Opublikowano 10 grudnia 20204 l I jazda na bazowym PS4, chce poczuć ten ból i zawód na miarę roku 2020.
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ja chyba gotowy na Cyberpunka będę dopiero w 2021 jak będzie szansa jakieś 30xx kupić ale pogram teraz i tak
Opublikowano 10 grudnia 20204 l No fakt wydanie zajebiste, gdzie standardem w tej chwili jest pudełko z płytą i już to nawet dojebali
Opublikowano 10 grudnia 20204 l 37 minut temu, bluber napisał: ja chyba gotowy na Cyberpunka będę dopiero w 2021 jak będzie szansa jakieś 30xx kupić ale pogram teraz i tak Smok zamiast XSX?
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Cyberek wjechał prosto z furgonu inPostu. A miałem nie kupować w tym roku... Pierwsza gra z Perfect Blue Pierwsze pudełko na nową generację Pierwsze pudełko w tym roku Pierwsze pudełko ze sklepu na jakiegokolwiek Xboxa ever Dużo tych pierwszych razów z Cyberpunkiem, oby dalsza zabawa była udana. grudzien, każdy Polak składa się w 80% z mandarynek... preload był wiec zero czekania Edytowane 10 grudnia 20204 l przez _mike
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Doszedł bundle z CP, Euro RTV tym razem nie dało dupy
Opublikowano 10 grudnia 20204 l 45 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Smok zamiast XSX? XSX kupiłem na premiere
Opublikowano 10 grudnia 20204 l 50 minut temu, _mike napisał: Cyberek wjechał prosto z furgonu inPostu. A miałem nie kupować w tym roku... Pierwsza gra z Perfect Blue Pierwsze pudełko na nową generację Pierwsze pudełko w tym roku Pierwsze pudełko ze sklepu na jakiegokolwiek Xboxa ever Dużo tych pierwszych razów z Cyberpunkiem, oby dalsza zabawa była udana. Pierwszy raz będzie bolało
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Night City NADCHODZĘ Gierka A i wódeczka się chłodzi na sobotę, co by łatwiej było przymknąć oko na bugi, glitche i gówno rozmazane, tu i ówdzie
Opublikowano 11 grudnia 20204 l niby mam już na steamie i w gamepassie, ale jednak nie ma to jak z misiem pod kołderką
Opublikowano 11 grudnia 20204 l Switch, kołderka, łóżeczko, miś... już czas zmienić nick na Maciusia.
Opublikowano 11 grudnia 20204 l Ja wiem, że wszyscy poszli w CP2077, rozumiem bo też czekałem. Jednak wolę dalej czekać obserwując sytuację i ogrywając zaległości które już połatali i pięknie wyglądają i śmigają.
Opublikowano 11 grudnia 20204 l 2 minuty temu, Boomcio napisał: Jednak wolę dalej czekać obserwując sytuację i ogrywając zaległości które już połatali i pięknie wyglądają i śmigają. No to z tą Valhallą to się awruk zdziwisz
Opublikowano 11 grudnia 20204 l 3 minuty temu, Bzduras napisał: No to z tą Valhallą to się awruk zdziwisz Pozwolisz, że zacytuję większość postów z tematu CP2077 - "Po czterech godzinach gry żadnych bugów".
Opublikowano 11 grudnia 20204 l A to nawet mógłby być mój, tylko u mnie błędy były znikome i w niewielkiej ilości Tak czy siak baw się dobrze - gierka fajna, ale brakuje jej trochę szlifu. Hmm, to w sumie też brzmi jak jakiś post o Cyberpunku
Opublikowano 11 grudnia 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu przyjechało BYDLECIĄTKO B Y D L E C I Ą T K O
Opublikowano 11 grudnia 20204 l 1 minutę temu, Redmitsu napisał: B Y D L E C I Ą T K O Taka moc nie bierze się znikąd