Opublikowano 29 grudnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie zakupy w tym roku. Chyba
Opublikowano 29 grudnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dwie gry na 7/10 oraz Bloodborne. Nic szczególnego.
Opublikowano 30 grudnia 20186 l 16 godzin temu, II KoBik II napisał: Sylvan czemu RDR z PS3? Don KoBik Jeżeli chodzi o to dlaczego gra z trójki obok RDR II, to jak już wspomniałem - dla towarzystwa (ładnie się prezentuje). Natomiast jeżeli chodzi o fakt dlaczego wersja na ten sprzęt, to zanim kombo Xbox One + Forza mnie zauroczyło, grałem głównie na konsoli Sony. Zaległości specjalnych nie mam, niemniej pierwszeństwo raczej mają nowe pozycje. Zatem, gdy na rynku zagości sezon ogórkowy chyba odświeżę RDR w wersji GOTY (Undead Nightmare miło wspominam), ale to na One X z tytułu 4k. A mając obie wersję na sprzęcie M$, pozostanie zakupić dla równowagi we wszechświecie RDR II Remastered na piąte PS - bo to, że za jakiś czas się pojawi jest niemal pewne i oby do tego czasu wyeliminowali kilka bolączek tej gry (m.in. chowanie się za osłonami). Mam nadzieje, że ciekawość zaspokoiłem, a i miałeś rację odnośnie Odyssey, jest zdecydowanie (jak to elegancko ująłeś) barwniejsza od poprzedniczki. Jednak o tym, to już w tamtejszym temacie porozmawiamy.
Opublikowano 30 grudnia 20186 l 15 godzin temu, Royal napisał: Dwie gry na 7/10 oraz Bloodborne. Lepiej tego bym nie ujął.
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Troche nie zakupy growe, ale troche przez Mutant YZ, wiec wklejam tutaj.
Opublikowano 30 grudnia 20186 l 2 godziny temu, Sylvan Wielki napisał: Don KoBik Jeżeli chodzi o to dlaczego gra z trójki obok RDR II, to jak już wspomniałem - dla towarzystwa (ładnie się prezentuje). Natomiast jeżeli chodzi o fakt dlaczego wersja na ten sprzęt, to zanim kombo Xbox One + Forza mnie zauroczyło, grałem głównie na konsoli Sony. Zaległości specjalnych nie mam, niemniej pierwszeństwo raczej mają nowe pozycje. Zatem, gdy na rynku zagości sezon ogórkowy chyba odświeżę RDR w wersji GOTY (Undead Nightmare miło wspominam), ale to na One X z tytułu 4k. A mając obie wersję na sprzęcie M$, pozostanie zakupić dla równowagi we wszechświecie RDR II Remastered na piąte PS - bo to, że za jakiś czas się pojawi jest niemal pewne i oby do tego czasu wyeliminowali kilka bolączek tej gry (m.in. chowanie się za osłonami). Mam nadzieje, że ciekawość zaspokoiłem, a i miałeś rację odnośnie Odyssey, jest zdecydowanie (jak to elegancko ująłeś) barwniejsza od poprzedniczki. Jednak o tym, to już w tamtejszym temacie porozmawiamy. Wszystko w temacie. Kurde głowa mnie boli jak patrze na backlog a za chwile wychodzą kolejne tuzy z kategorii must have. Jezusku daj mnie 48h na dobe. Tylko tyle chce.
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W sylwestra będę grał w grę
Opublikowano 30 grudnia 20186 l 29 minut temu, Yakubu napisał: Ragnar Sadowski Cydr w sylwestra zakończony fapaniem się do etykiety?
Opublikowano 30 grudnia 20186 l 44 minuty temu, MAJOCHEY_PL napisał: Cydr w sylwestra zakończony fapaniem się do etykiety? Piwo troche za stare jak na Yakuba. :v
Opublikowano 1 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miałem czekać do nowej odświeżonej wersji Switcha ale trafiła się okazja na olx jako nieudany prezent z jeszcze nierozpakowaną gierką. Plus uzupełnienie kolekcji na 3DSa.
Opublikowano 2 stycznia 20196 l Szczęśliwego Nowego Roku. Nie wiem jak Wam, ale mi Nowy Rok coraz bardziej zaczyna się podobać.
Opublikowano 2 stycznia 20196 l Ku,rwa musiałem się mocno nagimnastykować aby doczytać co to za gierka xd
Opublikowano 2 stycznia 20196 l Pierwsza nowa gierka w tym roku (chociaż kupowana kilka miesięcy wstecz): Fast Striker, numerek 1237 z 2200. Lubię shmupy i szanuję NG DEV Team, więc trzeba było dorwać swoją kopię, zwłaszcza przy takim nakładzie. Edytowane 2 stycznia 20196 l przez ping
Opublikowano 2 stycznia 20196 l 2 godziny temu, ping napisał: ....szanuję NG DEV Team... No to jesteś jedną z niewielu osób. Wiele złego słyszałem o nich ale to w społeczności Neo Geo. Nawet chciałem od nich gierkę kupić na MVSa ale kumpel mi odradzał. I w sumie słusznie bo był to 2015 rok a gierka miała tyle razy przekładaną premierę ,że do dzisiaj nie wyszła xD. Jednak Kraut Buster wygląda kozacko
Opublikowano 2 stycznia 20196 l Dziś odebrałem ostatnią przesyłkę z zakupów robionych w świta, tak więc można dodać w jednym poście.Zestaw naprawczy do mojego prosiaka, po operacji jest o wiele ciszej Ciuszki dla geeka
Opublikowano 2 stycznia 20196 l 4 minuty temu, Ukukuki napisał: No to jesteś jedną z niewielu osób. Wiele złego słyszałem o nich ale to w społeczności Neo Geo. Nawet chciałem od nich gierkę kupić na MVSa ale kumpel mi odradzał. I w sumie słusznie bo był to 2015 rok a gierka miała tyle razy przekładaną premierę ,że do dzisiaj nie wyszła xD. Jednak Kraut Buster wygląda kozacko Społeczność NeoGeo jest bardzo specyficzna, a ja nie pogardzę dobrym shmupikiem. Kraut Bustera kupił kolega lata wstecz - od czasu do czasu zastanawia się głośno nad tym kiedy w końcu go dostanie...
Opublikowano 2 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No i gierka, za którą poleci stos minusów, ale mi tam w jedynkę grało się spoko i była to jedna z dwóch gier, którą skończyła w całości moja żona, teraz też pogramy
Opublikowano 2 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Świąteczne prezenty - powrót do II WŚ jedna gierka do singla, druga do multi, chyba nie muszę mówić która to która xD