Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Panowie mam pytania.

Wraz z Firmware 3.0 pojawiła się możliwość wyłączenia zapisu zdjęcia w czasie zdobycia trofeum, gdzie znaleźć tą opcję aby ją aktywować i dezaktywować?

Czy jest szansa, że Sony doda obsługę starych Headset'ów (Bluetooth) z PS3? 

• Odpowiedzi 668
  • Wyświetleń 57,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Materiał filmowy z rozmowy Mevosa z supportem  

• hmm poczytaj od tego posta do końca i pewnie bedziesz wszystko wiedział, jak coś pytaj http://www.psxextreme.info/topic/102445-ps4-komentarze-i-inne-rozmowy/?p=3162536

• Jak nie przywrócą to zgraj sobie te wszystkie gierki na Verbatimy.

Opublikowano

Przyłaczam sie do pytania ze screenami za trophy, zapomniałem o tym

Opublikowano

Zapomnij, a jak nie wiesz dlaczego to Ci odpowiem

money-4.jpg

Opublikowano

Ja podbijam swoje pytanie zanim przypadnie jak masa poprzednich.

Opublikowano

Zapomnij, a jak nie wiesz dlaczego to Ci odpowiem

money-4.jpg

Tak myślałem :( Nadzieja umiera ostatnia.

Edytowane przez K_J

Opublikowano

czerwona z bundla z mgs to jakiś starszy model niż dostępny obecnie i czy gorszy ?

Opublikowano

Najnowszy Kazub czyli CUH-1216. Osobiście ją posiadam. Super cicha - wcześniej miałem białą (CUH 1116)  i był odrzutowiec :/

Teraz konsola pracuje tak jak powinna - w ogóle jej nie słychać.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kierownica LogiTech G-27 dostala wsparcie pod PS4? Koleszka kupil pod starsza plejke i chcialby sprawdzic, jak sie na niej smiga w D.Clubie xD

Opublikowano

Hej,

posiadałem wersje Wiedźmina 3 w formie slotu (taką konsole kupiłem- ,myślałem że to jest normalna wersja :/ ), zauważyłem , że nie da ściągnąć DLC itd... Uznałem , że zakupię sobie na PSS nową , normalną wersje. I tu zrodził się problem- konsola traktuje te gry jak dwie różne aplikacje z osobnymi zapisami gier... Znacie jakiś "myk" na przeniesienie zapisanych stanów do nowszej wersji wiedźmina? Dodam, że grałem na swoim koncie w obie wersje. 

Jeśli gry mają inny kod CUSA to save game nie będzie pasować tak samo jak DLC, Ktoś pewnie na tej konsoli kupił wieśka 3 taniej w UK psn i teraz tam trzeba by kupić DLC, ale trzeba sprawdzić jaki jest kod. 

Zgraj save game na pen drive i na PC sprawdź nazwe folderu tam jest nazwa potem w google można wytropić do którego regionu należy ten kod. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy PS4 da się podłączyć do telewizora ze złączem SCART?

Zakładam że nie bo konsola ma tylko złączę HDMI.

Opublikowano

No to czas w końcu zmienić pudło. Jakiś TV 42'' do PS4? Słyszałem, że Sony KDL- 42W829 ma dobre opinie, ale to już dość stary model i z dostępnością słabo.

A np. KDL 43W755C?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kilka pytań nowego użytkownika playstation 4 :

rozumiem że gry i aktualizacje do nich instalują się na dysku automatycznie i nic nie muszę robić dodatkowo ? Miałem ps3 12 GB stąd to dziwne pytanie ;)

czy na ps4 da się oglądać filmy avi z napisami ? Na youtube gostek odpalił a mi nie wychodzi . Dziwne :)

przeczytałem kilka stron dalej że można wydłużyć żywotność pada wyłączając to podświetlenie i ściszając głośnik . Jaki gdzie ?

żeby pograć online w fifkę ( inne gry tylko offline ale fify i tak jeszcze nie mam ) muszę mieć ps plus . Czy mogę kupić zdrapkę na np dwa tygodnie i to wystarczy bo czytałem gdzie tutaj że jeszcze muszę podpiąć do tego kartę czy tam konto . Jak to wygląda ?

Opublikowano

ad 1. tak, w opcjach oszczedzania energi mozesz ustawic podtrzymanie polaczenia z siecia, sciaganie aktualizacji i sciaganie materialu po dadaniu do kolejki ze strony www pss w stanie spoczynku

ad 2. nie wiem nie korzystalem

ad 3. przystrzymaj przycisk PS na padzie 

ad 4. nie ma zdrapek na dwa tygodnie, jest trial i mozesz go sciagnac z pss tylko raz na jednym koncie. zdrapki na 1 miesiac, 3 i 12 miesiecy nie wymagaja podawania karty platniczej

Opublikowano

Aplikacja obecnie wspiera już chyba takie formaty jak avi, bddrip. Z początku tego nie było o ile dobrze kojarzę.

Obecnie filmy jak oglądam to tylko w Sieci. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hej,

mam problem z aktualizacją systemu w ps4. Na ekranie mam dwie opcje do wyboru, ale niestety nie mam sparowanego pada i nie mogę najechać na odpowiednią ramkę. Czy istnieje jakiś sposób akceptacji bez użycia pada? 

Opublikowano

A to jaki jest problem, że nie możesz podłączyć pada kablem?

Opublikowano

Najnowszy Kazub czyli CUH-1216. Osobiście ją posiadam. Super cicha - wcześniej miałem białą (CUH 1116)  i był odrzutowiec :/

Teraz konsola pracuje tak jak powinna - w ogóle jej nie słychać.

jak to jest z tymi wersjami ps4 ? nowe 500gb i 1tb w bundlu z gra to sa te CUH1216? a ps4 1tb ultimate player edition to jest CUH1116 ?

Opublikowano

Tak było jak zaczęły się pojawiać nowe modele. Info która wersja jest w środku jest też na pudełku jak coś.