas na kolejną świetną przygodę :wub:

Z paczkomatu wytargałem też to cudo. Pentium 233 mmx, akcelerator Ati 2MB, 160MB ramu i dysk talerzowy 5GB.

8BF6D4E2-6221-4D3E-A103-9A0EAAC30013.thumb.jpeg.1cefb25c1432f2ada7d686ee58ae0a90.jpeg

Opublikowano

I z ciekawości - na co Ci to?

Opublikowano

............ od środy czekałem, a dziś przyjechało kurierem. :wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub:

Myśłałem że już nie przyjedzie, czasem warto byc cierpliwym :) 

VVHkyM9.jpgiF5F7uo.jpgjZtVsBJ.jpg0TVgPwc.jpg

Opublikowano

Bo przepakowuje to samo żeby zaraz spamować kolejnymi postami. 
Jednak ping ma stajla, jak już wrzuci foty to jest kopara na podłodze a nie takie pierdy pięć razy dziennie.