Plugawy 3 661 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Za bardzo się spinacie. Chodziło mi o to, że większość przelatuje przez grę, po drodze coś tam znajduje, ale olewa szukanie reszty znajdziek. Potem gra leci do żyda oczywiście i szybko kolejna gra wpada a potem narzekanie, że nie ma w co grać bo wszystko liźnięte powierzchownie. I też nie chodziło mi o szukanie znajdziek dla trofek tylko o samą zabawę. Nie wiem jak wy, ale jak grałem w stare gierki z sekretami dajmy na to w Q2 to pare razy grę przechodziłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Ja przed erą aczików/trofeów też starałem się maksować niektóre tytuły. W jRPGach zawsze grindowałem level na maxa, żeby mieć łatwiej w późniejszej części gry, a w takim Burnout 3 Takedown brakowało mi dwóch signature takedown'ów do 100%. Niektórzy mają jednak inne podejście i trudno - może lepsze od naszego/mojego? Takie "powierzchowne zaliczenia" pozwalają ukończyć dużo więcej tytułów i czasem też chciałbym mieć takie podejście, bo jak ktoś stara się maksować kolejne gry to później kupka wstydu sięga dziesiątego piętra - wiem coś o tym. W każdym razie DOOM będzie splatynowany - nie ma innej opcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Za bardzo się spinacie. Chodziło mi o to, że większość przelatuje przez grę, po drodze coś tam znajduje, ale olewa szukanie reszty znajdziek. Potem gra leci do żyda oczywiście i szybko kolejna gra wpada a potem narzekanie, że nie ma w co grać bo wszystko liźnięte powierzchownie. I też nie chodziło mi o szukanie znajdziek dla trofek tylko o samą zabawę. Nie wiem jak wy, ale jak grałem w stare gierki z sekretami dajmy na to w Q2 to pare razy grę przechodziłem. A to pardon monsieur. Sam owszem biegam i zbieram co sie da, ale jesli cos przeocze lub jesli nie potrafie znalezc wejscia to po prostu to olewam. Staram sie jednak zrobic wszytskie wyzwania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Haha, ostatni ultra poziom to masakra jakich mało, a zrobić trofeum to chyba mi trochę zajmie, buehuehe dla hardkorów, na konsoli dużo trudniej zrobić całą grę na tym poziomie niż na pc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Ale dla trofki nie musisz calej gry na nim przechodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 No dokładnie - trzeba przejść tylko jeden konkretny poziom, chyba nawet pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Tylko pierwszy level, kilka śmierci poniosłem ale później przeszedłem z rozpędu drugi Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 pojawilo sie te DLC w koncu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 ile mniej więcej zajmuje przejście bez lizania ścian/ile jest misji? Nie wiem czy mam sobie dawkować przyjemność czy mogę przyśpieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Jest 12 albo 13 misji, bez ogladania wszystkiego mysle ze to bedzie 11-13 godzin. Ja przechodziłem w 20h ale to na wysokim poziomie trudnosci, powtarzałem niektóre momenty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Dla tych którym wcześniej nie wpadał zglichowany IDKFA, wystarczy teraz po patchu odpalić grę i platynka wasza, mi już wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 1 dodatek podobno ma sie ukazac 5 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Szkoda że nie do singla tylko do multi w które nikt nie gra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) ja tam bede gral, o ile juz z serwerow na Pececie wszystkich nie wywialo. Na PS4 raczej watpie, by graczy online bylo mniej niz w takim Rainbole - a tu przeciez nie trzeba skladac calej druzyny, by sluchac, kto kogo "poranil" Edytowane 28 Lipca 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Ja osobiście Doom'a sprzedałem. Przyznaję... twierdziłem, że to będzie mesjasz na multi. Tak było dopóki nie zagrałem w Overwatch. Z przykrością sprzedawałem swój egzemplarz Doom'a ponieważ to naprawdę dobra gra i w multi również świetnie się grało. Jednak Blizz to blizz i zabił tegoroczną konkurencję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Nie pier.dolcie ze multi juz zdechlo w tej grze na ps4? Cytuj Odnośnik do komentarza
piotrekoka 21 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Nie dawno pożyczyłem grę. Trzy dni temu zacząłem grać w multi i nie zauważyłem żeby były jakieś problemy z wyszukiwaniem graczy. Chwila i jest całe looby. Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 To mam nadzieje ze do wrzesnia beda ludzie nadal grac, bo czekam na obnizki ps4 a w Dooma bym z checia pogral nie tylko w singlu. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Gram od premiery z przerwami na XO, graczy znajduje cały czas bez problemu. Właśnie zasysam jakieś 13 giga patcha, ciekawe. Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez mausenberg Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Trochę ich pogięło z tym patchem, gdzie w finalnym odniesieniu sama gra na dysku zasyfia aż 66 gb miejsca, niezły rofl z id software. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nak 38 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Czy ktoś może spotkał się z problemem corrupted save'a na PS4 (wersja cyfrowa)? Wczoraj wyskoczył mi jakiś błąd i progress 10h poszedł się pieprzyć Czytałem, że niby to spatchowali dawno, a tu taka niespodzianka. Jakby ktoś wiedział co z tym fantem zrobić, to gib info plz, bo kolejny taki błąd skończy się pewnie rzutem PS4 przez pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Tylko w Doomie masz ten problem? Ja miałem tak ostatnio z game datami to musiałem zrobić format. Od tamtej pory działa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Zyje jeszcze multi na x1? Ktos z forum gra? Idzie wyszukac mecz w dominacji i tdm? Cytuj Odnośnik do komentarza
JaZzXBF 2 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Gram na PS4. Czy u Was też tak cholernie laguje ten DOOM? Dobra gra ale nie ma meczu bez lagów. Ping ok 22-26, download ponad 100 mam. Lagi tu wyglądają tak że jakby postać po prostu poruszała się w zwolnionym tempie. W skrajnych przypadkach prawie staję w miejscu.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi