Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 938,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wpadła dziś platynka,grę już lata temu skończyłem. Ostatnio sobie zacząłem od nowa,nową postacią z dodatkami. Pobawiłem się kielichami i wpadła platynka. Wystarczyło się poddać Gehrmanowi i w lochach jednego bossa ubic. Niestety nie mam jej w dodatku bo jakąś broń przeoczyłem. Ale znajdę ja na NG+. Ciężko było przywyknac w pierwszych godzinach grania w to cudo,bo wziąłem się za BB po skończeniu Demon Souls na ps5. Ale poszło. Żadne inne gry niż gry od From nie dają mi radości z grania. Dlatego już spoglądam w stronę w DS3 którego też dawno temu pokonczylem na różne sposoby,ale na tyle dawno,że za wiele nie pamiętam. Leży też DS2,ale tego pokonczylem w ciule razy na x360 jeszcze i chyba technicznie dziś już się nie przełamie...

Edytowane przez Szajka

Opublikowano
W dniu 26.07.2022 o 10:08, Kaczi napisał:

Coś wiadomo o wersji na PC?

Przecieki mówią, że ma być. Pytanie za ile czasu, bo mogą najpierw wydać wersję na PS5 i port na PC dopiero 2-3 lata później.

Opublikowano

Tych przecieków to już tyle było, jeśli miałby się ukazać to na PS5 i PC. Nie ukrywam, że przywitałbym remake tej gry w takim kształcie jak Demons souls, uwielbiam Bloodborne a to jedna z ledwie kilku gier z PS4, która nie dostała nawet głupiego patcha pod 60 klatek,w sumie by taki patch wystarczył, bo oprawa jest wciąż klimatyczna. 

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nigdy bym czegoś takiego nie postawił na półce ale przyznać trzeba - wykonanie pierwsza klasa 

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Postanowiłem w końcu wziąć się za BB. Jakieś tipy na dzień dobry, czy po prostu cieszyć się giereczką?

Opublikowano

Klasycznie, zbieraj kamyki do ulepszeń broni i pakuj w staty, które skalują dmg broni i ciesz się najlepszą grą w kosmosie ;)

Opublikowano
8 godzin temu, Patricko napisał:

Postanowiłem w końcu wziąć się za BB. Jakieś tipy na dzień dobry, czy po prostu cieszyć się giereczką?

Graj w nocy, graj długo, calakuj, w tej grze nie warto odpuszczać nawet losowych lochów kielicha xD. 

Opublikowano

Chowaj się za nagrobkami w walce z jednym z bossów początkowych. Pukaj w okna w mieście,używaj dużo :PS_circle: W walce :shieeet:

Opublikowano
W dniu 4.06.2023 o 16:51, Patricko napisał:

A jak ci bedzie ciezko to pamietaj o farmieniu  blood echoes - to zaden wstyd ani grzech :lapka:

Opublikowano
A jak ci bedzie ciezko to pamietaj o farmieniu  blood echoes - to zaden wstyd ani grzech :lapka:
Ojczula wczoraj ubiłem, także teraz trzeba trochę podfarmić gdzieś przed kolejnym bossem. Podobno miecz Ludwika jest dobry i gdzieś niedaleko, ale jeszcze nie zgłębiłem tematu.
Opublikowano

OP i tak jest ostatecznie Saw Cleaver jak jesteśmy zbuffowani Beast Blood Pellet i nakładamy papier ognisty na broń.

Opublikowano

Wróciłem ostatnio mimo kilkukrotnego ukończenia i wbiciu platyny, jakie to jest wciąż dobre :banderas:

Opublikowano

Ja próbowałem wrócić ale jakoś nie dałem rady przez te spadki fps dość dramatyczne.