K_J 4 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Panowie mam pytania. Wraz z Firmware 3.0 pojawiła się możliwość wyłączenia zapisu zdjęcia w czasie zdobycia trofeum, gdzie znaleźć tą opcję aby ją aktywować i dezaktywować? Czy jest szansa, że Sony doda obsługę starych Headset'ów (Bluetooth) z PS3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Przyłaczam sie do pytania ze screenami za trophy, zapomniałem o tym Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Share-options-ust udostępnienia-ust zrzutów ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Czy jest szansa, że Sony doda obsługę starych Headset'ów (Bluetooth) z PS3? Zapomnij, a jak nie wiesz dlaczego to Ci odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza
marak1 2 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ja podbijam swoje pytanie zanim przypadnie jak masa poprzednich. Cytuj Odnośnik do komentarza
K_J 4 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Czy jest szansa, że Sony doda obsługę starych Headset'ów (Bluetooth) z PS3?Zapomnij, a jak nie wiesz dlaczego to Ci odpowiem Tak myślałem Nadzieja umiera ostatnia. Edytowane 15 Października 2015 przez K_J Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 czerwona z bundla z mgs to jakiś starszy model niż dostępny obecnie i czy gorszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Najnowszy Kazub czyli CUH-1216. Osobiście ją posiadam. Super cicha - wcześniej miałem białą (CUH 1116) i był odrzutowiec Teraz konsola pracuje tak jak powinna - w ogóle jej nie słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Kierownica LogiTech G-27 dostala wsparcie pod PS4? Koleszka kupil pod starsza plejke i chcialby sprawdzic, jak sie na niej smiga w D.Clubie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Nie dostała i nie dostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Hej, posiadałem wersje Wiedźmina 3 w formie slotu (taką konsole kupiłem- ,myślałem że to jest normalna wersja ), zauważyłem , że nie da ściągnąć DLC itd... Uznałem , że zakupię sobie na PSS nową , normalną wersje. I tu zrodził się problem- konsola traktuje te gry jak dwie różne aplikacje z osobnymi zapisami gier... Znacie jakiś "myk" na przeniesienie zapisanych stanów do nowszej wersji wiedźmina? Dodam, że grałem na swoim koncie w obie wersje. Jeśli gry mają inny kod CUSA to save game nie będzie pasować tak samo jak DLC, Ktoś pewnie na tej konsoli kupił wieśka 3 taniej w UK psn i teraz tam trzeba by kupić DLC, ale trzeba sprawdzić jaki jest kod. Zgraj save game na pen drive i na PC sprawdź nazwe folderu tam jest nazwa potem w google można wytropić do którego regionu należy ten kod. Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Czy PS4 da się podłączyć do telewizora ze złączem SCART? Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Czy PS4 da się podłączyć do telewizora ze złączem SCART? Zakładam że nie bo konsola ma tylko złączę HDMI. Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 No to czas w końcu zmienić pudło. Jakiś TV 42'' do PS4? Słyszałem, że Sony KDL- 42W829 ma dobre opinie, ale to już dość stary model i z dostępnością słabo. A np. KDL 43W755C? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 W dziale HD masz odpowiedni temat o TV do konsol Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Kilka pytań nowego użytkownika playstation 4 : rozumiem że gry i aktualizacje do nich instalują się na dysku automatycznie i nic nie muszę robić dodatkowo ? Miałem ps3 12 GB stąd to dziwne pytanie czy na ps4 da się oglądać filmy avi z napisami ? Na youtube gostek odpalił a mi nie wychodzi . Dziwne przeczytałem kilka stron dalej że można wydłużyć żywotność pada wyłączając to podświetlenie i ściszając głośnik . Jaki gdzie ? żeby pograć online w fifkę ( inne gry tylko offline ale fify i tak jeszcze nie mam ) muszę mieć ps plus . Czy mogę kupić zdrapkę na np dwa tygodnie i to wystarczy bo czytałem gdzie tutaj że jeszcze muszę podpiąć do tego kartę czy tam konto . Jak to wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 ad 1. tak, w opcjach oszczedzania energi mozesz ustawic podtrzymanie polaczenia z siecia, sciaganie aktualizacji i sciaganie materialu po dadaniu do kolejki ze strony www pss w stanie spoczynku ad 2. nie wiem nie korzystalem ad 3. przystrzymaj przycisk PS na padzie ad 4. nie ma zdrapek na dwa tygodnie, jest trial i mozesz go sciagnac z pss tylko raz na jednym koncie. zdrapki na 1 miesiac, 3 i 12 miesiecy nie wymagaja podawania karty platniczej Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Jak chcesz filmy oglądać to ściągnij apkę odtwarzacz multimedialny Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Aplikacja obecnie wspiera już chyba takie formaty jak avi, bddrip. Z początku tego nie było o ile dobrze kojarzę. Obecnie filmy jak oglądam to tylko w Sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Dzięki za wyjaśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Zari2016 0 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Hej, mam problem z aktualizacją systemu w ps4. Na ekranie mam dwie opcje do wyboru, ale niestety nie mam sparowanego pada i nie mogę najechać na odpowiednią ramkę. Czy istnieje jakiś sposób akceptacji bez użycia pada? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 A to jaki jest problem, że nie możesz podłączyć pada kablem? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Najnowszy Kazub czyli CUH-1216. Osobiście ją posiadam. Super cicha - wcześniej miałem białą (CUH 1116) i był odrzutowiec Teraz konsola pracuje tak jak powinna - w ogóle jej nie słychać. jak to jest z tymi wersjami ps4 ? nowe 500gb i 1tb w bundlu z gra to sa te CUH1216? a ps4 1tb ultimate player edition to jest CUH1116 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Tak było jak zaczęły się pojawiać nowe modele. Info która wersja jest w środku jest też na pudełku jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi