Voytec 2 761 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 BTW Messer masz jeszce Left Behind do ogrania, ale Ci zazdroszczę! Matulu, masz coś nowego do odkrycia w tym uniwersum. ^_^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 słaby dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Edytowane 13 Grudnia 2016 przez Wredny Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 jbc to gramy sobie w multi Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Dzisiaj zaczalem drugie podejscie do tlou i jednak to jest sztos gierka. Za pierwszym razem skonczylem tylko prolog a potem cos sie popsulo i przestalem grac. Od 18 do teraz wlasciwie nie odszedlem od konsoli, chyba na tej generacji mi sie to nie zdazylo jeszcze (no moze przy u4). Super ekstra jest. Pewnie tu juz wszystko o tej grze zostalo powiedziane, ja tylko napisze ze jestem zaskoczony poziomem trudnosci, duzo wyzszy niz w uncharted. No i od premiery nigdy nie wpadlem na zaden spoiler takze cala historia dla mnie jest nowa. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Widzisz, ja po demku na PS3 się zniechęciłem, te dziwne stwory mnie odrzuciły od tej gry. Ciągle mam w pamięci ten tytuł i ciągle się waham czy do niego wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 To nie są stwory. To są chorzy ludzie. Zagraj od początku to się dowiesz co i jak oraz nauczysz się jak z nimi walczyć lub omijać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Początek gry, słuchawki na uszach albo jakiś dobry sprzęt audio i odlecisz. Nie ma opcji na zniechęcenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Musze sie do czegos przyznacNie grałem w dodatek - ale kupilem remastera wiec zaraz to nadrobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 O kurde, ilu tu "świeżaków" i "nawróconych" się wysypało Grać, nadrabiać, powracać, przekonywać się! Każdemu z Was zazdroszczę pierwszego kontaktu z grą i tego pierwszego przejścia. Sam znów niedługo zacznę, wypadałoby Grounded zaliczyć na PS3, bo tylko tego brakuje do 100%, a później remaster na PS4, bo od dawna czeka na swoją kolej Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 już prawie zapomniałem jaka ta bezsensowna przemoc jest cudowna żałosne że odrywania kończyn w multi to tylko USA version Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Tak piszecie o tym multi, że w końcu będę musiał kupić tego remastera. Moje ulubione multi na PS3. No już nie mówiąc, że z chęcią przeżyłbym tą wspaniałą historię jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Chce ktoś dziś pograć multi po koło 21:30 na ps4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Dopiero czekam na swoja kopie ;-) pewnie bym ostro lami bo nigdy w to nie gralem ale jakby co to jestem chetny :-P Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgadajmy się Szymek jak będziesz miał płytkę.Na początku zamykałem stawkę, teraz po blisko 40 meczach jestem "na zero" Ktoś wcześniej wspomniał o tym, że 2-3 osoby na słuchawce to spora przewaga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zdecydowanie tak, ja ma sie swoich to i przewaga jest wieksza i fun nieporownywalny. Az sam chyba poszukam gdzies Remaster w dobrej cenie. Zdecydowanie tak. We 4 jest i przewaga i fun z gry wiekszy. Az chyba zaczne sie rozgladac za Remasterem znow... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Gram w multi i jest super, ale niepokoi mnie jedna rzecz. Czy bronie np te z celownikami będę mógł jakoś odblokować tak jak np. łuk, który kosztuje 3500 tych zasobów? Tych broni mogę używać tylko jak wybiorę z góry ustaloną klasę, a ja chcę sobie sam zmieniać perki. Mam dopiero 11 tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Z tego co słyszałem, sporo ekwipunku (tego z górnej półki), jest dostępne tylko za kasę jako płatne dodatki. Jeżeli przy danej broni nie ma informacji o odblokowaniu to sprawdź może w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 jedyna zauważalnie mocniejsza broń za kasę to taktyczny shotgun, ale na szczescie ssie na dłuzsze dystansy, w por. z np. sztucerem, czy karabinkiem maszynowym. można ją spr. w jednym z dodanych buildów, tak jak np. karabin z pogranicza Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Z tego co słyszałem, sporo ekwipunku (tego z górnej półki), jest dostępne tylko za kasę jako płatne dodatki. Nie, wszystkie bronie są dostępne za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 To jak, uzbiera się jakaś ekipa ?Gram 8 tydzień i jest zacnie ale z kimś multi zyska kilkaset procent zadowolenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Gram w multi i jest super, ale niepokoi mnie jedna rzecz. Czy bronie np te z celownikami będę mógł jakoś odblokować tak jak np. łuk, który kosztuje 3500 tych zasobów? Tych broni mogę używać tylko jak wybiorę z góry ustaloną klasę, a ja chcę sobie sam zmieniać perki. Mam dopiero 11 tydzień. Jak chcesz zmienić perki to broń musisz kupić Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Gram w multi i jest super, ale niepokoi mnie jedna rzecz. Czy bronie np te z celownikami będę mógł jakoś odblokować tak jak np. łuk, który kosztuje 3500 tych zasobów? Tych broni mogę używać tylko jak wybiorę z góry ustaloną klasę, a ja chcę sobie sam zmieniać perki. Mam dopiero 11 tydzień. Jak chcesz zmienić perki to broń musisz kupić Właśnie to rozkminiłem kiedy grzebałem w broniach z poziomu głównego multi i przenosiło mnie do sklepu żeby kupić daną broń/zestaw broni. Serio Naughty Dog? to istne s(pipi)ysyństwo. Jak free to play, tylko, że ja zapłaciłem za grę. W Rainbos Six Seige jest to dużo lepiej rozwiązane, bo każdego operatora i broń można kupić za punkty zdobyte w grze. Najgorsze, że rozważam kupienie zestawu broni z celownikami, bo mam dość walki w bliskim kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 To do tego remastera dali multi, a do Anczarted nie:/ Szkoda, brak mi multi z U2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 To jak, uzbiera się jakaś ekipa ? Gram 8 tydzień i jest zacnie ale z kimś multi zyska kilkaset procent zadowolenia A w jakich porach grywasz (tylko nie pisz, że w jeansach ), bo ja czas mam tylko wieczorami, tak między 22:00 a północą, no i ostatnio siedzę tylko na PS3, ale jak będą jakieś konkrety to chętnie dołączę, zwłaszcza że powbijałbym tam pucharki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi