Opublikowano 27 kwietnia 20195 l W dniu 26.04.2019 o 19:59, Ukukuki napisał: Dwa starocie i nowe słuchawki. Wiedźmina przejdę sobie jeszcze raz, nie pamiętam już wersji PCtowej ale nie czuję regresu grafiki. Poza paskudną okładką, więcej się już tych logo pewnie nie zmieściło. W tą odsłonę Raymana nigdy nie grałem to nadrobię. A słuchawki w promocji za 270 zł z wysyłką więc jestem zadowolony. W recenzjach piszą ,że ta rewizja jest o niebo lepsza. Mam nadzieje ,że to prawda i się nie rozleci. A gdzie taka cena za headset ?
Opublikowano 27 kwietnia 20195 l 19 minut temu, Oldboy napisał: A gdzie taka cena za headset ? Na łowcach ostatnio było z jakiegoś sklepu z Anglii. https://lowcygier.pl/sprzet-akcesoria/sony-playstation-headset-gold-w-wersji-bialej-i-czarnej-po-ok-264-zl-z-wysylka-do-polski-w-365games/
Opublikowano 28 kwietnia 20195 l 12 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Tak zapytam z ciekawosci, ile za PSP? Piękna sztuka. Musiałem mocno negocjować i odkupiłem za 90 zł konsole i po 15 za gry.
Opublikowano 28 kwietnia 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pograłem trochę i tak samo jak na SNES Donkey>Mario 2D imo.
Opublikowano 29 kwietnia 20195 l 23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Pięknie się to prezentuje Jedynka w komplecie? Ile dałeś? Komplet, wsio po angielsku za 250zł, stan prawie idealny (kilka rys na pudełku). Ostatnio widziałem jak na Allegro poszła nówka w folii za 1250zł huhu.
Opublikowano 29 kwietnia 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takie powroty to ja mocno szanuję. Dzięki panie Spencer. Tak sie robi remastery za free
Opublikowano 30 kwietnia 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. I tyle z mojej twardej i silnej psychiki Poczekan, kupie później... Ja yhmy chyba ty. Co ten urlop robi z ludźmi xD
Opublikowano 30 kwietnia 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chciałem zagrać od czasu premiery i zeszło trochę czasu, ale nadrobię:)
Opublikowano 1 maja 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moje kwietniowe klamoty. W końcu mam serię Residenta na PS2 uzupełnioną. Z lepszych rzeczy wpadło Blood Will Tell, które jak na grę ze starej generacji daje radę, intro trzyma poziom. Na szaraka w końcu zdobyłem MOH i Koudelke, na które od dłuższego czasu polowałem. No i Dragon Ball, cieszę się że zrobili coś z Yamchą bo w DBSuper pominęli tą postać srogo, to chociaż mangę się przeczyta
Opublikowano 1 maja 20195 l Tego Residenta schowaj gdzieś pod resztą kolekcji i nigdy, przenigdy tam nie zaglądaj.
Opublikowano 1 maja 20195 l Wiem, kupiłem jedynie jako uzupełnienie całej serii na PS2, bo tej akurat mi brakowało Odłożone na półkę, się będzie kurzyć.
Opublikowano 1 maja 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mało gierek, więcej sprzętu. Ale robią robotę. Dysk ssd daje niezłego kopa (szczególnie w division 2). Jednak xboxowy elite pad wciąż niepokonany. Oledzik + hdr to najwspanialsze combo do gierek/filmów. No polecam taki styl życia. P.S. Grałem godzinę w gierke i ZERO wypaleń, sieją ferment ci LCDowcy Edytowane 1 maja 20195 l przez smallv86
Opublikowano 1 maja 20195 l Oj tak, dysk SSD w konsoli to jest nowe życie. Chad 12 sekund loadingu w Division vs virgin 45 na hdd
Opublikowano 1 maja 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najlepsze limitki jakie mogą być: Artbook, Steelbook, Soundtrack na płycie i ładne opakowanie zbiorcze za niewygórowaną cenę. A dla Pstryka Kapitan Ropuch
Opublikowano 1 maja 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miała być gierka na majówkę ale odpalę dopiero w przyszłym tygodniu. Edytowane 1 maja 20195 l przez Ukukuki
Opublikowano 1 maja 20195 l @Hoipolloi za ile blood will tell udało Ci się wyciągnąć? Od roku próbuje dorwać po jakiejś normalnej cenie. Piękne zakupy.
Opublikowano 1 maja 20195 l @nadol90 250zł za 3xA, w sumie najdroższy tytuł u mnie w kolekcji, ale ta gra tanieć raczej nie będzie. Miałem kiedyś okazję kupić niemca (gra po angielsku) za 160zł ale dałem sobie spokój. Teraz te lepsze tytuły jak BWT, Kuon będą tylko drożeć.