Opublikowano 12 maja 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ogólnie tego nie robię, ale w tak epokowym dniu, podzielę się radością. SIEMA ENIUUU
Opublikowano 12 maja 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ...to nie Zelda, ale też jest zajebiście
Opublikowano 12 maja 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To nie jest święto przegrywów, to święto zagrajmerów
Opublikowano 12 maja 20231 r 30 minut temu, Assassins_78 napisał: ...to nie Zelda, ale też jest zajebiście najlepszy post na stronie, ile fantastycznych gier na jednym obrazku swoją drogą - podłączasz PS3 pod 4K czy masz dedykowany telewizor?
Opublikowano 12 maja 20231 r @Paolo de Vesir PS3 podłączam pod monitor 27" 1080p - PS5 pod TV 4K Mam nadzieję, że się to kiedyś zmieni
Opublikowano 12 maja 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Taka PREMIERA, to nawet ja zrobię wyjątek. Bo też już jestem przygotowany zestawem każdego Zeldziarza na wieczór pełen niezapomnianych wrażeń.
Opublikowano 12 maja 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przejrzę tylko artbook i zabieram się za granie
Opublikowano 12 maja 20231 r 5 godzin temu, Czoperrr napisał: Na tym łózku dzieje się magia Patrząc po pewnym padzie, napewno ràczki nie są na kołdrze
Opublikowano 12 maja 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wada tych dużych sklepów? Pakują jak gowno
Opublikowano 12 maja 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja też się nabrałem na te sztuczki skośnych. Nie planowałem, nie zamawiałem niczego. Byłem obok Media Marktu, więc z ciekawości zajrzałem, czy na mojej wiosce w ogóle słyszeli o takiej gierce. I stał jeden Switch i trzy kolekcjonerki. Jakby wiedzieli, że dużo mi nie trzeba. Nawet jakieś pierdoły dorzucili gratis. Mój pierwszy sprzęt Nintendo od czasu GameBoy Advance. Pewnie skończy się na założeniu konta w tym słynnym sklepie z Warszawy i zamawianiu innych gierek. Co ja najlepszego uczyniłem.
Opublikowano 12 maja 20231 r 17 minut temu, wrog napisał: Pewnie skończy się na założeniu konta w tym słynnym sklepie z Warszawy i zamawianiu innych gierek. Co najlepszego Spencer uczynił. Fix Teraz odp temat, bo trzeba ustalić w CO pierw zagrać
Opublikowano 12 maja 20231 r 4 godziny temu, jar3czek napisał: Standardowo Zelda, do tego kilka tytułów do ogrania/na półeczkę, Grip + Case do Switcha i zaległy Steam Deck kupiony podczas promki (na którym gram dużo więcej niż planowałem i z którego zakupem niepotrzebnie się wstrzymywałem): Jakie ustawienia dla gothica ?
Opublikowano 12 maja 20231 r Mam i ja Jeżeli komuś te naklejki, plakat i moneta niepotrzebne to z chęcią przygarnę za jakąś rozsądną kwotę Edytowane 12 maja 20231 r przez Ins
Opublikowano 12 maja 20231 r 23 minuty temu, XM. napisał: Jakie ustawienia dla gothica ? Parę modów (trzeba do tego zmienić wersję gry w steam na beta z obsługą steam workshop i później w samym workshop w chyba społeczności gry wyklikać dane mody, nie trzeba się bawić z żadnymi plikami ręcznie) do usprawnienia gameplayu i natywnej obsługi pada + własny układ dodatkowych klawiszy do quick save i quick load (powinno go znaleźć w układach społeczności po takiej nazwie jak na screenie. Dorzucam też ustawienia tych modów w samej grze, bo już nie pamiętam które to default, a które opcje zmieniałem. Do graficzki w DX11 trzeba tylko jeszcze dodać dodatkowy DLL w trybie pulpitu, ale to już szczegóły mogę na priv podrzucić albo w innym temacie na forum. Screeny z configiem Steam/gry: https://imgur.com/a/kJpwqQx
Opublikowano 12 maja 20231 r Oj ta Zelda troszkę będzie miała sprzedaż, jak nawet w kraju ekosystemu xbox takie zainteresowanie. Dziś np była taka kolejka na nocną premierę w PB - jakieś kilkaset osób… Oj ta Zelda troszkę będzie miała sprzedaż, jak nawet w kraju xboxa takie zainteresowanie. Dziś np była taka kolejka na nocną premierę w PB - jakieś kilkaset osób…
Opublikowano 12 maja 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po 6 latach czas na kolejną świetną przygodę Z paczkomatu wytargałem też to cudo. Pentium 233 mmx, akcelerator Ati 2MB, 160MB ramu i dysk talerzowy 5GB.
Opublikowano 12 maja 20231 r Może do retro gierek? Wiele naprawdę starych tytułów nie radzi sobie z dzisiejszymi komputerami. @Ukukuki
Opublikowano 12 maja 20231 r ............ od środy czekałem, a dziś przyjechało kurierem. Myśłałem że już nie przyjedzie, czasem warto byc cierpliwym
Opublikowano 12 maja 20231 r Bo przepakowuje to samo żeby zaraz spamować kolejnymi postami. Jednak ping ma stajla, jak już wrzuci foty to jest kopara na podłodze a nie takie pierdy pięć razy dziennie.